• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALONSYPrimal a paleo - zkušenosti, recepty
    NYX
    NYX --- ---
    njn, kalorie jako kalorie :)

    Princeton University - A sweet problem: Princeton researchers find that high-fructose corn syrup prompts considerably more weight gain
    http://www.princeton.edu/main/news/archive/S26/91/22K07/
    NYX
    NYX --- ---
    FRONEMA: Jestli si dobre vzpominam, behem dne to jde spis nahoru.
    MMETLA
    MMETLA --- ---
    FRONEMA: za mě dobrý, pro mě to je prostě jedna ze složek toho jak a na co můžou lidi úmyslně nebo náhodou během low carbu narazit. Občas je to trochu zamotaná konverzace, ale mě se to líbí :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    luxusni klikatko pocitadylko na prijem makronutrientu pri ketoze http://keto-calculator.ankerl.com/

    btw, paleisti, jestli vas tady debaty o ketoze stvou, muzeme zalozit novej spratelenej klub, uvedomuju si ze je to tu ot, reknete...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NYX: asi pisou tam 15/156 tak pocitam ze mmol/L je tech 15. proc by ses toho bal?
    jak ja to chapu tak je prirozeny ze po noci to bude nejvic, ne?
    NYX
    NYX --- ---
    FRONEMA: V prubehu dne se to meni, stejne tak po cviceni to leze nahoru (courtice-douglas effect). Nejtmavsi fialove bych se spis bal, kolik mmol/L to podle stupnice je?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem si koupila ty merici papirky, a dneska rano (btw ma se to delat rano?) jsem mela tu nejfialovejsi fialovou. takze pocitam ze jsem v ketoze :) nebyl to muj cil ale kdyz uz, tak to bude aspon zajimavy pokus :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    The rise of the evolutionary psychology douchebag
    http://io9.com/the-rise-of-the-evolutionary-psychology-douchebag-757550990
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    davala jsem to u do fitness klubu ale tady je to imho taky velmi relevantni
    proc neni dobre jist moc sacharidu, proc nefunguje pocitani kalorii, proc nevadi kdyz jite cholesterol. Proc nefunguje nizka intenzita cviceni a jak je vysoka prospesna
    vyborna prednaska plna dobre podanych inforaci, kdo mate hodinu, doporucuju
    Body By Science
    http://vimeo.com/8023806#at=0
    KABIS
    KABIS --- ---
    MMETLA: ok, diky, ja si prave rikam taky.. Skroby se mi moc nechce (vetsinu dni, nechce se mi varit a mam spis chut na ovoce), tak ja prihodim jablicko nebo proste kus ovoce, to ja stejne rada :)
    MMETLA
    MMETLA --- ---
    KABIS: já bych to fakt zvedl, mě to prostě přijde moc málo při té aktivitě a nebál bych se tam dát nějaké škroby spíše :) Souhlasím s tím, že u někoho ten nedostatek cukrů není třeba vůbec poznat avšak by tam měl být. Na dny s větší aktivitou bych se snažil alespoň o třetinu zvednout.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    cca tyden ted zkousim tu bulletproof fasting, tj rano kafe s maslem a mct, a jist jen od dvou do osmi, a zjistuju ze vubec nejak nejsem schopna do sebe dostat dostatek proteinu (tak 60 za den a rada bych tak tu stovku)... tak jsem si rekla ze teda udelam ustupek a budu spotrebovavat i ten cokoladovej protinak co mam doma i kdyz je to fuj a ne paleo. a ted jsem vyzkousela to smichat s mascarpone. je to sice desne dobry, ale vubec se toho neda snist vic naraz, takze mam problem jako predtim :)

    no nic to byla jenom takova momentka, jinak je to super, je to pomerne bez namahy a bez trpeni, vaha jde dolu rychleji nez jsem cekala a citim se fajn. dam tomu jeste par tydnu a pak pripadne podam nejakej lepsi report
    KABIS
    KABIS --- ---
    Dotaz ohledne sacharidu: cvicim vetsinou 2x tydne 1,5h krav maga trenink, 3x tydne cca 45-70 min progresivni trenink s vlastni vahou, parkrat tydne si dam tabatu a prochazky nepocitam :) mela bych nejak zvysit prijem sacharidu? Mam tak kolem 70-80 vetsinou, cotim se docela ok, ale co jsem se docetla treba na MDA tak obcas ten problem nemusi byt citit a rozhodne doporucuje srovnat carb intake s aktivitou. Jaky je vas nazor?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    moje oblíbené superrychlé dvouhubky když je hlad a naběhne se do Pennymarketu :))

    Avokádo se Schwarzwaldskou šunkou.

    NYX
    NYX --- ---
    Ja si na horach cistim vse tim dr bronners mydlem. I jako sampon, na holeni a urcite to ma aspon 18 dalsich pouziti...a v pohode :) na zuby to je pravda ponekud hc :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MR_DAN: Ano, nějaké výdobytky neolitické civilizace bych ponechala. :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: mark si cisti zubu sadlem, nebo necim takovym, podle me to uz je trochu moc :-) sadlo misto mejdla a samponu, kokosovej tuk misto prasku na prani a ani nechci vymejslet co by slo pouzit misto toaletaku :-)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    mozna trochu OT ale nezkousel nekdo vyrabet zubni pastu z kokosovyho oleje? ja to zkousel vcera. udelal jsem pastu dal ji do sklenice a rano jsem k tomu prisel a mel jsem oddelenou tuzsi a tekutou cast, tak nevim jestli jsem treba nedal malo sody, ale kazdopadne chut je celkem mazec, proste cisteni zubu slanym olejem a po pouziti je potreba vsechno umejt mejdlem a odmastit:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ty archívy moc nejednou a mažou to celkem brzy.
    Chce to dělat opravdu v průběhu nebo si to nakoukat týden po skončení (i když už bez certifikátů atd.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam