• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    ZRK
    ZRK --- ---
    ATARKA: Nn, na deku je tu místa dost. Je tu trávník, stromy, lavičky... dost místa i podnětů pro malý i větší... už jsme tu několikrát sraza měli ;)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ZRK: to je takový to velký mezi barákama z jedny strany do ulice ? Tam se neda mimino vykydlit na deku na trávu nebo jo ? Sme židle šli kolem a přišlo mi to jen beton a pušek prave
    ZRK
    ZRK --- ---
    Na nyxí matkosrázek navrhuji opětně naše hřiště (Generála Píky, P6), ale jsem s klukama schopná dojet asi kamkoli ;)
    Ideálně odpoledne, můžeme od příštího čtvrtka...
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    Zitra mam v planu vyrazit s prckem (1,5r) do zoo, nechcete se nekdo pridat?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: Ale teda doufám, že bude hezky jako včera, ne ten hnus, co je dnes...
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SEBIEN: V kolik? Matouš dneska nespí, tak se bojím, aby to nebyla katastrofa. Ten týden přes úplňkem jsme museli odejít z hřiště po deseti minutách a přičítala jsem to tomu, že dva dny v kuse nespal přes den. Ale pak si na to dal ještě další dva a byl úplně ok, tak to bylo asi tím úplňkem.
    A Marta má rýmu. Vodovou. Po jisté zkušenosti už říkám předem :)
    Spousta OT, ale chtěla jsem tím říct, že půjdu ráda :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Nechce se zítra někomu na Žofín?
    Máme to cestou z úřadu, kam zítra musím, tak se tam stavíme skoro určitě.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    NIENNA: není to venku, ale kamarádka byla nadšená ze zemědělskýho muzea (má desetiletýho kluka, dvouletou holku a děcka se prý taky bavila. ještě půlroční mimino k tomu, takže asi i s ním to šlo)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    NIENNA: Napadá mě vedle zajít na motýly http://www.botanicka.cz/hlavni-stranka/aktualni-akce/lehkost-motylich-kridel.html?page_id=5324, nebo jsem narazila na tohle http://www.labyrinthum.cz/. Ale na celý den to není, no, museli byste to nějak nakombinovat :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Prosím poraďte...
    Na víkend přijede tchýně s tchánem... Potřebovala bych na sobotu nějaký celodenní výlet... a jediné, co nás napadá je ZOO (nic proti ní - jeví se vlastně dost ideálně..jen tam tenhle měsíc budeme víckrát a tcháni tam už byli, tak by jiná alternativa byla zajímavá).
    Nemáte někdo nějaký nápad / doporučení / apod. ?
    Je potřeba, abychom se tam dostali bez auta (z Prahy - Černý Most), ideálně aby to bylo venku, aby to bavilo čtyřletou všetečku i tchánovce i manžela, bylo možno tam být s kočárkem, dalo se tam rozumně najíst....

    Za nápady budu moc vděčná a předem děkuji... :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ahoj, nasla by se tu nejaka maminka na obcasny pojezd s kocarkem ve Strasnicich?
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    zdravím... není tady někdo na písek z Hostivare a kolem? syn 2012
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nechce někdo na hraní dvouletaka? Máme volný den. ideálně Praha Střížkov , ale můžeme sjet i do města.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    REONA: mno v podstate mi to je jedno, jenom jeste mi spi jednou denne, bohuzel ponekud nevyspytatelne, zrovna dneska pres obed, jinak vetsinou odpoledne, ale muzu ho zkusit dat spat hned po obede, treba zase usne :)
    REONA
    REONA --- ---
    BILAKOBRA: Dopo nebo odpoledne? Mám 2r1m starou holku, bydlíme nedaleko, ale reálně bychom mohly dorazit kolem půl čtvrté.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ahoj nechce zitra prijit nekdo na navstevu? ja jsem jeste po nemoci ponekud bez energie na vetsi vychazky a maleho uz moc samotneho po zahrade behat nebavi, tak by uvital spolecnost - Praha, Strasnice (kousek od metra Skalka) :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Bohužel už ta možnost vzít to hromadně není:(
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    MARKYSHA: Také bych se přidala
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    MARKYSHA: ja bych s prckem taky moc rada sla
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    MARKYSHA: Me by to asi taky lákalo, Vítek (2 roky), myslím, ze uz by to mohl zvládnout:) (vydržet se dívat a neco z toho mít:)
    REONA
    REONA --- ---
    HUJERKA: Já na to měla nastavené sledování (v uživatelské sekci i-divadlo.cz), tak mi vždycky přišel mail, jinak bych taky nevěděla. Je škoda, že to obvykle hrají jen jednou až dvakrát v měsíci, vždy 3 termíny za den (9, 10 a 11 hodin).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam