• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DRIZZT: Já bych šla, už jsem se pokoušela něco zpunktovat před časem, jenže pak jsme všichni lehli s virózou a Malvína to teď má zpátky. Takže nejdřív příští týden, snad to do víkendu vyléčíme.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Co Brňáci? Nezajdeme někdy dopoledne třeba do ZOO?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Garančku :DD já jsem teď ty poslední hezký dny zapikolovaná doma, balím na stěhování a ještě týden budu, pak budu zas vybalovat... jestli bude v říjnu ještě hezky, případně někde indoor, ráda bych zas něco spáchala.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jasny, priste... to byl vykrik do tmy :), kdyby nahodou... zitra je v planu zoo, ctvrtek ma matous garancku a v patek prubnu asi veletrh, je mi lip, kdyz mam "plany", i kdyby nevysly, nejak se ted lepe preziva, betka ma jedno z tech milionu emocuc obdobi, tak mam trochu problem se s nima vypravovat sama ven...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HABRENKA: my jdeme od zubaře, nevybavena na další pobyt venku, jinak groebovka bych i brala, odpo záleží v kolik..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    My si v poslední době vzájemně předáváme žlutou rýmu, tak nechci nikoho zapojit do našich kruhů :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hmm, zajela bych, ale poslední dny mě vyšťaví i čtvrthodinová cesta po okolí... :/ snad se dám ještě trochu dohromady.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    nahodou zitra dopo, pripadne pozdeji odpo riegrak nebo groebovka/okoli? ma byt hezky, ale nejak nemam nervy a silu posledni dny sama s detma...
    LITROP
    LITROP --- ---
    zdravim nekdo okoli radlicke nebo smichov na prochazku s detma nejspis nejaky hriste
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KAVÁRNA KLUBU CROSS - DNES - 14:30 - HASTRMANSKÁ POHÁDKA - ZDARMA

    Dnes od 14:30 se hraje hastrmanská pohádka pro děti....
    Doražte, vstup je zdarma a i děti potřebují trochu divadelní kultury..:-)

    NIENNA
    NIENNA --- ---
    QUANTI: My teda máme z vítání uplně super krásné fotky... I já tam vypadám jako člověk....:-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: my jsme nejdřív na vítání a pak ještě na očkování, docela náročný, vždycky, když už by spala, tak musela být společenská nebo statečná. Ale fotky máme hodně příšerný, těch fakt nelituj! (Ani jsme si je nenechali vyvolat).

    http://fotoemotion.cz/wp-content/gallery/vop5_22_4_14/0052.jpg
    http://fotoemotion.cz/wp-content/gallery/vop5_22_4_14/0024.jpg
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: :( to je škoda, já to teda nechtěla psát a kazit morálku, ale osobně bych bývala neměla odvahu ji před vítáním ještě tahat na výlet. Ale ono popravdě mám beztak hezčí fotky z jiných příležitostí, oficiální fotografové jsou většinou příšerní...
    REONA
    REONA --- ---
    Tedy holky, nechci kazit krásně pozitivní atmosféru včerejšího venčení, ale já při vycouvávání z parkování odřela auto o sloupek (tak nízkej, že jsem ho v zrcátku neviděla, toť má výmluva) a hlavně to odnesla plastová lišta po celém boku (jakože se tím nárazem posunula, polámaly se spoje). Potřebuju jezdit, tak to budu řešit až v pondělí.
    Manžel byl samozřejmě dost naštvanej, ale do večera ho to přešlo.
    Tím jsem si bohužel zkazila zbytek dne. Na vítání občánků byla Anče protivná, protože unavená, a navíc oficiální fotograf nepřišel (tedy přišel až to celé skončilo) a tchýni došly baterky ve foťáku.

    Hm, to bych skoro měla psát do psychiky :D Ale ráda se zúčastním příští týden čehokoliv a raději to vezmu MHD ;)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jen tak pro zajímavost, dá se tam jit i jen tak na kafe a děti nechat v herně. rodinne.centrumknoflik.cz/
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Také děkuji dnes zúčastněným za příjemnou společnost. Nás s Matoušem vyzvedl muž (ty, které odešly dříve (hodil by se sem přechodník minulý?), přišly o fousatého kurýra ;)), který to zabalil v práci a šli jsme na pivo na Vyšehrad. Tam jsme úplně náhodou potkali moji spolužačku a kamarádku z gymplu (150 km od Prahy). Muž se staral o prcka, my hráli kubb, kdybychom to plánovali, takhle hezky by to nevyšlo. Když jsem o půl šesté dojela domů, manžel, který měl náskok, právěl končil s vysáváním (že jsme se o tom dneska bavili :)) Tenhle týden nějak podezřele pomáhá... Nyxe, neposlouchej!!!

    SUCUBIS: Ničeho takového jsem si nevšimla. Jako by se nechumelilo... :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    u nas v zime pripada v uvahu snad jen ta Kotva a Palladium, nejak si neumim predstavit nejakou slozitejsi cestu s treba cvrckama a ze prisera bude muset bejt prikurtovanej v kocarku jinak si s nim cestu v MHD nelajsnu
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HABRENKA: aha ja taky necetla asi prispevky nize, cili i muj omyl...:) spankovou deprivaci mi nepripominej, doufam, ze me to neceka, zatim tuky tuky spi celou noc, ale ocekavam po pul roce zmenu, jako u Matyldy...:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZU_22: achjo, ja jsem krypl, myslela jsem jen ty zluty lazne, pripadne jinou lokalitu... centrum mame v pesim dosahu :-), to mel byt jakoze "vyber", kam to mame blizko :D, spankova deprivace, pardon... jinak pak v zime jsou docela fajn ty sterboholy ;-)!
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: bud muzes primo tram 3 a 17 do zastávky Dvorce a tam je to hned a nebo se dá parkovat zdarma na silnici po celé délce a místa je tam dost (parkoviště to má, ale placené)
    já můžu jen v to út
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HABRENKA: riegrak se da parkovat na hodinach v polsky ulici, snad ve vsedni den se da i sehnat misto, zlute lazne maji snad parking hned pred nima ale jak je obsazenej nevim, tam nejezdim a grebovka to nevim vubec, kazdopadne vse je uz trochu centrum, cili autem si trochu postojis, coz ja si se rvoucim Bertem v aute moc neumim predstavit...:) ten vydrzi tak max deset min v aute, bohuzel, ale verim ze se to zlepsi, musi, protoze ja jezdim jen autem!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam