• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Je jenom doufam ze s malym, ale velkym trendem se dostaneme zpet do Note 4 era - ip67, baterie, stylus, vypnutelne radio :) Jeden si muze nechat zdat.

Ja cekam az oznami Tizen-based e-Ink ctecku. Z toho si udelam do kalhot zase ja :)
    Presel jsem z S5/A3 na S8 prave diky hodinkam a tomu ze mobil vytahuji z kapsy jenom pro mobil a ne pro odpovidani na SMS :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DWAY: to už má Note 10+ :-)

- 12Mpx – širokoúhlý (f/1,5)
    - 16Mpx – ultraširokoúhlý (f/2,2)
    - 12Mpx – s teleobjektivem (f/2,1)
    - DepthVision fotoaparát (ToF pro měření hloubky prostoru)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: jsem pak zvědavý na porovnání s Razerem,a až odejde S10e do křemíkového nebe asi bych o takovém přístroji hodně uvažoval :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: lol, iphone ma 3 kamery, my budem mit 4 :-D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    No alespoň to Samsung neposral a ultra je i u nás. Jediná ta základní paměť 128 GB mi přijde málo. 256 by byla ok.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    taky mi přišlo že loni o unpacked S10 pořád všichni mluvili a letos ticho po pěšině. Ale myslel jsem ze je to mou bublinou:))

Jinak u mne letos upgrade nepřipadá v úvahu tak jsem to ani nějak nesledoval...Ten Z flip je už u nás někde k vidění?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Samsung's Galaxy S20 And Galaxy Z Flip Event In 7 Minutes
    http://www.youtube.com/watch?v=GMXx8XE3xZ0
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to proste chci :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    a tohle se mi libi! malinkaty a presto velky! yes!

Samsung Galaxy Z Flip | Smartphones | Samsung Česká republika
    https://www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-z-flip/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nikdo nic, ani slovo? :)

Samsung Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra 5G | Samsung Česká republika
    https://www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-s20/

SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Jen drobná zkušenost Note9 CZ distribuce po update na ofiko Android 10 laguje v animacích, třeba jen skok z úvodní obrazovky na stránku aplikací, většinou jen při prvni akci po probuzení, ale je to tam.
    Řešení s čistěním cache a triky ve vyvojářském módu z Redditu nepomáhají. Updatováno na prase, tedy již upgradovaný telefon na ver. 9 s aplikacemi jsem spustil do upate na ver. 10. Až budu mít čas tak ho ještě zkusím kopnout do továrního.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    MCKIDNEY: Jo, Google backup to nedělá, takže podle „Migruje to co nemigruje backup od samsung / google“ jsem doufal, že ten Samsung Switch by mohl. Tak nic. :-)

(Já jsem teda už přešel na Aegis, protože muset řešit těch 10+ dvoufaktorovek při každým factory resetu nebo novým telefonu je prostě neakceptovatelný.)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LISKNI_SI: Ne tak Google Backup nezalohuje ID Google tokenu. Samsung backup nemam. Smart Switch urcite ne.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LISKNI_SI: Ten jsem jeste nezkousel. Podivam se Zrovna migruji svuj.

Jinak gelova folie v Samsung Prodejne jde i na jine vyrobce, zatim skvela a ma jednu envyhodu - nenoste blizko dalsich telefonu.
    Ted migruji z s8 a lepi to na oba v kapse a vyndate sandwitch :D
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    MCKIDNEY: Zvládne to zmigrovat aj Google Authenticator?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak oboje nezalohuje vsecko :( vetsina appek je hloupa
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Migruje to co nemigruje backup od samsung / google.
    Backupy to misto toho instaluji.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: no je to logicky, samsung nemuze mit pristup do bezpecnoatnich slozek appek tretich stran, to by bylo divny ..
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: kdyz tu zalohu spustis tak ti to tam vypise co vsecko to udela a muzes to ruzne zaskrtavat..
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: ruzny nastaveni tapetu vyzvaneni aplikace kontakty zpravy historie volani...ale ty hesla do apek budes muset zadat znova myslim..ale ruku do ohne za to nedam..nemam overeny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam