• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    KUHL
    KUHL --- ---
    DRAGON: ok, dik za odpoved.. tak se mi vyber asi zuzuje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KUHL: no tahle recenze vyzniva nejhur, protoze se mozna ty lidi, co ji psali, v technologii vyznaj vic nez ti ostatni recenzenti. Pokud ti nevadi, ze si mozna ani tu navigaci po case nenainstalujes, tak pohoda, ber ho. Ale kdyz tak koukam na recenze a fora gsmarena, tak ten telefon bude hodne spatna volba. Za ty prachy bych rozhodne koupil neco jinyho.
    KUHL
    KUHL --- ---
    DRAGON: recenze jsem cetl, tato vyzniva nejhur .. jinak je hodnocen velice kladne. na co ho chci - volat, sms, mail, navigace, strava .. nehodlam k tomu byt prilepenej 247 ;-). tehle technickych zalezitosti (aktualizace appek co vubec nepotrebuju apod.) se teda bojim (jak jsem psal, prvni SP).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KUHL: jestli tyhle dve recenze nelzou, tak bych na nej radsi rychle zapomnel...



    Špatný vtip pamět telefonu par aplikací kouknutí na net a katastrofa pomuže clean master. Nekupuvat kartu 32G je zbytečná vše se instaluje do telefonu a operační system katasrofa!!!!!!!!

    bohužel po nějaké době se interní paměť telefonu zaplní aktualizacemi tak že i bez dohrané jakékoliv aplikace hlásí telefon po čase že má málo paměti, nutno provést root, ale i ten po čase začne hlásit problémy !!!

    KUHL
    KUHL --- ---
    zdravim, po dlouhy dobre si chci koupit smartfoun .. a mam rad ty odolnejsi. mate nekdo tenhle kousek http://www.alza.cz/...10-black-red-d407907.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CPj4xPLVpL4CFWvkwgodEqcApg Galaxy xcover2? pripadne tento http://www.alza.cz/caterpillar-cat-b15-d406464.htm cat b15?
    jsou pripadne jine kousky (odolne)? cetnost dotazu na vymenu displeje je velka :) (nejen tady).
    diky
    MADE
    MADE --- ---
    Jak se prosím fotí na Samsungu i8150 displej? Jde to? Znám to u iphonů, ale tady mi ta samá kombinace tlačítek nevyšla...:(
    E42
    E42 --- ---
    CORNELA: Určitě to nějak půjde, ale to záleží na Lumii. Skutečně to nemá žádný iCal export? Nebo přímo synchro s Google Calendar?
    E42
    E42 --- ---
    CORNELA: Před synchronizací se Samsungem bych si v tom na GMailu udělal trochu pořádek (odstranil duplicity apod.). Půjde to i kdykoli později, ale můžeš tak předejít nějakým drobnějším komplikacím. Každopádně synchro mezi GMailem a Samsungem bude hračka, není na tom co řešit.
    E42
    E42 --- ---
    CORNELA: Pokud přecházíš na Android, důvod máš. Návod někde najdeš, nemůže to být problém.
    E42
    E42 --- ---
    CORNELA: Určitě existuje, ale proč ji hledat, když máš tuhle nejjednodušší?
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    CORNELA: jde o to jaky vsechny data chces prenest
    E42
    E42 --- ---
    CORNELA: Jestli Nokia umožňuje synchro s GMailem, tak nejlíp přes to. Do Samsungu se data z GMailu (kontakty a kalendář) načtou hned jak se v telefonu přihlásíš k danému účtu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    E42: asi se pujdu vyspat četl jsem to jako 2.1...
    E42
    E42 --- ---
    RAINBOF: O 30% rychleji z 2A zdířky než z 1A. S4 si dokáže vzít 1.3 A (přes origo kabel), Note 2 dokonce 1,8 A.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    E42: no, jenže banka není kabel. elektrika je jen jedna.
    E42
    E42 --- ---
    RAINBOF: S originálním kabelem od Samsungu se to bude nabíjet o 30 % rychleji, to rozhodně není pět minut. Třeba u Note 2 by to bylo dokonce 80 %.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OLA44: to je úplně jedno to druhy číslo je v tomto pripade to ze se ti nabije o 5minut dříve
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: tak to uz je lepsi cena, to uznavam :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: vim o nekom kdo to dela za 250 :) samo sou i drazsi ale smuk typu e1190 atd si proste nikdo nenecha udelat za vic..jina je odblok i9505 trebas zejo tam samo si reknem vic..pro servis to znamena rychly 2 kila nebo nic..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: tak oni po praze stojej neofiko odbloky kolem petikila, jit s tim niz, tak by sli proti sobe, protoze lidi za to to petikilo normalne davaj... nebo ty vis o nekom kdo to dela treba za kilo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam