• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    REONA
    REONA --- ---
    SEBIEN:
    QUANTI: I am in :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: hele, to bych skoro brala :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    REONA: vstup do areálu volný, jsou tam klokani, prasátka, emu, poníci, andulky, kozy, lamy, pak nějaký terárium, ale tam jsem nikdy nebyla a nemůžu teď najít otvírací dobu. Je tam taky hřišťátko. A v tu středu tam 10-11:30 můžeš nechat dítě za dvacku povozit na poníkovi, průběžně v tom čase kdykoli:
    Dopoledne s poníky - Kulturní přehled pro děti - PeknyDen.cz
    http://www.peknyden.cz/akce-pro-deti/10481-stanice-prirodovedcu-ddm-hl-m-prahy-dopoledne-s-poniky/
    REONA
    REONA --- ---
    QUANTI: V úterý dopo cvičíme, jinak asi kdykoliv :) I když ta stanice přírodovědců mě zaujala! Zvířátek není nikdy dost, jak to tam funguje SEBIEN?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: v to jsem doufala ;) kdy se to hodí tobě?
    REONA
    REONA --- ---
    Bych se přidala :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: tak se budem těšit!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: výborně, tak promyslím a napíšu :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: jasný, my jsme půlku ledna byly pryč, pak očkování, tak jsem nás taky úplně nedružila, aby na poslední chvíli něco nechytly, takže možností stejně bylo omezeně.
    Tento kdykoli, příští týden se maximálně ve středu dopoledne vypravíme do Stanice přírodovědců - zas se tam bude jezdit na ponících, Zorka zas řekne, že nechce, ale zvířátka okoukneme tak jako tak :-)
    (samozřejmě možno se přidat, platí pro kohokoli)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: já jsem na vás myslela, jen celý leden jsem tu měla nějaký marody. Teď už by to mělo jít, jak jste na tom tenhle / příští týden?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    jen tak mimochodem se připomínám, že pořád platí nabídka návštěvy u nás. Případně s náma někde venku, pokud to nebude znamenat dlouhé chození (pro dvouleté dítě) :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    INUSHKA: Na tebe jsem si vzpoměla jako první, že tě budu otravovat. A záhy si také vzpomněla na vaše příhody se zdravím :-). Jinak jsem moc ráda, že jsi sehnala tu kamarádku do domu a doufám, že se brzo zase všichni zcela uzdravíte a nevšední dny si užijete.

    Já asi nakonec vezmu děti do nějakého toho příšerného velkého centra - asi Bruno Famili, nebo tak něco. Děti si to užijou a já to nějak přežiju.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DRIZZT: Já jsem ti včera v noci odepisovala, že jsem taky slaměná vdova (muž je služebně v Americe) a že bychom mohli něco spáchat společně, pokud by to nevadilo kamrádce, kterou tu mám na návštěvě. Ale pak jsem to zas smazala, neb jsem si uvědomila, že nám tu řádila střevní viróza a všichni přítomní ještě nejsou spolehlivě po inkubační době (ač zatím všichni zdrávi), takže to asi není úplně dobrý nápad :-(
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MARKYSHA: Brno :-) (viz nástěnka). Vzhledem k podmínkám venku asi nějakou indoorovou aktivitu. Každopádně děkuji ti za projevený zájem!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRIZZT: ale ty jsi z Brna, ne? A pokud z Prahy, jak by sis to představovala? Někam bobovat?
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Jsme (já, dcera 5,5 r., syn 20m) tento víkend lehce bezprizorní, jelikož manžel bude intenzivně pracovat z domu. Nechtělo by se někomu podniknout výlet za hranice všedních dnů?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Nevite o necem na viken na jizni morave?
    10mes+2dospelci.
    Dik .)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Nástěnka, Bilakobra, Hl. město Praha, Praha 10 - Strašnice, Marek 10/2014
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    CROSSCLUB - KAVÁRNA - DIVADLO PRO DĚTI - 13.12.2015 - 14:30 - ZDARMA

    Již tuto neděli se koná poslední dětské divadlo. Začínáme ve 14:30 a vstup je zcela zdarma ! ! ! Vemte prcky a doražte..

    Palačinková Pepinka
    Vzorná a pečlivá Palačinková Pepinka má ráda svůj dům a zahrádku plnou červených jahůdek. Jak to dopadne, když do zahrádky zavítá nezvaný, hladový drak Marmelajda? V bříšku mu škrundá jak v prázdných hodinách… A skutečně je tak zlý? Co se musí stát, aby se z postrachu stal kamarád?

    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak ode dneska jsme oficialne a definitivne obyvatele Prahy 14
    kdo by mel zajem o seznameni ci prochazku, tak jsme hned u metra Cerny most a vubec to tu neznam :D
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    PETATA: jojo, dík..dodala si mi odvahu ;)
    kamarádka řikala, že růžový a fialový se člověk nevyhne, i kdyby chtěl ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam