• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Také děkuji dnes zúčastněným za příjemnou společnost. Nás s Matoušem vyzvedl muž (ty, které odešly dříve (hodil by se sem přechodník minulý?), přišly o fousatého kurýra ;)), který to zabalil v práci a šli jsme na pivo na Vyšehrad. Tam jsme úplně náhodou potkali moji spolužačku a kamarádku z gymplu (150 km od Prahy). Muž se staral o prcka, my hráli kubb, kdybychom to plánovali, takhle hezky by to nevyšlo. Když jsem o půl šesté dojela domů, manžel, který měl náskok, právěl končil s vysáváním (že jsme se o tom dneska bavili :)) Tenhle týden nějak podezřele pomáhá... Nyxe, neposlouchej!!!

    SUCUBIS: Ničeho takového jsem si nevšimla. Jako by se nechumelilo... :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    u nas v zime pripada v uvahu snad jen ta Kotva a Palladium, nejak si neumim predstavit nejakou slozitejsi cestu s treba cvrckama a ze prisera bude muset bejt prikurtovanej v kocarku jinak si s nim cestu v MHD nelajsnu
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HABRENKA: aha ja taky necetla asi prispevky nize, cili i muj omyl...:) spankovou deprivaci mi nepripominej, doufam, ze me to neceka, zatim tuky tuky spi celou noc, ale ocekavam po pul roce zmenu, jako u Matyldy...:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZU_22: achjo, ja jsem krypl, myslela jsem jen ty zluty lazne, pripadne jinou lokalitu... centrum mame v pesim dosahu :-), to mel byt jakoze "vyber", kam to mame blizko :D, spankova deprivace, pardon... jinak pak v zime jsou docela fajn ty sterboholy ;-)!
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: bud muzes primo tram 3 a 17 do zastávky Dvorce a tam je to hned a nebo se dá parkovat zdarma na silnici po celé délce a místa je tam dost (parkoviště to má, ale placené)
    já můžu jen v to út
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HABRENKA: riegrak se da parkovat na hodinach v polsky ulici, snad ve vsedni den se da i sehnat misto, zlute lazne maji snad parking hned pred nima ale jak je obsazenej nevim, tam nejezdim a grebovka to nevim vubec, kazdopadne vse je uz trochu centrum, cili autem si trochu postojis, coz ja si se rvoucim Bertem v aute moc neumim predstavit...:) ten vydrzi tak max deset min v aute, bohuzel, ale verim ze se to zlepsi, musi, protoze ja jezdim jen autem!:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    v utery nebo ve stredu bych sla do zoo, jen na "pulku" = bud nahoru, sloni, zirafy, medvedi, oranutani a spol, nebo dolu (gorily, kocky, gaviali...), nejspis hned dopo... a druhy den nekam ven... ma byt predbezne docela slusne, tak bych vyuzila casu, dokud to jde
    jinak riegrak/grebovka, zlute lazne - da se parkovat? a pripadne kde zaparkuju nebo v dobrem dosahu mhd, betka miva praseci dny posledni dobou a se vzteklou kdovi kde nemam nejak nervy riskovat...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SUCUBIS: a vis, ze me napadla spis uplne opacna myslenka? :) Ze jsi mi prisla hrozne v pohode, nad veci a hlavne opravdu v klidu:))
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: podle toho jaky den, mozna uz budu mit kluky od stredy doma :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: my býváme v úterý v Podolí, po 11 jí můžu naložit do kočárku (spící) a můžeme vyrazit někam do pěší vzdálenosti
    Já jsem byla dneska fakt nadšená z těch lázní, vstup zdarma (což se cení, jiank je to docela pálka) a spoustu nových prolézaček, houpaček, krásný bílý písek, občerstvení, toalety a autíčka na vodě :) (pokusím se přiložt fotku)
    LITROP
    LITROP --- ---
    tak nejake napady na vikend budu mit deti tak bych nekam zasel zatim asi se jdem juknout na mesto jinak na vinohrady
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    my byli dnes ocihnout skolicku, posledni moznost, neb zitra je nastup, tak at vime, kde co je a tak... a docela dobry ;-)
    jinak co pristi tyden? jeste jsem nekoukala na pocasi, ale stejne je cas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já si dneska dala výlet vlakem do Pardubic (hodina MHD, hodina vlakem, čtyři hodiny na místě a zpátky), ale myslela jsem na vás :))
    L_IA
    L_IA --- ---
    EVIANAIVE: no tak to je jasný, přeci nepojedete takovou dálku jen kvůli hřišti.. je potřeba toho řádně využít.. :-D i když se z pohodoveho dopoledne ten den pak nějak promění.. ;-) a díky! Jsou to miláčci, ostatně jako každé děti svých rodičů.. :-)

    SUKUBIS: dle mě, jsi ta nejstatečnější a vůbec se není zač omlouvat.. ;-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja moc dekuju za moznost rozptyleni, snad jsem nebyla moc negativisticka a kriticka vuci svemu potomkovi v ocich ostatnich (necht me omlouva tezka spankova deprivace, to ze jsem jeho matka a jak se me od probuzeni siiilene motala hlava)
    L_IA
    L_IA --- ---
    EVIANAIVE: nakonec jste se tam pěkně zdrželi.. :-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    L_IA: za me taky:))
    L_IA
    L_IA --- ---
    za mě musím říct.. PŘÍJEMNÁ SLEZINKA dneska :-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    az zase budete planovat, kam s detma, aby byly spokojene lezouci i ty, co chteji na prolejzacky, tak doporucuji Zlute lazne
    prave jsme tu, popijime Aperol, holky si hraji na pisku a kolem nas se plazi mimina po trave ... a to pocasi! Raj na zemi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam