• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ze ja zas pospichal, ted uz maj v datartu i tu 256 verzi a davaj mi slevu 1300 za preorder .. facepalm
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Tak sem raky predobjednal s22 256.. mam ted s10e tak se tesim.. jenom se desim tech nastavování vsech bankovnictvi, smart klíčů atd.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SMOKY: Při té předregistraci bonusu tam můžeš nezávazně zaškrtnout typ telefonu, byl tam seznam několika typů z těch posledních za nedávná léta, možná se daly vybrat i další, ale já nic neodprodávám tak jsem tomu nevěnoval pozornost.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SMOKY: Lisi se to podle typu a stavu zarizeni stareho zařízení.. ty 4k dostanes zrejme za nejake novejsi modely... nekde se tam do toho da doklikat z te preobjednavky - tam kde ty bonusy zminuji je nejaky proklik na detail akce
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jak funguje ten bonus 4k ? Ti daji za jakykoliv stary telefon ? Nepodarilo se mi najit detaily.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: Musíš na to udělat předregistraci, udělat si předobjednávku, po doručení si registruješ telefon a použiješ token na objednání těch sluchátek, tak nějak jsem to pochopil.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NEVILL: Proc v ty predregistraci pro sluchatka neni u obchodu na vyber samsung.cz? :) cos tam daval?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Ne, stále mám S10
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: nemas ted s21? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: Jo, objednal jsem to před chvílí přímo u Samsungu :-)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Datart uz rozesila predprodejovy maily, mel sem v planu podlehnout, ale oni tam nemaj s22 verzi s 256GB.. ta ale normalne bude ne?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    4PTO: musis si nekde nastavit GSM Alphabet jako format textove zpravy. A za sebe bych ti doporucil i vymenu aplikace na posilani Sms, ja pouzivam Chomo SMS, je to uplne bozi appka.
    4PTO
    4PTO --- ---
    mám s21 ultra a odesílá mi delší sms (nebo zprávy obsahující @) jako mms, nenašel jsem ani na googlu proč a co s tím dělat, nevěděl by někdo?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    https://twitter.com/TechByBD/status/1490753165175754758
    Jestli je to pravda, tak palec nahoru.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jo, já bláhový také hledal změnu PINu v Zabezpečení :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: A ja furt přes Always on ...ach jo

Dik
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Nastavení, zamknout displej, styl hodin a tam už si vybereš.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Přátelé, jak změním barvu hodin na zamykací obrazovce? Androida 12

Ja se do toho tak zamotal že už to bez vás nezvládnu...

Už jsem to xkrat dělal, ale prostě stáří a senilita

Diky
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    https://mobilizujeme.cz/clanky/telefony-galaxy-s22-s22-a-s22-ultra-kompletne-odhaleny-samsungu-uniklo-vse

No, vypadá to pěkně. Akorát jsem netušil že už od předchozího modelu není slot na SD kartu, tak to asi vezmu 256 GB verzi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam