SONIC: volume up+home dela to co jsem poslal nize. Ze to nekdo zkusil prehrat je bez diskuse vidim to v tom sshotu take. Jak jsem psal nic jineho nez ten telefon v tomto stavu nemam. kradenej neni jen byl ve spatnem "servisu". Udajne se stalo to ze po factory resetu se telefon uz jen restartoval. takze to odnesli do servisu (tou dobou nekde tusim v germanii) kde rekli ze to nejde a udelali s tim toto.
OTAVA: zaruka je rozhodne fuc tu ale neresim.
obecne mam taknejak problem pochopit cely ten system flashovani u samsungu. Je tam kolem tolik obstrukci ohledne typu sw a jeho verzi ze se v tom neorientuji. dal jsem to ted kolegovi ktery tvrdi ze dovede obnovit stock rom (coz mu verim neb se tim zabyva temer denne).
Nicmene pokud by byl nekdo ochoten mi vysvetlit wtf nezlobil bych se.
(ja to chapu tak ze telefon je prehranej nejakym docasnym fw slouzicim jen k tomu aby se nahrala jina rom. Protoze neslo o original romku tak je tam nastaven ten warranty bit coz predpokladam je nevratne a bude to hlasit pri startu uz porad ale ani to mi nevadi)
mam moznost ten samsung ziskat levne. (ma mj chybejici pero, znicenej zadni kryt, fest poskrabanej displej a dalsi kosmeticke drobnosti)