ANNNA: ty jsi psala, že můžeš dopoledne, co? U nás je dopoledne pitomý, starší ráno málo jí a pak vyžaduje brzo oběd, jinak je všechno špatně, takže dopolední výlety se snažím omezovat.
(Dneska jsem byla v deset na tetanovce 10 minut od baráku, mladší pak usnula, tak jsem to vzaly přes hřiště, které je po cestě domů, skoro přes ulici, pořádně na něm nic není, takže nic náročnýho, pak jsme si dali v kavárně v baráku obložený housky, protože mladší furt spala. když se probudila, 15 minut běhaly před domem a domů jsem je táhla a pláčem obě. Bylo poledne. Měla jsem vařeno. A stejně se starší byla ochotná normálně najíst polívky až ted někdy ve tři. Asi nemám zapotřebí to opakovat hned zítra. Dodávám, že libovolně velké a pestré svačiny to neřeší - dneska měla ovocnou kapsičku, malou snickersku, co jí dala sestřička u doktora a tu housku. Běžně nosím okurky, papriky, piškoty /jakože všechno, ne jen něco z toho/, k tomu něco koupíme a stejně je s ní potom doma dvě hodiny k nevydržení, když se mezi jedenáctou a dvanáctou v klidu doma nenají teplýho jídla).