• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VERONIKA22: už jsem to našla http://www.kulatak.cz/index.php/restaurace/galerie-kulatak. ( nemažu se a vkládám i pro ostatní )
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Pátrám a nemůžu najít :o/. V některé diskuzi byla fotka koutku z restaurace na kulaťáku. Tam jak mají ty krávy na chodníku. Nevíte někdo? potřebovala bych tu fotku a název restaurace :o/
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    MACKA_B: má být léto! mazejte ještě ven dokavaď se to dá :-):-)
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    Nekdo dnes na Vysehratky? :)
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    MACKA_B: A co kafe kakao?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZRK: dinoky matky jsou dost o tom si ty deti pohlidat a pro rocniho tam nic moc neni - teda spis nic
    ZRK
    ZRK --- ---
    MACKA_B: No vždyť jo, v lefíkovi maj i panáky, co jsem viděla :P A je to tam rozdělený do sektorů. S kobercem jsou tam asi tři. Když na to přijde, je to tam klidně na celý den a děti se nezačnou nudit. A vy taky ne :)
    Jinak ještě Divoký Matky. Tam se ale nelíbilo mě (díky zdrhacímu dítěti hlavně) a je to Palmovka.
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ZRK: jo lefík dobrý, ale shánim spíš něco jak jsem psala SUCUBIS.
    Btw: jen co příjdu na to kde to bude tak jsi s klukama samozřejmě zvaná ;-)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SUCUBIS: děkuju, měla jsem na myslim spíš nějakou fajn kavárnu, kde bude dost místa pro děti( některý ještě jenom lezou takže koberec a pod) ale plus pro nás "dospělý" tam bude aspon možnost si dát nějaký vínko a tak..prostě to taky moct trošku zapít..:)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    ZRK: jo, to by mě taky zajímalo.

    Na Facebooku mají poslední zprávu z 25. dubna, že je stále zavřeno a dají vědět, až to zprovozní.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Btw nahodou nema nekdo info, jak to bude s Detskym svetem na Letny? Jestli opravili/opravuji a budou na zimu uz v provozu?
    ZRK
    ZRK --- ---
    MACKA_B: jestli to chces vevnitr, tak doporucuju zajet holt do Holesovic do Lefika, je tu imho bezkonkurencni. Nekolik heren pro mensi i velke, vnitrni piskoviste, vnitni prostor coby jizdarna na kolech ci odrazedlech, mensi obcerstveni a kdyz na to prijde, muzete ty narozky i zapit:P
    Navic pokud by v naplanovany den bylo tak hezky, ze by ti prislo nakonec skoda byt zavrena vevnitr, neni problem udelat mensi zmenu a oslavovat ve Stromajde;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MACKA_B: za me doporucuju kotvu, deti se tam zabavi a prodavaj tak aspon to kafe, kdyby jste to chteli komornejsi, tak naproti paladium
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    čau, chtěla jsem se zeptat . Šimon ted bude mít rok a chtěli bychom to s holkama a dalšíma ratolestma někde oslavit. Praha 2-3 při nejlepším. Nemáte někdo nějakej tip kam aby se tam děcka zabavili a maminky plus minus taky ;) Dík moc
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    XMARGE: předběhla jsi mě, mně se to tam taky moc nelíbí a jídlo mi vlastně nechutnalo.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    XMARGE: Diky, my uz se najedli jinde :-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    RENFRI: Já tu Pizzerii u divadla ale moc doporučit nemůžu... Přišlo mi, že tam je všechno v takovým napůl rozpadlým stavu, špinavý a studený..... A jídlo nic extra.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Měl by někdo, kdo se bude účastnit [ slet s bazárkem / ostatniother / 3.9.2013 / CR - Praha - detske hriste na Smichove ] zájem o nepromokavou bundu tchibo 86-92 (fialový základ, tmavě růžové sovičky potisk) nebo nosítko Beco Gemini [ OFFERINGNABÍZÍM: Ergonomické nosítko Beco Gemini (paige) / Praha / 2000 CZK ] ?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RENFRI: pizzerie u divadla je na nástěnce
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nekolikrat tu padlo doporuceni na nejakou restauraci na Palmovce, nevzpomene si nekdo? Diky
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    HABRENKA: Byť jsem byla ráda za to, že berou flexipassy, od Aquadreamu ruce pryč, naposled jsme si odtamtud odnesli nějákou anaerob. bakterii, týden na entizolu, docela smutná zkušenost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam