• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LEDOFREDO: Myslím přesně ty marshall minor, ty původní,že jsou dvojky jsem neregistroval a taky je považuju za nejlepší malý sluchátka ever. Ještě je pořád mám,ale v bílý a ten kabel už je ošklivej.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    EXCITE: hele a o jakejch marshallech mluvis .. ja mam asi 5+ let marshall minor (dratovy) , ktery byly prave vzepreny v boltci a lepsi sluchatka sem nemel, bohuzel mi ted nejak odesly tak sem resil nahradu ... koupil sem si novy marshall minor dratovy, ktery to uz tak nemaj a jsou zavrtany do ucha a vubec to nedrzi, ty sluchatka jsou uplne nahovno .. pak delaj jeste marshall minor bt, ktery jsou spojeny spolu dratem a ty vypadaj docela ok, jenze ja hodne beham a bojim se ze me tam bude srat to ovladani s baterkou na tom dratu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SMOKY: supr diky, tuhle informaci o tech krouzcich do boltce sem potreboval vedet, ale nak neni nikde zduraznena mi prijde
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Mě je tedy líto,že je neoodzkouším, nesnesu špunty narvaný v uchu. Škoda,že je neudělali úplně stejným zadržovacím systémem jako jsou marshally, náznak tam je.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: Vlastne tri druhy :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LEDOFREDO: Mne taky drzi taky super. Mas tam dva druhy sputnu a dva druhy takovejch gumovejch krouzku, ktery to drzej v boltci, takze je tam urcite variabilita.



    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEDOFREDO: já je mám a drží super. Ale tohle je fakt hodně individuální.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    nevíte někdo, jak funguje ten optickej zoom u note9?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Kdo mate galaxy buds - jak vam drzi v usich? Ideálně pri sportu, jako treba beh... uvazuju ze bych koupil ty nový a tohle je pro me uplne zasadni kritérium
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: na tyhle sestave delam enkod hlavne z drona, z mobilu ne :)


    EXCITE: ted mam 9900K a grafika je 1080. Ale predtim sem jel na 7700K a bylo to podobny, jen o par minut pomalejsi. Upgrade ale byl kvuli jinejm vecem nez enkod videa. Nedelam takovy objemy videi, abych kvuli tomu musel resit nakupy moderniho hardware, editaci softy zvladnou v 1080 a vyslednej render zabere par minut. A i kdyby zabral celou noc, who cares...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Jenomze nevidi na tvoje 9900K s GTX 2080 :) Pro nej je to moc vysoko a nerozpozna to skrze svetla pochodni a spicky zemedelskeho naradi.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: na jaký sestavě to děláš?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak u Youtuberu ocekavam ze jejich ingest a pak uploader bude pomaly jak prase. Vim ze s tim maji problemy i lidi s Tuzexem. Tam to bude klidne dobry rozhodnuti usetrit si trable s YT a zustat v 2010 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: intel Atom peasant neni uplne cilovka 4K videa, ze jo :) stejne jako moje matka, napriklad.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Musis mluvit vic nahlas, peasant s Intel Atom te z toho balkonu neslysi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AG_: omg, jasne ze bloggeri (nekteri) sdileji v 1080, protoze proc by enkodovali videa, jak zvatlaj u stolu nad hardwarem v 4k. Tohle neni zrovna ten use case. Tak z toho nedelej duvod :)

    Ad moje prace s 4K - naprosto perfektne. Mam na to software i hardware k tomu urcenej. Stejne tak jako desitky lidi, ktery na netu sleduju a 4K videa uz streamuji nejakej ten patek.
    Enkodovat 4K video o delce 10 minut mi zabere zhruba 3 minuty. Editace videa zabere uplne stejne casu v 480p jako v 2160p.
    Jeste nejaky nerozbitny argument tam mas, ty jenz si nezaspal dobu? :)
    AG_
    AG_ --- ---
    DRAGON: sleduju celou řadu youtube vlogerů, kteří dělají každý den videa na profesionální úrovni a všichni zveřejňují v 1080 fps60.

    stříhal jsi z toho 4k už nějaký klip? jak ti to šlo editovat? jak dobře ti fungovaly náhledy na rozdělanou práci? jak dlouho to potom exportovalo? jak ti to šlo kombinovat s videama z jinýho zařízení který nenatáčelo v 4k?
    prostě je nesmysl s tím strávit půl dne, když děláš každý den takový videa a lidi na to pak koukají na mobilu nebo na notebooku který má 720 rozlišení.

    samozřejmě si toč jak chceš, když na to máš místo a čas :) ale netvrď mi že jsem zaspal dobu : ))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AG_: jak myslíš. Někdo točí i věci, na který se bude chtít podivat za pět let a pokud tady ta možnost je tak proč jí nevyužít. Kvalitativne je 4K z S10 úplně v pohodě, ten snímač to celkem dává, k mému překvapení.
    A je imho zbytečný neustále přepínat rozlišení jenom proto, že potřebuju natočit něco nepotřebnýho. To já dělat nechci.
    AG_
    AG_ --- ---
    DRAGON: no je dobrý, než jdeš točit, si rozmyslet kde to video budeš pouštět, co s ním budeš dělat, pro koho je, a kde si to bude pouštět ten člověk atd. atd. atd.

    říct, že odteď všechno točit jedině v 4K je fakt blbost
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AG_: 4ak blbost? Lol :) to si trochu zaspal dobu, clovece :) ja uz dva roky tocim do 4k a ten rozdil e na moji 4k televizi dost znatelnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam