• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

rozbalit záhlaví
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: podle toho jaky den, mozna uz budu mit kluky od stredy doma :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: my býváme v úterý v Podolí, po 11 jí můžu naložit do kočárku (spící) a můžeme vyrazit někam do pěší vzdálenosti
    Já jsem byla dneska fakt nadšená z těch lázní, vstup zdarma (což se cení, jiank je to docela pálka) a spoustu nových prolézaček, houpaček, krásný bílý písek, občerstvení, toalety a autíčka na vodě :) (pokusím se přiložt fotku)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    my byli dnes ocihnout skolicku, posledni moznost, neb zitra je nastup, tak at vime, kde co je a tak... a docela dobry ;-)
    jinak co pristi tyden? jeste jsem nekoukala na pocasi, ale stejne je cas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já si dneska dala výlet vlakem do Pardubic (hodina MHD, hodina vlakem, čtyři hodiny na místě a zpátky), ale myslela jsem na vás :))
    L_IA
    L_IA --- ---
    EVIANAIVE: no tak to je jasný, přeci nepojedete takovou dálku jen kvůli hřišti.. je potřeba toho řádně využít.. :-D i když se z pohodoveho dopoledne ten den pak nějak promění.. ;-) a díky! Jsou to miláčci, ostatně jako každé děti svých rodičů.. :-)

SUKUBIS: dle mě, jsi ta nejstatečnější a vůbec se není zač omlouvat.. ;-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja moc dekuju za moznost rozptyleni, snad jsem nebyla moc negativisticka a kriticka vuci svemu potomkovi v ocich ostatnich (necht me omlouva tezka spankova deprivace, to ze jsem jeho matka a jak se me od probuzeni siiilene motala hlava)
    L_IA
    L_IA --- ---
    EVIANAIVE: nakonec jste se tam pěkně zdrželi.. :-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    L_IA: za me taky:))
    L_IA
    L_IA --- ---
    za mě musím říct.. PŘÍJEMNÁ SLEZINKA dneska :-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    az zase budete planovat, kam s detma, aby byly spokojene lezouci i ty, co chteji na prolejzacky, tak doporucuji Zlute lazne
    prave jsme tu, popijime Aperol, holky si hraji na pisku a kolem nas se plazi mimina po trave ... a to pocasi! Raj na zemi :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    my se omlouvame, nestihala jsem
    REONA
    REONA --- ---
    ok ok, jdu do auta a snad tam ještě někdo bude :D
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Jsme v tramvaji :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak nakonec bez kocarku nebo nesthnem dojet na cas
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Výtoň:D, po ránu špatný:D
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    už asi tuším, podle mapy Vítoň...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MIKEYLA: podle toho jakou tramvai pojedes, ale je to smer z tramvaje k tesco expresu
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    asi něco ve vzduchu, taky tak od pul páty moc nespala...
    U nás na kyčlích to obvykle trvá, páč je tam hromada lidí na stejnou dobu. A právě proto tam nakonec nejspíš nepůjdem, když Zorka ještě nudlí....
    Tudíž, na desátou na Výtoni nebudeme, ale dorazit bychom mohly :-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    my určitě jdeme:), jen teda omrknu mapu, nějak zatím netuším, kde to hřiště je:D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    EVIANAIVE: k sobe budeme ladit :)
    L_IA
    L_IA --- ---
    EVIANAIVE: měla jsem to podobně a taky jdeme.. ;-)
    REONA
    REONA --- ---
    My na kyclich mivame rychlovku :-)
    Ovsem nevim, jestli nakonec dorazime, Ance mi pripravila krasne rano, snad od ctyr jsem vzhuru co hodinu, takze jestli ted usne, tak to zalomim tez.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam