• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Nemusi to bejt samsung, mrkni na ten jejich web . JE tam spousta znacek. Vicemene to je za jakejkoliv funkcni mobil.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: Dík moc za info. 17700,- + buds to není zas tak hrozný. Takže Samsung ti dá prostě 4k za jakejkoli Samsung mobil? To mi přijde hodně dobrý.

DRAGON: No právě jak píše SMOKY, tak jsou tam ty 4k bonus a to už mi přijde, že se vyplatí. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: :OO to je mazec. Ohebňák vidím poprvý
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: já už na to právě koukal když jsem bral S21...

Tak ona je to tak strašná ekologie, že v balení nejsou sluchátka ani nabíječka. Ale k tomu máš "v ceně" buds. Ještě ti napíšou že v hodnotě 6000,-. Lolek a Bolek, za tu cenu to neprodáš ani náhodou...(Celkově by mě zajímalo jestli si ty buds takhle samotný někdo od tebe koupí - to jen na okraj)

Pro mně by bylo daleko lepší, kdyby byl telefon za 22k s Buds, anebo 20k bez Buds
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: mě se to líbí, na prémiový vzhled sere pes :)

Ale koukal jsem na Flip a nenabízej variantu 256GB, těch 128 je málo to bych měl plnejch 75% hned ze začátku.. (asi by moh ty videa mazat, no)
    btw ten SPIGEN na něj maj taky :) https://www.alza.cz/spigen-tough-armor-black-samsung-galaxy-z-flip3-5g-d6728233.htm
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: jako ten Spigen je top, s tím můžeš driblovat o zem. Ale prémiový vzhled to moc nemá no...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: to by bylo celkem fajn, já už Galaxy Buds Pro už něco přes rok mám, takhle holt budu mít náhradní...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SMOKY: že bych upgradnul svojí S10e? Takhle na papíře mi dávaj skoro desítku..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: myslím,že na tvý doporučení mám SPIGEN, telefon vypadá pancéřově :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: právě :) ja mam nejakej armor z ciny za 50kc, ma vzadu sponu vysouvaci stojanek a uprostred magnet do auta, je uplne bozi :) ma dokonce dva layery tuhosti, plast a mekci plast :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: tjn:)) Takový ty "rugged armor" ti udělají cihlu z čehokoli:))

Já mám teda Pitaku, v tom to vypadá alespoň trochu prémiově:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OODOOW: za tu bouchlou s8 ti nedaj ani litr tu si radsi nech :)
    (mne nabidli za prasklou S10 necely dva tisice vloni)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: a neni tohle uplne jedno? vzdyt to mame v pouzdrech ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: škoda že si nejde vybrat variantu bez buds, ale o 2000 levnější co?:)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Ja sem vzal S22 za 23k - Samsung Members sleva 1300 , ale nevim jestli je jeste ta Samsung Members sleva plati. Pak mas bonus k vykupu 4k - vic info tady https://www.novysamsung.cz - maji tam i kalkulacku orientacni ceny vykupu. Podle info z webu musi jit mobil zapnout, jinak pak zalezi na stavu. Ja jim tam dam starou S5 s rozbitym displayem co mam v supliku, vykupni cena je 10Kc podle toho webu + 4000 bonus k vykupu. Taky jeste dostanes ty Galaxy Buds pro, ktery podle mne tak 2k asi prodas, kdyz si je nechces nechat. Mne ta S22 vyjde na 17700 + dostanu ty Galaxy Buds.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Ví někdo na kolik teď tak ta S22 vyjde s těma všema různýma slevama, jsem se v tom už celkem ztratil. Mám starou S8 s prasklým sklem ale funkční, kterou bych jim když tak klidně vrátil, kdyby z toho byla nějaká sleva. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: jako čistě vizuálně se mi S22 taky líbí víc než S21
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Byl sem vomrknout S22 na zivo a jsou vyapda to moc pekne. Ultra je teda mega krava, to bych asi nosit v kapse nechte. Plusko je mensi nez sem cekal, byl bych asi ochotny se s tim zzit. Normlani S22 pro mne idealni telefon, vypada super uz se tesim az dorazi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Kdyz mi nekdo vola a ja to mam v tomto stavu, tak mi nefunguje ani prusvitne tlacitko "Hide", ani "End call" :-)

Reseni to ma, nahore rozbalit notification bar a prepnout se zpet do full screen call.

Doufam, ze brzy bude update, ta GPS, zamrzlo mi to na tom webu co daval [SMOKY @ Samsung Mobile] , na jinem mi to delalo cernou pres celou obrazovku (vcetne notifikacni listy, proste "vyply display", pomohlo zamknout odemknout telefon).

A ted tohle...

Jinak je to prijemne a fajn, ale proste ach ta stabilita.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Kontaktovana podpora pres Whatsapp, poprosili me at to hodim do safe modu a telefon at necham takhle, jestli to bude stejne i tak. No nic no, telefon je v safe mode, uvidime rano.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Nabíjení Galaxy S22+ a S22 Ultra: rozdíl mezi 25 a 45W nepoznáte
    https://smartmania.cz/nabijeni-galaxy-s22-a-s22-ultra-rozdil-mezi-25-a-45w-nepoznate/

Sorry pokud to tu už náhodou bylo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam