20 let se léčím na kožním, 15 let se léčím na imunologii, a v 28 letech teprve sama objevím, že moje problémy počínají stravou, a že lepší než brát antihistaminika, kortikoidy a dýchací kortikoidy, bylo by dobré se zaměřit na stravu - proč se mě nikdy žádný doktor nezeptal, co jím??
je tu někdo, kdo přišel na to, že jeho hlavním problémem je propustné střevo? LGS - leaky gut syndrome, jehož následky jsou astma, ekzémy, lupénka, crohnova choroba, artritida, migrény, a spousty a spousty dalších věcí.
když už nic, aspoň mě to donutilo začít si sama pořádně vařit a začlo mě to fakt bavit :) v práci na mě kolegové popíjející obří energy drink a chroustající brambůrky koukají jak na blázna, když se ptám proč si nedají nějaké opravdové jídlo :))
je velmi zajímavé cítit na sobě efekty cukru. když jsem hodně snížila jeho příjem, začla jsem se cítit mnohem méně unavená. když mi to občas v práci ujede a nacpu se tam sladkostma, který pečeme, jsem utahanější mnohem dřív a jen tak to nepřejde, i mě všechno víc bolí. je to snad náhoda?? :))