• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: jsou na to pluginy do photoshopu napriklad, ale vzdycky ti to vezme cast obrazu :) pripadne to jde udelat manualne.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: No jo, to bych mohl zkusit to nějak "zdeformovat" zase zpátky, že by tam pak to zkreslení nebylo... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: se obavam, ze leda postprocesingem, protoze tohle uz jsou zkratka opticke vlastnosti toho skla. Leda bys mel nejake tilt-shiftove sklo, ktere to umi pred vyfocenim zkorigovat...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Přesně, já teď poslední dobou házím do dýmkařské skupiny vždycky takové malé zátiší s dýmkou co zrovna kouřím a pak mám třeba někde v rohu záběru skleničku s pitím a právě na té je ten záběr vidět. No, není to zas tak hrozné, ale každopádně budu doufat že u S22 to bude lepší... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ono to je videt vic na fotkach, kde fotis neco z blizka, tam je ta distorze viditelnejsi, to je ale i u levnejsich skel na DSLR take.
    Jinak ja si sebou vzal na dovolenou zrcadlovku a jak sem vzdycky tvrdil, ze ty mobily foti tak skvele, ze uz to ani neni potreba... no to sem se teda prepocital, proste ta kvalita je porad velice rozdilna. Rozdil neni poznat pouze na par cm velkych displayich mobilu, ale i tam zkuseny oko pozna rozdil :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: jako většinou to jde, jsem si toho začal více všímat až v poslední době, už jsem nějak čím dál víc línej tahat s sebou zrcadlovku když pro moje účely ten foťák z mobilu udělá docela doboru službu...to zkreslení v rozích tam trochu je, no...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: aha, ja si nevsim ze pises o zakladnim ohnisku :) mne to na tech 26mm prislo vzdycky v pohode resp asi sem to u mobilu tolik neresil.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: To zapnutý mám, ale tuším že ta funkce jen nějak koryguje to zkreslení u toho ultraširokého objektivu aby to nebylo moc divoký, nejsem si jistý jestli to funguje i na tom normálním.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: nastav si v menu Camera / Setting / Format and advanced options/ Ultra wide shape correction na ON a nebude ti to tolik delat. Ja s tim po aktivaci tohoto nemam vubec problem.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: tak snad budou mít to samé na S22 příští rok, mě u toho S10 docela štve jak u toho základního objektivu je to v rozích takové trochu roztažené...jako jinak z toho padají relativně slušné snímky a není to moc znát, ale prostě o tom vím...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    musim rict, ze A.I., ktere dopocitava digitalni zoom u S21 je uplnej hardkor. Nektery vysledky vypadaji jak kdyby to bylo foceny optickym zoomem :) fakt pecka :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TEKKIT: To resime od te doby co se meri handheld veci na palce :)

    Randy Explains TMI South Park
    https://www.youtube.com/watch?v=133UlXRYIeg
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ULTRALOL!

    "Galaxy S22 a S22 Plus budou citelně menší, díky čemuž bude portfolio vlajek atraktivnější pro širší publikum." Takže místo velké 6,2 S21 budeme mít mini 6,1 S22

    já už nevim co je trolling a co myslej vážně


    Unikly velikosti všech modelů Galaxy S22. Čeká vás velice příjemné překvapení - Techarena.cz
    https://www.techarena.cz/unikly-velikosti-vsech-modelu-galaxy-s22-ceka-vas-velice-prijemne-prekvapeni/n-4506/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Na motorech letadel tuhle technologii vyvíjeli - je to nejodmakanější :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ja byl nedavno uplne hotovej z mejch Airpods pro, kdyz sem je vzal poprve do letadla (misto hned u kridla, nejvetsi hluk). Bylo naprosty ticho, vubec sem nechapal :) u s zadnejma jinejma sluchatkama nelitam :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jo, ANC z Galaxy Buds Pro zvládne docela dobře odstínit mobilní klimatizaci. To je takový stabilní hukot o síle 65db a slyším z toho jen takové slabší vrčení. Není to pochopitelně tak dobrý jako ANC co mám na Jabra headsetu, ale přecejen to jsou velký sluchátka, že jo...
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: leta praxe a odrikani :-D Ale jinak fakt, ono si zvyknes fakt rychle. Kazdopadne chapu no. Jde o priority :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: no tak presne ten prehmat se mi prave nechce delat :) a navic ti to jde lip nez mne :))
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MCKIDNEY: přesně tohle si řikám taky. Nejsem žádnej velkej střídač telefonů, ale všechny moje dotykáče, až na jeden úlet s CAT byly Samsung a výběr telefonu tak nebyl o tom, jakou značku, ale jakej model. Bohužel poslední dobou se kupí tolik negativ, že už se asi budu ohlížet jinde. Dřív jsem se akorát vždycky smiřoval s tím, že je bídná výdrž baterie. Pak přišly zahnutý okraje, i když na to jsem si zvyknul. Jenže následovala odstraněná dioda, tlačítko, jack, tlačítka hlasitosti opačně a určitě by se našlo něco dalšího (novej android jen dva roky, atd). Takže na to, jak jsem dřív neměl rád Sony, to vypadá, že příští telefon bude od nich.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam