• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Nj, ja ted nejak neumyslne sirim nestovicnou osvetu, pardon :D Jeden dospely kamarad uz se dokonce nechal ockovat...tak snad me nezatknou za sireni poplasne zpravy! ;)
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: Tak uvidíš no ... Ještě zes mi to připomněla , psala jsem to ty kamosce a ta me s nestovicema samozřejmě poslala někam :)))
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Jinak nejsem moc superopatrna matka, ale v tomhle pripade mi prislo, ze je tutove chytne, tak at to neposilame dal...a ono nakonec mozna ne, tuk tuk tuk :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: Tak to je jako u nás ... Kikca se s nim koupal v jednom bazénku :) a ten kluk byl v kontaktu s bratrancem, kterej se vysypal dva dny po tom, takže taky v ty nejlepší době :) každopádně me by asi nevadilo kdyby je měl, lepší ted než pak až bude ve školce (tam by je stopro jednou chytil) anebo jako dospelej
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Honzik si hral s malou sestrenkou (vcetne ocucavani stejnych hracek) presne den predtim, nez se vysypala...porad to u nej teda na nestovice nevypada, ale jeste ten posledni tyden inkubacky radeji vydrzim, at nikomu nezkazime leto. Ty nestovice jsou v tomhle kapitalni voser, jak maji dlouhou inkubacku a nejnakazlivejsi jsou pry 3 dny predtim, nez vubec zjistis, ze je dite nemocne. Ja teda varovala i dospele navstevy...nestacim se divit, kolik dospelych to nikdy nemelo.
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: To mi připomnělo, ze Krystof byl taky vlastne cely den s klukem, co byl možna taky nakazenej ... Úplne jsem na to zapomněla :) dík za připomenutí, zítra máme sraz s kamosema co maj holčičku, sice uz vetsi, ale ja bych na to debil úplne zapomněla a neřekla jim to :D to jsem matka teda
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    LACHAUER: +
    SUCUBIS: +
    EVIANAIVE: +
    v těch Zlutych laznich na nas ani nemrkli co se ty ce noseni veci dovnitr - mela jsem s sebou velkou vodu, meloun, vsechno jidlo pro dite...byla sem pripravena se hadat, ale nebyl vubec duvod.o)
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    PETATA: Priste bysme se pridali radi, jen jeste musime vyckat tak tyden...bohuzel jsme se potkali pred 14 dny s nestovicema a i kdyz to maly zatim nechytil, radeji bych vyckala konce inkubacni doby, abysme to nikomu neroznesli :/
    ZRK
    ZRK --- ---
    No nic jinýho než to vyzkoušet mi nezbývá. Na dece mezi lidma neusne imho ani náhodou, to by musel bejt asi fakt utahanej. A to se mi ještě nestalo. V poslední době i utahanej pozdě večer v tom kočáře prostě vyčká, než dojedeme domů. Na spaní je mimo jiný teď ten dvojkočár docela úzkej. V jeho sporťáku věřim, že bych ho udrndala kolem toho oběda. No tak holt prostě na dvě hoďky někam. Max mi spí třeba do tří. To než se někam dostanem... No snad mi tu brzy opraví okolí baráku a pojede zas 180tka jak má. To pak holt budu jezdit asi Petynku no. To nebude tak strašný. Nasednu před barákem, vyhodí mě to u koupaliště. Nebo kde jsou v dostupném okolí z Dejvické ještě nějaká cachtaliště? Vím o Veselících v Šárce, ale to je taky dost z ruky pro mě s dětma bez auta... Nejlépe snad něco dostupného metrem v téhle době, co mi nejezdí tramvaje tady.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZRK: driv jsem byla klidne cely den, ale co je vetsi, tak holt spi doma, nemam to spani v golfkach rada, natoz v tom vedru... na dece mezi lidma by neusnula, uz si zvykla na spani = klid... v nouzi ji necham v kocarku, ale snazim se tomu vyhybat... takze chodime na chvili dopo a pak odpo-navecer
    KRKA
    KRKA --- ---
    ZRK: My vetsinou chodime az se vyspi, to je tak nejdriv v pul 4 .. A kdyz jdeme někdy někam na dyl, tak vetsinou po o vyrazíme a usne v golfacich
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ZRK: tak já chodím tak jako tak na poledne domů. V těhle hicech bych s dítětem přes poledne venku nebyla ani u vody.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZRK: vetsinou usne v kocarku cestou domu, ale tak ja v tehle vedrech nejsem venku cely den ale jen par hodin
    ZRK
    ZRK --- ---
    Kdyz uz tu takhle probiha debata, tak se pripojim s dotazem... Jak to delate s detma co jsou zvykle po obede spat? Chodite k vode az odpoledne nebo proste tenhle zvyk jde stranou, jste u vody od rana a dite tam nejak "odpadne"? Rada bych nekam k vode zajela kdyz jsou takova vedra a uz jsem zdrava konecne. Ale tahat se s detma dopravou v tom nejvetsim vedru se mi nechce a rano se zas obavam jak to dopadne kdyz Max nebude spat pripadne:)
    KRKA
    KRKA --- ---
    PETATA: No tak paráda, určitě se přidáme příště :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak priste uz tam snad budeme moct jit s vama :)
    jak jste to nakonec meli s tim jidlem a pitim, donesli jste si nejaky vlastni - vyhodili vam to ?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    PETGRIDUS: V central parku moc stínu není... To už fakt raději do prokopáku..

    KRISTY
    KRISTY --- ---
    a je tam super karibskej bar s piskem, Aperolem a cernochama na konci:-) to uz ale neni v tom detskym koutku
    PETATA
    PETATA --- ---
    VERONIKA22: bylo tam hafo zaparkovaných kočárků se spícíma dětma, spali na dece.... no problem, holky si tam obě taky zdřímly


    KRKA: tak samozřejmě jsme tam nebyly sami, ale místo ve stínu jsme našly (spíš se lidi hodně roztahují, deky, kočárky a lidi si tam berou stany pro děti? to jsme nepochopily, proti slunci to není, vedro v tom bude ještě větší a žádné dítě jsem v tom neviděla :) )

    takže doufám, že se příště Krka s Kryštůfkem a Habrenka s Bětulí přidáte a samozřejmě i další
    a mají výborný Aperol :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VERONIKA22: tak asi zkusím panskou zahradu
    Dětská hřiště - Hřiště - Praha 5-Panská zahrada II
    http://www.detska-hriste.ds-soft.info/hriste-praha-5-panska-zahrada-ii
    vypadá to na hodně lesa a snad tam nějak vydržíme
    KRKA
    KRKA --- ---
    VERONIKA22: To je jedno ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam