MAR_TINA: u mě je to teď jinak, nejen vysazením. Občas mám první jídlo třeba v 6 odpoledne (to je sice extrémní, ale ne úplně výjimečný stav), protože do tý doby se prostě nezastavim a ráno jsem těžce nestíhala (děkuji, drrahý, žes vždy dělal takové dusno, když jsem nestihla po snídani umýt nádobí, takže jsem veškeré snídaně odbývala mimo domov)... a když je to pozdní jídlo něco převážně sacharidovýho (pečivo, rejže, těstoviny, ...), mám okamžitě znovu hlad a mám tendenci sníst víc, než je potřeba (vzhledem k té nepravidelnosti to ve stresu kontroluju děsně těžko)... Energii taky vyšťourávám odněkud z paty... a jako bonus je mi po každym jídle těžko a chce se mi spát, a to i v případě, že se mi daří jíst několik dní po sobě pravidelně... Když jsem snídala vejce se slaninou, ve 4 odpoledne jsem si dala zeleninovou svačinku a večer flák masa, bylo jsem naprosto spokojené. Jen to vyžaduje pravidelné časté (celkem drahé) nákupy, 2x denně dělat teplý jídlo a každej den si připravit tu svačinu... =/ Ale evidentně sr to vyplatí... A když vím, co to udělá, tak to nebude další paleokolečko, ale už se vracet nemínim, ani kdyby hořelo.