• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ale porad tam zustava, ze klasicky AC adapter to dobijet zvlada a cigaretovy adapter ne..zda je problem v adapteru ze neda proud nebo v telefonu, ze si o nej nerekne
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    SMOKY:
    tomu bych docela veril...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    On ten vybijeci proud pri navigovani v aute nebude uplne malej, slo by to vypocitat podle vydrze a kapacity baterky. Podle mne to bude klidne 500mA.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    a treba ted bere jen 200 mA
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    SMOKY:
    pripojil jsem to ze zdroje 12V a dodava 350-400 mA, coz je dle meho malo :( Ale stejne tak si myslim, ze to nemusi byt maximum proudu, ze zalezi, kolik si telefon rekne
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HAWKS: Nemas spatnou nabijecku ? Kolik dava mA ? Mne to delalo starou, koupil sem novou, co umi dodat dostatecnej proud a SGS3 mi nabiji se spustenou navigaci a displejem v pohode . Spis ma problem ted ve vedru, pokud jedu delsi cestu a slunce sviti na predni sklo, tak se mi vypne nabijeni kvuli teplote baterky.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    NAVARA:
    ja to vidim jako problem, ze telefon si z nejakeho duvodu nerekne o vetsi proud..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAWKS: používám tohle http://www.czc.cz/samsung-externi-baterie-eeb-ei1c/114683/produkt který mi SGS3 zvládá dobíjet i při hraní ingresu, který jinak saje celkem rychle
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    kdyz se na tohle narazilo.
    mam podobny problem s Galaxy S2 Kdyz ho mam v aute jako navigaci, mam pustenou navigacku (sviti displej), tak autonabijecka ani nedokaze dat tolik energie, aby se dobijel - chova se to tak, ze se baterka postupne vybiji ( o neco pomaleji nez bez nabijecky, ale prece). Delaji to dve ruzne nabijecky
    nejake reseni co s timto ?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    AVALON_CZ: aby s duos nabíjel, potřebuješ nabíječku která má spojený datový piny.
    Většina levnejch je nemá zapojený vůbec, dražší je zase mají zapojený na různý napětí na pinech pomocí odporovýho děliče ala iphone, ty ti šlapat nebudou ;)
    FARGO
    FARGO --- ---
    Mam specificky dotaz - mozna mi nekdo dokazete poradit. Kdyz jsem mel SG S3, tak mi v aute (VW Sharan 2012 s Premium vestavbou pro mobil) chodily sms i na displej v aute. Ted mam S4 a funguje mi sice internet v mobilu i kdyz se pripoji HF, ale sms mi to vubec nenabizi...da se bez toho fakt zit, ale preci jenom treba nekdo budete mit tuseni :). diky moc
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    AVALON_CZ: taky jako TOYAK mam Samsung Galaxy S Duos a taky nabíjím úplně každou nabíječkou - originální jsem někde ztratil/zapomněl, takže doma používam tu co mi zbyla po předchozim SE Xperii, v autě mam nabíječku od navigace TomTom s USB výstupem kam jsem zapojil obyčejnej kabel s microUSB koncovkou - http://www.czc.cz/premiumcord-micro-usb-a-b-1m/70717/produkt a v práci mam v počítači nějakej USB kabel s logem Nokia, který také bez problémů funguje a nabíjí ;-)
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    AVALON_CZ: Divné. Mám ho taky a nabíjím ho normálně jak origoš nabíječkou, tak starou co byla u HTC Desire.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    E42: právě že dávají 500 mAh a víc.. ta od Samsungu má 700 mAh.. v autě máme snad ještě víc a taky nefunguje. Grr.. když to má jednou microUSB, tak by to mělo nabíjet a ne řešit kolik má jaká proudu
    E42
    E42 --- ---
    AVALON_CZ: Podívej se, jaký dávají ty ostatní nabíječky nabíjecí proud (údaj v mAh). Je asi možné, že dávají tak málo (pod 500 mAh), že se Samsung ani nenabíjí. Starší nabíječky myslím mívaly celkem běžně třeba jen 300 mAh. Samozřejmě musí taky sedět napětí, ale to asi problém nebude.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Táta si přinesl domů Samsung Galaxy S Duos a nabíjí se mu jen nabíječkou, co byla k tomu originál. Ostatní, co máme doma s microUSB nefungují. Jde s tím něco udělat?
    LUKI
    LUKI --- ---
    ahoj, resim problem. koupil jsem si samsung galaxy, jakozto zcela neznaly veskerych modernich telefonu. prihlasoval se ucty na google, seznam a tak. potom jsem si mel vytvorit account na samsung. a v tu chvili jsem spatne napsal svuj email. proto si ted nemuzu registraci potvrdit a aktivovat. a bez aktivniho uctu uz si ani ten telefon nedam do tovarni nastaveni, protoze se napred musi odhlasit tenhle ucet. nemate nekdo reseni?
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    BUCKOWSKI:
    E42:
    SMOKY: ahoj a diky vsem..
    takze.. pro pripadne dalsi reference ;o)

    restarty se skutecne prestaly dit.. stacilo to parkrat spustit a je to cajk.. super..

    vybijeni.. nejvic to delaly mapy / email / FB..
    zejmena mapy podle poctu za obdobi cca kazdych 5s..
    po zmene, ze se nehlasi poloha ze site se to zmensilo, nicmene porad je to kazdych cca 40s..
    email obdobne - synchronizace v hlavnim panelu vypnuta, na emailu nastavena ve spicce 1x/4h, mimo spicku 1x/den)
    a to i pres to, ze jako aktivni aplikace nejsou zadne a RAM jsem vycistil
    . k tomu je zajimavy,ze kdyz jsem dal vycistit RAM, tak to nahlasilo 13ukoncenych aplikaci.. kdyz jsem to zkusil po cca 1minute znova, tak to nahlasilo ukoncenych 27..?
    jakoze to vybijeni je rozhodne citelne pomalejsi.. nicmene porad mi to prijde vic, nez po koupi,plus to teda vypada, ze si to celkem dela co chce..
    baterie samotna hlasi odber 73% displej, 10% system, a pak drobky zbytek..
    TRUST_NO1
    TRUST_NO1 --- ---
    E42: promin, jsem zpatky. Nepomohlo ani pri minimalne zaplneny SD karte. Budu muset do O2 za guru:(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na SG2 mi vyrazne pomohly 2 veci vypnout :

    - Google Now
    - v nastaveni GPS je necjke hlasit moji polohu do google (nebo tak neco). to je nejvetsi mrdka, protoze to kazdou chvili nahodi GPS, zjistit kde jsi a posle to do site. Coz neumozni nikdy usnout tlefonu a tak dale. Pred vypnutim telefon odesel za min nez 24 hod, s vypnutym, telefon vydrzi tak 2 - 3 dny. 4 kdyz ho temer nepouzivam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam