• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Galaxy S21 dorazí zřejmě mnohem dříve, než bychom mohli očekávat. Dle spolehlivého zdroje Jona Prossera by se měly modely Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra představit již 14. ledna 2021. Jde mimochodem o vůbec nejdřívější představení nové generace řady Galaxy S v historii. Ve stejný den mají začít předobjednávky a samotný prodej by měl Samsung spustit 29. ledna 2021. Základní varianta bude dostupná v šedé, růžové, fialové a bílé barvě. Galaxy S21+ má být nabízen v černé a stříbrné. A konečně vrcholný Samsung Galaxy S21 Ultra budete moci mít v černé, stříbrné a fialové barevné verzi.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tohle je potreba normalizovat. Porad je ale hezky zjistit ze jste na tom lepe nez nekdo jine :)

    Samsung Watch 3 LTE jsou na ceste. To znamena ze moje vyslouzene Gear S3 Frontier pujdou asi do sveta - skvele hodinky na vyzkouseni :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    S10e s jednou simkou mi za noc vezme max jednotky procent, ale se dvěma je to víc. A už se mi párkrát stalo, že se to zaseklo v takovým nějakým divným módu, že to za noc sežralo třeba 30, a musel jsem ty simky nějak popřepínat, aby se to udobřilo.

    Kdybych nebyl debil a nelozil s tím furt na Twitter a Facebook a noviny a blbosti, tak to v pohodě dá 2 a půl dne, takhle mi to za den bere něco přes 50 %, takže nabíjím o trochu častěj než jednou za 2 dny.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MATEJCIK: S10: Obvykle mam vecer tak 20%-50% baterky. Jinymi slovy jeden den v pohode , dva dny ani nahodou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S10E - šel jsem spát ve tři, kdy jsem to sundal z drátu, vstával jsem teď, běžel na tom celou dobu sleep as android a po devíti hodinách baterka ukazuje 80%.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: tohle je právě zasadni no...Mne si s10e vezme za noc 5-6% ( mam rezim Večerka 23- 6/ nerusit+stupně šedi). Ale když třeba nemůžu spát a smrdlam se po insta tak to je úplně něco jinyho
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATEJCIK: To není samo od sebe, jsem na tom do zhruba půlnoci ještě občas mrknul na Facebook, mail a Instagram, jinak by to dalo tak o 10 nebo 15% míň.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    NEVILL: super, díky za info
    ono to v recenzích vychází s výdrží nějak hrozně špatně, ale právě se mi moc nezdá že by to mohli prodávat kdyby to bylo v reálném prostředí takový
    ale teda 30 % dolů za noc je dost, já s S8 mám tak 10-15
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem se na to díval, S10 zapnutý všechny synchronizace a tak, plně nabito včera kolem deváté, večer kolem osmé 50%, dnes ráno 20%. Ten telefon jsem kupoval nějak loni v březnu, jak to nově vyšlo, tak hádám že se baterka zatím docela drží.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja mam s10e a vydrzel vic nez den, s vypnutyma automatickyma syncama vseho, ale po roce a pul nebo jak dlouho je ten telefon venku sla baterka pekne do riti a uz ani jeden den zdaleka nevydrzim.. budu muset prejit na s21 az vyleze
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATEJCIK: Mám S10 a moc přesně to neměřím, ono záleží jak moc ten telefon používám a stejně mám takovej zvyk že ho ráno nabiju abych měl 100%. Ale za normálních okolností by měl vydržet tak den a půl...
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    kdo máte S10, S20, Note10 - NE plus verze
    jakou máte dlouhodobě výdrž baterie? SOT vs odhadovaná výdrž do vybití za běžný pracovní den, s kolika procentama jdete spát, atd?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pomalejsiho prechodu z hovoru a do hovoru jsem zaregistroval taky - u me je to horsi. Mam docasne XA2 s A10 a tam je slabe CPU. Ale baterka da tak 4-6 dni (Lineage OS + Powersave + Vypnute AI o povolovani aplikaci na pozadi)

    Uprimne doporucuji vsem se samsung pouzivat tu midrange pwoersaving co Samsung dava navic. FullHD, CPU -10%.
    Clovek si musi dat pozor na komunikatory a jinak vse ostatni se utlumi hodne.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MCKIDNEY: Mrknu na to.

    Jo a ten telefon se viditelně zpomalil, při přijímaní hovoru mám chvilku ticho, než se to spojí. Když začně vyzvánět, ze začátku to cinke, zvuk vyzvánění se preruší a pak se to teprve rozjede. Slovy Gábi Smolíkové: Proč já neštastník si tam nenechal tu A9...Snad to ta záplata vyřešila.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    EXCITE: Jenom projdi nastaveni, ocekavam ze se ti zapli vsechny aplikace na popredi, gesta a podobne pitomosti.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL: Mám tam teď zase nějakej větší update Androidu ,tak to zkusím nainstalovat a uvidím, co to udělá..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EXCITE: Prostě jsem ten okraj obrazovky vypnul, upřímně řečeno stejně jsem to používal naprosto minimálně a kdybych něco z toho náhodou potřeboval, tak to prostě kdykoliv můžu zapnout. Ostatní appky mají celkem normální spotřebu, akorát ten okraj se mi předtím nějak zbláznil. Kdybych to dal hodně na krev tak asi den a půl by ta moje S10 vydržela...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL: vyřešil jsi to? 2 dny po updatu a baterka vydržela 18 h, nabíjel jsem v práci dopoledne a přes noc na stole a ráno 11%. DO teď mi vydržela 1,5-2 dny podle používání. Zatím tedy A10 kurevsky velkej palec dolů :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TEKKIT: Ja bych taky vyckaval :) Nicmene S20FE pravdepodobne nekoupis nove v lednu.
    Naposledy co jsem videl takovy push od Samsungu, tak to byl doprodej S7 pred S8 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam