• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    REONA
    REONA --- ---
    HABRENKA: Můžeš mi, prosím, přiblížit, kde to tam je? Když koukám na mapy, tak se nabízí asi ten jižní slepý konec?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    REONA: detske hriste na vytoni, neni daleko a je tam stin. kdyby prselo, tak znam akorat http://www.dobramyslenka.cz/ par schodu dolu a je tam oddeleny detsky koutek
    REONA
    REONA --- ---
    PETATA: Díky za tip, prozkoumám, to by mohlo být opravdu příjemné.
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: jen me napada, sama jsem tam s malou nebyla, ale mohl by byt chladek na Zofine ci Detskem ostrove, na obojim hriste
    REONA
    REONA --- ---
    Holky poraďte mi, ve středu se mám sejít s kamarádem, bude hlídat ca 2,5 hodiny své kluky (2,5 roku a 2 měsíce), k tomu já budu mít svou 3m holčičku. Startovní bod je Karlák - kam se vydat, abychom tam mohli být s kočárky ve stínu a zároveň si třeba ten starší mohl trošku pohrát? Raději bych došla někam pěšky, protože MHD je v tom místě v čase po páté odpoledne dost šílená, ale případně bychom to přežili :)

    A pokud se tam někdo vyznáte nějak lépe, nějaký tip na místo kam zalézt, pokud budeme mít štěstí na bouřku?

    (Jo a na nástěnce nefungují odkazy na Kulíškov a Vesmírnu)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MARKYSHA: problem je, ze nase vana je tak mala, ze se do ni vejde tak maximalne ta prisera a lavor jsme dodnes nekoupily :D ja miluju vodu a desne me laka si tam vyvalit sunky v tom brouzdalisti a z ty vody uz nikdy nevylezt :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SUCUBIS: hele nechci mentorovat, ale být tebou bych na přímé slunce nelezla. Já těhotná loni vždycky seděla s Tondou ve vaně, stříleli jsme po sobě pistolkou,vodní hry s lavorem apod.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    kdyz uz tu mame ty vedra ... nekdo na koupak do Zlutych lazni ? predem rikam, ze nejsem schopna tam jit s priserkou sama, neohnu se :(
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    INUSHKA: Díky :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DRIZZT: Jejda, gratuluju :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nástěnka: Drizzt, Brno, Lesná, Erik 4/2014
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MARKYSHA: jo, byli jsme tam parkrat s id drakka loni s prtatama sotva chodicima a dobry, a ted po roce s kamaradkou a nase dvoulete princezny po nas temer ani nevzdechly (ta moje teda vubec...), radily v tom koutku pro mensi nejdriv a pak sly objevovat, ale prijde mi to tam dobre zajistene, plus je tam dozorce, prachu jsem si ani jako alergik nevsimla, za mne jedno z lepsich mist, kam s deckama. a vlastni toalety jsou jeste vetsi plus :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAle vůbec bych se nebála přidat to na nástěnku
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZU_22: jo byli jsme v tom tmavým, Pirátský koutek, nám se to líbilo,ale přijde mi to spíš pro kluky.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MARKYSHA: ano, ja tu bydlim hned u Europarku, jestli myslis primo ten u restaurace Pupek sveta, tak je to hlavne pro vetsi deti, plno atrakci, je to tam akorat takovy tmavy a pro me malo vetrany, pro mensi deti tam je takovej roh s kulickama a klouzackou a stolecek na kresleni a pak takove molitanove atrakce male, rodice vetsich deti na deti vidi pres sklo a televize, coz nekomu asi vyhovuje...pro nas s atopickou dcerou to tam bylo bohuzel nemozne, vzdy se ji asi tim prachem tam ekzem zhorsil...jinak ale v OC Europark je jeste u te jidelni sparovske takovej koutek pro deti se skluzavkou a domeckem, tam je to celkem dobry a plus u obchodu Bambule (kde je domecek pro deti, nejaka vlackodraha atd...) jsou takova ta hopsadla jako vlacek jezdici, lodka, auto, kolotoc, i tam si deti celkem vyhrajou, jedna jizda deset korun, vlacek za dvacet (ale vejdou se tam ctyri deti), tak snad jsem ti pomohla :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Máte zkušenosti s dětským koutkem v OC Štěrboholy?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    QUANTI: on by to byl prezil taky bez priznaku, ale chytlo se mu na to kde co, davali jsme antibiotika i do oci (uplne zahnisany) i do nosu, nakonec z toho ma doted jeste vlhkej kasel, proste pech jak bes, i on uz sel dneska poprve ven (sice jen na prochazku do parku, ale huraaa, je z domu)
    AERIS
    AERIS --- ---
    QUANTI: tak hlavně, aby už byl zdravej :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AERIS: oni píšou, že u dětí to je v drtivé většině úplně bez příznaků :) jen holt Tobiáš od Sucubis byl v těch pár procentech, co měli komplikace...
    AERIS
    AERIS --- ---
    SUCUBIS: tak se muž ptal :) A nemám z toho dělat kovbojku, prodělalo jí 95% lidí a mám jít s klukam normálně ven :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam