• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: Kavarna Mezi radky, nabizi i lehke obedy, kdyz jsem tam jednou byla, bylo tam poloprazdno. Asi by i slo si to odsud vzit s sebou, je to u Svandaku.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: ja budu mit cerveny kalhoty a sedozluty kocar (mala, pihata, brejlata) :-), ale vazne myslim, za tam davy kocaru nebudou :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: no, beru si svacinu, ale ja potrebuju jist prakticky co hodinu, jinak nevim, muzem nekam zajit, ale nevim kam, popremyslim, domluvime
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    QUANTI: ani nevim jak naplanovat obed pro mlade :) o tom jak vas poznam nemluve (snad tam nebude stat moc cizich mamin s kocarkem)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    btw, ještě že se zeptám: jak to plánujete s obědem (pro sebe)? :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: vsak mame cas, vezmeme to tema nejdelsima nejmirnejsima cestama
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    REONA: vidis to me nenapadlo ze to budu muset tlacit do kopce, hmmm snad nebudu mit zitra ty bolesti bricha co dneska, byl prvni den takhle silenych pocitu
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jedenáctá za mě dobrá, zkusím ji kolem desáté nějak nafutrovat svačinou, aby vydržela :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: jj, presne, na rohu s Holeckovou, hned u zastavek
    REONA
    REONA --- ---
    Kde přesně je brána do Kinského zahrady? Najdu divadlo a dvě hospody v blízkém okolí, jinak neznám a z mapy nevyčtu - tam jak je roh s Holečkovou někde..?
    REONA
    REONA --- ---
    Ta jedenáctá?
    SUCUBIS: Jen brzdi, budu brzdit s :) Mám tězkej kočár, do kopce je to slušná posilka, pak si malá řekne o jídlo, pak si řekne o nošení, aby mohla koukat, když nebude spát a já jí třeba zkusím uvázat do šátku...takže můžem být zadní voj :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: Jo, u brány dobrý, tam by je dost prostoru pro všechny naše vozy :)
    Tak ještě čas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: bezva, Švanďák beru, kde tam? u brány do Kinského zahrady?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    snad nebude vadit, kdyz vas budu trosku brzdit, nejak mi to ted uz moc neslape :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    jo, jsem pro Ujezd/Svandak, ze Svandaku se pujde mozna lip, sestka tam jede, od Smichace jeste o zastavku min..
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: 12kou, ze Smichace, da se jit treba od Sparty, pak by to bylo 20 minut jeste tramvaji...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    prosiiim, udelejme to na tom ujezde, me tam jede tramvaj 6 a pak muzeme treba vyslapnout nebo vyjet az nahoru :) ja bych se pokusila k vam pridat
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Brigit vypadá dobře, zdá se, že to byla jenom nějaká haluz... na Letnou, hm, jak by se tam jelo?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: jj, vím, necháme to tedy na Quanti, jestli je teda Brigita v pořádku...
    Tak ať to Anička zvládne!
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN: Já se můžu časově libovolně přizpůsobit a beru jakoukoliv pěknou trasu :) Jen nevím, jak by Quanti s Briguš zvládly cestu až na Letnou, psala, že se tou malé nedá moc odhadnout s tou MHD.
    Jinak tedy určitě si to budeme muset finálně potvrdit ráno, protože jsme dnes byly poprvé na očkování, tak kdyby se dostavila přes noc nějaká nepěkná reakce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam