• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    Asi to nemam tak zhave. Pravda mam vypnuté notifikace i facebooku
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak nejvetsi zrout (pokud se neco nezmenilo od S9) jsou pridane facebook aplikace a sluzby, to zere pry strasne, to vypinam jako prvni
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Jako "úsporný režim"? To nemám.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: a mas zapnuty ten setrivy mod?
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: To mám buď fakt blbou baterku a nebo ty nějakou zázračnou a nebo máš fakt nějaký další nastavení oproti defaultu. Tohle je dnešní stav. Žádný telefonát, žádná hudba. Jen whatsapp, nyx, trochu foťáku, čumění na kraviny, kalendář. Ten vetší pokles baterky v jeden moment je určitě tím, že jsem na to často čuměl venku v plném slunci a mám auto jas. Bluetooth, wifi ON, NFC OFF, odemykaní chsichtem ON... asi tak.

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: asi jo, netusim. Ja to myslel s tim screenem tak, ze jak je ten obraz zastavenej, tak vidis rozdily v detailech a mne prijde prave ze radsi usetrim na baterce nez to mit v tom ultra rozliseni, protoze ja fakt nenasel rozdil. Asi je to ale fakt subjektivni pocit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: jo to mam taky to je to FHD+ ne?

    Myslim ze staticky screen je na testování kvality horší nez video. Ale může to být subjektivní.

    A taky u netflixu záleží jestli ma clovek ten nevyssi sub. Jinak to pouštějí jem FHD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: no to bylo jen doporuceni jak usetrit baterku, ja jedu v tom 2280x1080. Ale mam otestovano, ze treba na netflix je to uplne jedno, nejde to poznat, ani dokonze ze statickyho screenshotu, sme to testovali a nikdo nepoznal rozdil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: nemam nejvyssi, mam stredni. Ale ano koukam na netflix a fotky a ten netflix by mozna to 4k i vyuzil :) ale staci fhd+
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: muzu se zeptat, k cemu ti je to nejvyssi rozliseni? koukas na 4K filmy nebo proc? na aplikacich se to rozliseni prakticky vizualne skoro nezmeni, leda tak velikost fontu a to se da nastavit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: ale to je zas to co nechci. To ho radsi vyuziju na max a kazdy vecer nabiju. Nejake služby mozna jo, ale snizovat rozlišení a jas se mi nechce. Nemam problem ho hodit na nabíječku kazdy vecer kdyz jdu spat
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    DRAGON: jaké služby máš vypnuté?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: jo, je fakt že tyhle věci jsem neudělal, ta spotřeba by se asi dala ještě o něco stáhnout...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    moje S10 vydrzi 2-3 dny a to na nem celej den komunikuju pres whatsap a normalne si na nem ctu veci. Doporucuju povypinas nejaky sluzby, snizit rozliseni na to nejmensi a stahnout jas displaye.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NEVILL: Já se s S10e dostanu na 3 dny, ale já su stará škola, celej den civím do počítače, na mobilu akorát párkrát denně pustím Stravu a sjedu nějaký Twittery na záchodě.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Mám S10 a žádný zázrak. Ale ani jsem to neočekával. Možná den a půl zvládne. Když ho nebudeš používat, tak třeba i 2 dny. Ale pak nevím, na co mít mobil :) S mým používáním prostě v zásuvce každý den. Od začátku. Nechci řešit nabíjení během dne. Tak ho ráno nebo večer dopiju na 100. Když vím, že se protáhne den a telefon hodně používám, tak nabíjím i 2x. Ale tenhle model nabíjení aktuálně beru jako standard. Asi až na pár výjimek.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    LEDOFREDO: Mám S10e, přešel jsem z Xiaomi Mi Mix 2s, který měl 3400 mAh - tedy ne o moc víc a rozdíl je poznat. S Xiaomi jsem se z práce v 16:00 vracel s cca 70% a s S10e při stejným používáním se vracím s 30-50%. Den dá, do druhýho dne se nedostanu. Jinak je to skvělej telefon.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: no, kdybych to bral hodně na krev tak by možná vydržel dva dny, ale záleží jak moc se ten telefon používá, řekl bych že normálně mi vydrží tak den a půl (S10)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam