• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    XMEDA: Prosím, tohle už ne:(
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NAVARA: Ano, s mobilem jde i zatlouct hrebik.. ale..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XMEDA: jo, protože sebou chceme nosit dva krámy, ten těžší navíc jen pro případ "co kdyby"
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Nebo si k mobilu vemte treba Sony RX100 mk1 a nadela za cca 6k kc lepsi raw fotky nez jakejkoliv mobil..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak ono nejde o megapixely, jako ze vubec, stacily by tri. Spis jde o ty algorytmy,ktery to pocita po porizeni fotografie, tam je velkej rozdil mezi s10 a s21, obrovskej Ale zas neni to něco, kvuli cemu bych musel menit stroj, neni to tak dulezity, i ta s10 delala dobry fotky, kdyz clovek vi, jak fotit.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: opraveno prosincovou aktualizací!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: možná velikost...teď mám 6,2 palce, klidně bych bral 6
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: :))

mně ale fakt nějak nic nenapadá...

8GB Ram je na mně dost
    128GB paměť taky
    všechno se vším co potřebuju mi komunikuje už teď
    u toho foťáku by asi šlo pár věcí posunout dál (v blbým světle, stabilizace videa atd)

Ale klidně si právě počkám na S23, jen tohle mi jako stimul nestačí
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Spousta megapixelů navíc! Jsem si vzpomněl jak kdysi dávno kamarád vybíral foťák a říkal "Ty krávo, deset megapixelů!! Chápeš to? K čemu ti to jako bude, budeš fotit billboardy nebo co??" :-))

To už je fakt hodně dávno, v dobách kdy deset megapixelů bylo jako fakt hodně... :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: po pravdě ani moc neumim říct co by mě stimulovalo k nákupu:// Třeba u S10 řady bylo najednou více objektivů, nebo tak...Teď je to takový "furt to samý". Ale možná je chyba ve mně že na to moc čumím:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Já to mám tak jednou za tři roky, tak zhruba. Ale souhlas, S20 a S21 mě zas tak moc nenadchly...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: já myslel jako bejt srdcař a těšit i když to nepotřebuješ:)

Každopádně doufám, že přijdou s něčím "wow", teď ta S20 a S21 řada byla taková nemastná neslaná
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: To bych teď musel někam chodit do servisu, což se mi nechce a ani na to nemám čas. Jak říkám, ono na tu výměnu dojde, ale myslím že si asi dřív koupím ten S22... .-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tenhle
    O2 | Mobilní telefony
    https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/drzak-do-auta-winner-fast-15w
    je skvelej a ten mechanizmus funguje paradne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: kdyz uz resit tyhle obstrukce, tak vybornej je takovej ten drzak, co k nemu priblizis telefon a on se sam rozevre, mel sem ho, byl skvelej. Zkusim najit link (stal asi 800)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    doporučte mi nějaký držák s přísavkou a bezdrátovým nabíjením do auta..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: tak za prvý, ty bys měl těšit až představí nový Samsung i bez baterky! Nerad, ale dělám si u tebe černej puntík!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: to asi časem udělám, ale S22 bude mít lepší foťák...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: proc si ji nenechas vymenit? ten telefon bude naproto vyhovujici i za dva roky, kvuli baterce kupovat zbytecne novou elektroniku.... vymena baterky 900 kc
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Teda už docela netrpělivě čekám až vydají S22, po těch skoro třech letech teď poslední dobou začíná být na S10 dost znát jak jde výdrž baterky dolů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam