• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KLEER: jasne ze muzou :)
    KLEER
    KLEER --- ---
    DRAGON: jasný.) to jsem ale zatím neměla možnost. no a můžou mi k nové simce nechat stejný číslo? jsem v tomhle jak důchodce, naučit se s chytrým telefonem bude boj:D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KLEER: jestli je chyba v telefonu nebo na SIM poznas jednoduse tak, ze do toho telefonu zkusis vrazit SIMku nejaky kamosky a uvidis :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KLEER: zkus ji poradne ocistit a nebo si skakni k operatorovi pro novou, melo by to byt zdarma
    KLEER
    KLEER --- ---
    čaute, dostala jsem ten novej Galaxy Trend a vůbec mi nechce přečíst simku. mám už sice starou, ještě takovou tu Go, ale funguje mi už ty roky bez problému. velikostně tam pasuje, ale nechce to po mně pin, nenačte mi to kontakty, zprávy,.. myslíte, že je chyba v mobilu nebo sim kartě? dík:)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    STEMBUS: vyřešeno... pomohl dotaz na ofiko podporu samsungu v ČR
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NAVARA: jojo standard, sice rootlej, ale s default rom ....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEMBUS: standardní romka?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    zdarek, mám Galaxy S Duos (obdoba klasickejch eSek) a nejde mi aktivovat dálkový ovládání (samsungdive) - učet mam nastavenej atd, ale nejde mi aktivovat to tlačítko v telefonu - neřešil jste někdo ten samej problém?
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    nevite prosim kde by mi levne vymenili dosplay na galaxy ace? problem je ze neni jen prdlej ale prej i vyteklej a ted mi v jednom servise rekli ze to je minimalne za 1500 coz se mi do toho ani nechce davat..diky
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NIGHTHUNTER: no je pravda, že tyhle nekonečně dlouhé smsky si občas píšeme s ex, což se snažím utnout, ale někdy se jí podaří mně vyprovokovat :)


    NIGHTHUNTER: jo k tomu ten přepínač asi bude. Ale třeba na ty smskové appky tohle vliv nemělo. Divné..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    MARTIK: třeba Samsung Galaxy S Duos (Android 4.0.4) neměl možnost vybrání ze které SIMky chceš volat, když si vybíral číslo z telefonního seznamu a vytočilo se to z nastavené primární... proto jsem byl mile překvapen, když tady vyskočí další okno s možností volby...
    takže teď už je to opravdu skoro zbytečné, určovat, která je primární, ale je to dobré také kvůli některým aplikacím, které nepočítají se dvěma SIM v mobilu a ověřují se podle telefonního čísla, takže vidí tu momentálně nastavenou primární (nevím jestli už to náhodou neopravili, ale dříve např. WhatsApp, Mobito a podobné služby, které fungují na základě telefonního čísla jako identifikátoru člověka)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    MARTIK: teď jsem to zkusil a převádí mi to až po sms delší než 3 zprávy - a to jsem to psal včetně háčků a čárek... je to fakt takovej problém? (já to teda neřeším, protože jednak tak dlouhé zprávy nepíšu, stalo se mi to až teď při testování, jednak mám neomezené volání i neomezené sms do všech sítí a jednak na častou a dlouhou komunikaci používám WhatsApp, kde není problém s délkou, obrázky atd...)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    sakra první věc, co mně sere na samsung galaxy core duos. Nejde mi nastavit, aby SMS app nepřeváděla dlouhé SMS na MMS. Takže jsem si stáhl nějakou sms app na marketu a hle - nepodporují dualsim. Zpráva se vždy odešle z primární simky a nefunguje na to ani ten výběr simky z roletového menu.
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    MARTIK: aaha, tak v tom pripade netusim co se tim vybira :) co ty sms? jinak tomu menu bud proste quick settings nebo pull down menu, afaik
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DARKJESUS: datové služby se nastavují v Nastavení / Správce SIM, a nemá to vliv na vybranou simku z tý rolety (btw, jak se tomuhle rychlému nastavení říká? ).
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    MARTIK: neni to vyber simky pro datovy sluzby? nebo primarni simka pro odesilani sms? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOP: mne se stalo to, ze po aktualizaci se ji zmenila ikonka na zelenyho droida a diky tomu sem ji nemoch najit na desktopu :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NIGHTHUNTER: pochopil jsi, k čemu je to vybírání sim karet v rolovací nabídce? Lze zvolit první nebo druhou simku, pak je nahoře ve status baru ikona signálu zvolené simky zvýrazněna. Ale na příjmu jsou stále obě a když někomu volám, tak si stejně vybírám, kterou simku použiju.
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    E42: ja taky no :) ale vim, ze jsem predtim mel v appdraweru i aplikaci Navigace zvlast.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam