• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ahoj nechce zitra prijit nekdo na navstevu? ja jsem jeste po nemoci ponekud bez energie na vetsi vychazky a maleho uz moc samotneho po zahrade behat nebavi, tak by uvital spolecnost - Praha, Strasnice (kousek od metra Skalka) :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Bohužel už ta možnost vzít to hromadně není:(
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    MARKYSHA: Také bych se přidala
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    MARKYSHA: ja bych s prckem taky moc rada sla
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    MARKYSHA: Me by to asi taky lákalo, Vítek (2 roky), myslím, ze uz by to mohl zvládnout:) (vydržet se dívat a neco z toho mít:)
    REONA
    REONA --- ---
    HUJERKA: Já na to měla nastavené sledování (v uživatelské sekci i-divadlo.cz), tak mi vždycky přišel mail, jinak bych taky nevěděla. Je škoda, že to obvykle hrají jen jednou až dvakrát v měsíci, vždy 3 termíny za den (9, 10 a 11 hodin).
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    REONA: aha, dík, to jsem nevěděla, tak aspoň tak :-)
    REONA
    REONA --- ---
    HUJERKA: Program zverejnuji den predem.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    MARKYSHA: já bych se připojila, se dvěma dětmi, 1 a 3r. Už jsem na to jednou zkoušela koupit lístky, ale nepodařilo se. Mohli bychom až v druhé půlce května.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MARKYSHA: mě by to představení pro dcerku lákalo, ale je nešikovný, že tam není program, kdy to hrajou, to by mohli mít dřív než až s prodejem lístků...
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem na tom byla, pokud chcete, můžu vám to pro představu popsat, ale bála jsem se spoilovat :D Takže kdo nechce, dál nečte!!!

    Nemám srovnání, třeba to je všude stejné, ale moc se mi líbilo, že každé dítě má vlastní kufřík o několika vrstvách (poskládané desky na sobě), kde je nějaká interakce v souvislosti s příběhem. Navlékání houbiček na provázek, rozsvěcení sovích očí a tak.
    V příběhu plyšový medvídek cestuje po lese a potkává zvířátka, no :) Sem tam nějaká písnička. Děti i doprovod sedí na polštářcích na zemi a herci chodí okolo. Moje Ančí nevydržela sedět, no problem, na konci jí herečka posadila na stůl (to je něco pro ní, být v centru pozornosti) a dala dřívka, aby mohla hrát s nimi, to mě moc potěšilo.

    Jinak mimčo určitě nevadí, ale obávám se, že by i za něj mohli chtít vstupné.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NIENNA: já Toníka vezmu, ono je to psaný do tří, ale myslím, že ho to neurazí a každopádně půjdeme v květnu s Toníkem i na představení od čtyř. Miminko s sebou tam vůbec nevadí, je to právě i pro rodiče s miminkama, ale je na to nátřesk.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: jsem pro, ale my si necháme divadla na podzim - teď se nám stávalo, že jsme měli v plánu divadlo, ale pak bylo něco venku nebo se nám chtělo na výlet, jak je hezky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: To právě je... :-( Ale divadlo miluje moc...

    Tak jiný návrh - nechcete udělat velkou slezinu a zorganizovat jiné představení, které by bylo pro větší děti?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: Lenka už je na to spíš velká, ne?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MARKYSHA: Já bych se i připojila...Myslíš, že by to Lenku bavilo? A že by nevadilo miminko se mnou?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    MARKYSHA: Vypadá to dobře, divadlo miluji, klidně bych s některým hlídacím dítkem šla.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zkusím to ještě tady, s ID Aldemik máme takový návrh v divadle Minor je toto představení http://www.minor.cz/repertoar/brum-pro-nejmensi-medvedy/ - je to pro děti 0-3 první setkání s divadlem, lístky jsou setrvale vyprodány, ale je možnost jít hromadně třeba jako matky z Nyxu - neměly byste zájem?
    CAVE
    CAVE --- ---
    Kdyby vás zajímalo jak docílit co nejlepší kvality inovativních škol a školek. Jak to funguje v lesních školkách, ve waldorfu, v montessori a jinde. Nebo jak by měla vypadat přirozená výchova, tak příští víkend bude tenhle zajímavý festival v Brně a v Praze:

    [ InoEduFest Praha / festivalfestival / 2.4.2016 / CR - Praha - ZŠ Strossmayerovo nám. 4 ]
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    V Králíkovi je prázdno a pohoda po ránu. Pak se to začíná plnit a je to trochu o nervy. Starší nebo samostatné dítě je ale možné ponechat chůvě v koutku a "v klidu" obědvat. S malým dítětem je zas možný být v tom koutku a vzít si tam jídlo, pití a všechno, to je taky fajn. Je možné, že později odpoledne se to tam zase trochu uklidní a vyprázdní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam