• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BRKODLAK: Zkusenost z OnePlus optickych ctecek v displayi, predtim Pixel ctecek na zadech:

    1) Pises "synovy otisky".

    Vsiml jsem si v rodine, ze na nektere jedince to obecne funguje hure, na nektere lepe.

    2) Vyplatilo se mi vzdy registrovat kazdy prst dvakrat. Nejdriv bezne, pozdeji podruhe, jakmile to zaclo prvne vice selhavat (patrne zpoceny prst?). Tzn podruhe ne "preregistrovat" ale "registrovat jako novy prst".
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHOTOUCHOVAK: mě teda otisk na Note 10+ funguje v pohodě. Rychle a napoprvé v 99%
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jako ja mel doteď xiaomi, tam je zezadu, fungovala rozhodně lip, leda kdyz jsem mel moc spocene nebo spinave prsty tak to nešlo. pak jsem mel chvili doogee, kde to bylo naboku a slapalo to jak svycarsky hodinky, ale u toho samsungu je to fakt des. jasne můžu odemykat necim jiným, ale pokud je to vada, radši bych to vymenil. co myslíte?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Se čtečkou mám zkušenosti na S8 a S10e. Obojí jakž takže funguje, ale na 100% to určitě není, spíš tak 70%. Samsung používám deset let a vesměs s ním nemám problém, ale u snímačů otisků musím nestraně říct, že to neni žádnej šlágr. Když jsem viděl, jak dědy Huawei odemkne telefon opravdu bleskově na letmej dotyk, tak jsem se zhrozil, že prémiový řady Samsungu za 20+k tohle neuměj.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BRKODLAK: Doporucil bych odemykat oblicejem, selfie kamerkou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BRKODLAK: Funguje na lehké pohlazení - mám tam dva prsty nasnímané z několika úhlů a není problém. Oproti blackview, kde se musel zmáčknout pohádka :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jak vam slape otisk prstu na boku telefonu? me uplne katastrofalne. nemusi se z nej neco sloupnout? registrovat sy novy otisky je úplné martyrium stále to píše, že mám otřít senzor, nebo ze ma byt zakryty cely a tak. když se mi podarilo tam konecne jeden přidat tak odemknout prakticky nemožné. vadny kus? nebo je to tím ze mam hodne poskrabane a porezane briska prstů?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Funguje mi to normálně teda. Je to v nastavení, péče o zařízení, baterie, další nastavení bateria a tam je potom úplně dole Rych. bezdrátové nabíjení, tak jestli to třeba není nějak vypnuté...?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEDOFREDO: ten sem nainstaloval na Samsung S10 a od ty doby mi nenabiji bezdratove :(((

    nesetkal jste se s tim taky nekdo? neni to nekde vypnuty?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Samsung Galaxy S21 FE poodhalen: Očekává se nižší cena a Exynos 2100
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s21-fe-poodhalen/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: odpovím si sám...je:)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LEDOFREDO: není to ONE UI 3.1?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    March 1 security patch.. 825 mega, wtf?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL: To můžu zkusit příště,jestli to půjde pustit rovnou v Dexu
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EXCITE: Tak jestli tam není problém v tom přepínání do Dexu, je to stejný kdybys MS Teams pustil teprve v Dexu? Ono u Dexu je obecně problém že ne všechny appky jsou na něj optimalizované a myslím že Teams úplně 100% kompatibilní nejsou, byť se na tom asi pracuje...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL:prezentaci sdílel někdo jiný v Teams. Když jsem to přepnul na DEX, Teams se restartoval a pak to zahlásilo to chráněné zobrazení,že to nejde zobrazit. Teams mám pouze v telefonu, ne v počítači.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EXCITE: A ta prezentace prostě jela přes MS Teams že ji tam někdo sdílel nebo jsi ji chtěl sdílet ty sám? Jako vím že protected view se občas nahodí ve Windows samo když vyhodnotí nějaký soubor jako potenciálně nebezpečný, že to nejde ani editovat a musíš tam odkliknout "edit anyway" nebo to prostě povolit.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Včera jsem zkoušel propojit S10e přes DEX na velkej monitor, kvůli prezentaci, která bežela na Ms Teams, bohužel to nebylo fukční, protože mi to napsalo,že není možné použít monitor kvůli chráněnému zobrazení. Dá se s tím něco udělat?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TEKKIT: diky, takový auditka mam nejradsi. narazil jsem na menší trabl, a to, jak prenest co možná nejvíc ze stareho telefonu do noveho. pred timhle samsungem jsem si koupil doogee s88, kterou jsem vrátil, protože hrůza, ale podařilo se mi do ní nahrát vsechno, dokonce i protokol poslednich hovoru, aplikace atd. delam to z telefonu redmi 8 a tady uplne nevim jak na to.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    BRKODLAK: vítej...tady neotravuješ, jsme dá se říct rodina!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam