• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: teda, ani Krok ani Bazaar nemaji detsky koutek, ale mimo poledni menu tam nebyva narvano, je tam mila obsluha a dobre vari, deti bych tam vzala, kdybych tam nechtela travit hodiny, ostatne Cafe Terapie je taky moc fajn, ze Zorkou jsem tam byla nekolikrat, nase domovska kavarna :-), muzete si tam vzit kafe s sebou na hriste, i bezkofeinovy je vyborny. A pokud jsou deti mimoradne hodny, skoro by se tam dalo sedet venku a koukat na hriste odsud ;-).
    REONA
    REONA --- ---
    Už to vidím, díky :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: Najdi si Cafe Terapie a ulici Svobodova a cesticku mezi nima, na Seznamu tam to hriste znaceny je. Dobra myslenka pak je v Trojicky. Jeste muzu doporucit Rozmar, tedka teda Cafe Bazaar nebo U Kroka ve Vratislavce, smerem na Vysehrad
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: jestli myslis to hriste, tak hned za restauraci, co je primo u zastavky, v takove dire :) takze od zastavky tram cca 150m
    REONA
    REONA --- ---
    HABRENKA: Můžeš mi, prosím, přiblížit, kde to tam je? Když koukám na mapy, tak se nabízí asi ten jižní slepý konec?
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    MONI: jé kecám se mi to plete..Náměstí republiky..naproti paladiu pardon a díky za všimnutí
    a ten čas je od 17:45 dm19:15 dítě mi tu do toho skákalo po hlavě..už díky bohu spí.ještě jednou se omlouvám!!
    MONI
    MONI --- ---
    TREZKA: je to opravdu na Národní třídě? Na obou tvých odkazovaných webech je v kontaktech adresa Na poříčí. A píšeš, že je to na 90 minut, ale 17:45-18:15 je jen půl hodiny. Jak to tedy je přesně?
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    ahoj dovolím si to hodit i sem :)

    mám nabídku pohlídání Vašeho ratoleste a to přesně na zítřek od 17:45 až 18:15 ve školičce ymca na Národní třídě... http://www.anglickaskolka-ymca.cz/ (dále pak každé úterý v tomto čase)

    jde o to že od 18:00 vedu hodinu cvičení (dole ve sport. centru) a děti nám hlídají ve zmíněné školce ale jelikož se cena řídí tím kolik dětí je hlídáno nabízím tuto možnost zde ať ušetříme a vy si třeba mužete jit nakoupit nebo i zacvičit..zaplavat... je tam toho spousty http://www.scymca.cz/ a nebo jen "vypnout"

    cena za 2-4 děti je 300 na těch 90 minut...tudíš při třech dětech 3OO:3 jedna maminka platí 100kč prostě čím víc dětí tím lepší cena...S programem záleží na věku a schopnostech dětí...našim dětem jsou dva roky..mužou být starší i mladší.

    v případě zájmu pošta díky
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    REONA: detske hriste na vytoni, neni daleko a je tam stin. kdyby prselo, tak znam akorat http://www.dobramyslenka.cz/ par schodu dolu a je tam oddeleny detsky koutek
    REONA
    REONA --- ---
    PETATA: Díky za tip, prozkoumám, to by mohlo být opravdu příjemné.
    PETATA
    PETATA --- ---
    REONA: jen me napada, sama jsem tam s malou nebyla, ale mohl by byt chladek na Zofine ci Detskem ostrove, na obojim hriste
    REONA
    REONA --- ---
    Holky poraďte mi, ve středu se mám sejít s kamarádem, bude hlídat ca 2,5 hodiny své kluky (2,5 roku a 2 měsíce), k tomu já budu mít svou 3m holčičku. Startovní bod je Karlák - kam se vydat, abychom tam mohli být s kočárky ve stínu a zároveň si třeba ten starší mohl trošku pohrát? Raději bych došla někam pěšky, protože MHD je v tom místě v čase po páté odpoledne dost šílená, ale případně bychom to přežili :)

    A pokud se tam někdo vyznáte nějak lépe, nějaký tip na místo kam zalézt, pokud budeme mít štěstí na bouřku?

    (Jo a na nástěnce nefungují odkazy na Kulíškov a Vesmírnu)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MARKYSHA: problem je, ze nase vana je tak mala, ze se do ni vejde tak maximalne ta prisera a lavor jsme dodnes nekoupily :D ja miluju vodu a desne me laka si tam vyvalit sunky v tom brouzdalisti a z ty vody uz nikdy nevylezt :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SUCUBIS: hele nechci mentorovat, ale být tebou bych na přímé slunce nelezla. Já těhotná loni vždycky seděla s Tondou ve vaně, stříleli jsme po sobě pistolkou,vodní hry s lavorem apod.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    kdyz uz tu mame ty vedra ... nekdo na koupak do Zlutych lazni ? predem rikam, ze nejsem schopna tam jit s priserkou sama, neohnu se :(
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    INUSHKA: Díky :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DRIZZT: Jejda, gratuluju :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nástěnka: Drizzt, Brno, Lesná, Erik 4/2014
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MARKYSHA: jo, byli jsme tam parkrat s id drakka loni s prtatama sotva chodicima a dobry, a ted po roce s kamaradkou a nase dvoulete princezny po nas temer ani nevzdechly (ta moje teda vubec...), radily v tom koutku pro mensi nejdriv a pak sly objevovat, ale prijde mi to tam dobre zajistene, plus je tam dozorce, prachu jsem si ani jako alergik nevsimla, za mne jedno z lepsich mist, kam s deckama. a vlastni toalety jsou jeste vetsi plus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam