Nejen vylepšení, ale i ústupky. Jak si stojí řada Galaxy S21 oproti minulé generaci?
https://smartmania.cz/...ylepseni-ale-i-ustupky-jak-si-stoji-rada-galaxy-s21-oproti-minule-generaci/
1) moje pocity jsou takový, že se prostě vzala řada S20 a zamakalo se na jejich slabinách (design fotomodulu, především procesor atd...). Čili tady vlastně máme opravenou loňskou řadu...
2) k těm ústupkům:
- plastový záda mi nevadí. prohlídl jsem si u S20 FE a vypadá to skvěle. Jinak mám celej život kryt, viděl jsem ty záda za rok a půl asi 5x:)
- snížení QUAD na FHD. Četl jsem na Sammobile (myslím), že to u S20 testovali a že jasná většina uživatelů si vybrala kombinaci FHD + 120Hz, než QUAD s nižší frekvencí...To QUAD si beze zbytečně moc energie a valný hmatatelný výhody to nemá
3) jinak jsem koukal že všude všichni strašně testujou tu ULTRA verzi. To je pro mě naprosto nepřijatelný skrz rozměry a váhu
No...počkám si až to bude na krámech někde k ohmataní a hlavně na normální recenze normálních lidí a na tyhle "testujeme, ale Samsung nás zve na rauty":))