• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEVERINE: oni jsou prave uz i starsi a bude to cela rodina vcetne dedecku manageru a tohle by jim se obavam nevyhovovalo (k tomu ten koutek nevyhovoval ani tomu nasemu strevu a to mel jen rok, stale zdrhal a likvidoval jim to tam)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SUCUBIS: http://www.takavarna.cz/ - pro děti do dvou let (pokud nejsou extra divoký) je to výborný.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SUCUBIS: Nasla jsem tohle, je to na cyklostezce, terasa a deti tam maji aspon pisek a nejakej domecek, ale nevim, jak tam vari
    Kontakt | Restaurant Port62
    http://www.port62.cz/kontakt
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SUCUBIS: pripojuji se s dotazem. plus kdyby tam byla i terasa a hriste, skoda tech Krouzku.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    nevi nekdo o nejaky restauraci, kde by se dala udelat rodinna seslost a bylo by tam nejaky herni misto i pro maly deti ? neco kde i vari ? nejlepe na Praze 4 (pul rodiny prijede od Zbraslavy)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: priste :-).
    na Zoo jsem myslela, ale meli jsme odpoledne odpocet plynu, tak bych na cely den stejne nemohla
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Kdybych si to včera přečetla! Každopádně květnové pondělky zasvěcuji ZOO, včera jsme byly asi od půl jedné do půl čtvrté a super, poprvé jsem viděla nové stanoviště slonů :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: jo, kdybych to tak mohla udelat... taky trochu zombicim, takze radsi budu chodit venku, nez doma furt zvedat, nosit, bavit, mluvit... a bohuzel, kdyz uz uvozim, nemam kam kocar odstavit :-(
    (ale treba to vcera nebyl zub, jenom blba nalada a dneska uz to bude lepsi...)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: člověče, za normálních okolností bych se toho chytla, ale dneska jsem jak zombík a vidím to tak, že uvozím kolem bloku, odstavím kočár v předsíni a půjdu spát...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    nahodou nekdo dneska na kocarkovou vychazku? kamkoli, hlavne ven!
    MONI
    MONI --- ---
    SEVERINE: Národní muzeum nová budova má v pondělí normálně otevřeno a je tam i pěknej dětskej koutek - místnost s gaučem a spoustou hraček.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    BLANCHE1: Brum bambule je skoro cestou ze školky, díky moc za tip!!

    SINSEMILLA: knihovna je fajn (a jestli myslíš tu u anděla, tak ta je hezká), ale oni sou dost divoký - a vydrželi by tam v klidu chvilku, pak by to byl horor

    díky za tipy na venkovní atrakce, hlavák je tuším v oblibě, a ona je mimopražská a nutit ji nějak nejednoduše cestovat není dobrej nápad - bojí se jezdících schodů s dětma (ideálně by je měla v dvojkočáře) apod.

    klidně - kdyby byly další nápady, ideálně spíš na vnotřní atrakce (ono často pršívá) - sem s nima!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEVERINE: Co knihovna, jestli maji radi knizky? Treba na praze 5 na nameti 14. rijna maji otevreno i v pondeli. Ted uz se da byt i venku, treba hroste na hlavnim nadrazi je fakt super (necekala bych to, ale je oplocene, hlidane, se zachodem, pitky a kryty na piskoviste, kdyz moc sviti slunce a je tam hodne prolejzacek a nikam neutecou)
    LBW
    LBW --- ---
    AMOPRA: hezky to bylo
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SEVERINE: Naše jedna babička si oblíbila Koalu (Koala Cafe - http://koalacafe.cz/) - tam je to velké co do prostoru, pro menší děti jsou prolejzačky, balonky, klouzačky, větší děti tak porůznu - krom prolejzaček tam mají třeba dráhu s motorkama a minikárama. Znám tam ale cestu jen autem, nevím, zda je to dosažitelné MHD. Další oblíbená je Brum Bambule (tam jsem ale nikdy nebyla). Nebo Malešický park a Gutovka, když bude počasí přát, zábava od tak 2 do 10ti let odhaduju.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Mám dotaz na ty, co mají to štěstí, že jim někdo hlídá děti - kam byste v Prase vyslaly babičku (chlapci už jí fyzicky předběhli) s dvěma testosteronem nabitejma klukama (5 a 3 roky)? Zoo už maj nakoukaný, babi hlídá v pondělí a to sou muzea zavřený, Kbely znaj - ale není snadný se tam dostat .. Lefík bejval super - není někde něco podobně invenčního? klidně beru i recenze na různý hrací centra (Kulíškov v Kotvě je oblíbenej, ale okoukanej) díky moc!
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Nejde někdo dnes na Fashion Market?
    LBW
    LBW --- ---
    AMOPRA: skvely tip, my pujdem .)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    nekdo dneska na venceni ? vzala bych piknik deku :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    [ Alternative parents gallery ]

    ///Konec reklamy/// :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EVIANAIVE: no my tam byli ve dvou letech. Ale Sloníkov byl super, mně se taky líbil víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam