• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    S22U: Leckde horsi DR a problem s focenim decka v pohybu.

Mimo tohle se mi libi vice skoro kazda fotka z S22U.

K tomu velky bonus - na S22U funguje 5G i v CR a ma face unlock 😉

Galaxy S22 Ultra vs Pixel 6 Pro Camera Test: WAY TOO CLOSE?
    https://www.youtube.com/watch?v=tIEv3pkHgi8
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Vec vkusu, ja to naprosto nesnasim a tleskam vsem firmam ktere jedou proste obycejne BYOD, kde si email, kalendar atp. pridam jako dalsi normalni account.

Lide, ehm dementi, co se o tohle staraji:

1) Do toho work profilu hazi nestesti, jako ze nejde realne prilozit fotku, kterou sam vyfotis, k firemnimu emailu; zakaz aftermarket klavesnic (pokud jste na samsungu tak vcetne swiftkey, gboard). Ze jsou snazsi zpuoby jak zkopirovat nebo smazat co kdo chce, to je bud nezajima, nebo to ani neumi.

2) Netusi ze existuji externisti a ti maji pak delat co? Mit 3 ruzne ty work profily?

Vystup: Takze to drive nebo pozdeji lidi dozene k tomu, ze prestanou pouzivat firemni email, proste protoze to pouzitelne neni. A frci pres soukromy email. A treba i kalendar, coz je teprv damage.

Kazdemu koho ted napadne "tak takove kverulanty bych vyhodil": Zkus to, je tu nezamestnanost pod 3pct, uvidime zda sezenes nahradu. Zaroven ty co vyhodis zitra nastoupi k prime konkurenci.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: O tom vím, ale u nás to bohužel nepoužíváme, jedou se teď snad jen iPhony... :-(
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale jinak me docela zklamali za to co mi nabidli za vykup ultra. Motivace neodstatecna za vymenu
    DWAY
    DWAY --- ---
    NEVILL: android ma firemni profil. Je to super v podstate stejna logika jako secure folder. Oddelene virtualni úložiště pro firemni veci ktere jde vypnout.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: To bych dělal taky, ale firemní mobil nemám a na vlastním bych to neměl spouštět...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: ja jedu teamsy na S21 a uplne cajk :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Galaxy S22 Ultra Review: Separating from the Pack!
    https://youtu.be/vXIAB_1FEC0
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Nevím jak dlouho mě to bude s tím iPadem bavit, ale říkám si že by mi to dodalo trochu více mobility, takže bych u všech těch meetingů třeba nemusel jen dřepět u compu, ale mohl bych se s tím i válet na gauči nebo na zahradě nebo tak. Ono se na tom dá i v MS Teams docela dobře prezentovat, což mi nedávno předvedla moje šéfová. Třeba to k něčemu bude... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak to je spatny. Inu no tablet je taky tablet :) aspon na tech digi picovinach nebudu travit tolik casu a budu se venovat zdravejsim vecem :)
    dik
    MICKK
    MICKK --- ---
    jinak já jsem s ním spokojený, ale koupil jsem ho hnedka po uvedení.
    MICKK
    MICKK --- ---
    DRAGON: už nedostane android 12 a je v půlročním security update cyklu. https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no ja prave cetl na netu recenze, ze je stejne vykonny skoro jako S6... jenze ma AMOLED.
    NEVILL: ja to takhle mam s Airpods Pro, jiny apple produkt mi nesmi pres prah :)) ale zdarma z prace iPadu bych se asi taky nebranil, mel sem mini, pak sem ho dal jedny nevdecny zensky :)

MICKK: da se nekde dohledat, kdy S5e skonci support?
    MICKK
    MICKK --- ---
    DRAGON: Když ti nevadí si počkat při přepínání aplikací, pokud je na webové stránce hodně JS, tak se občas zadýchá. Co by mě od koupě dneska odradilo je konec aktualizací.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Já jsem teda uvažoval o S7+ koncem loňského roku, asi bych na tom stejně teda četl jen comicsy, nemyslím že bych to používal jako náhražku notebooku. Ale pak mi šéfová řekla že si mám objednat iPad abych mohl na tom testovat nějaké ty naše mobilní verze aplikací, tak jsem si řekl že na S7+ kašlu a prostě si tu Comixology nahraju do toho iPadu. Pak se to teda zdrželo že koncem roku už nebyl budget, takže zrušit a do ledna znovu, pak zas že náš dodavatel s tím prostě má zpoždění...ale prý to doručí v půlce března, tak jsem zvědavej. Jedinou věc od Apple jsem měl kdysi iPod 30GB a to už je strašně dávno...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Já myslím že snad i ten základní S8 co je za 20K ve wifi verzi má Amoled, nebo ne? Koukal jsem že Tab S7+ už nějak stáhli, asi aby to nekonkurovalo S8...

DRAGON: Spíš ne, je to přecejen asi tři nebo čtyři roky starý model a nebyl zdaleka tak výkonný jako Tab S6.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    myslite, ze tenhle bude porad jeste v pohode?
    Samsung Galaxy Tab S5e LTE stříbrný | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/Samsung-Galaxy-Tab-S5e-LTE-stribrny-p42895

cteni casopisu a knizek (ale na ty mam spis ebook reader)
    na co ho chci: koukani na filmy, net surfing, ovladani Smart Home, hudebni server
    hry moc nehraju (jenom archero)

o zbytek veci se v klidu postara mobil
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jsem po factory reset, problem s GPS trva.

Samsung mi pry pro telefon posle kuryra. No jsem zvedavy, co udelaji s reklamaci "telefon je ok, ale nahodne, po 4 az 6 hodinach se prestane bavit s GPS, pomuze jeho reset" 😒

Mam k tomu hromadu screenshotu z S22U a zaroven stejna situace Xiaomi 11U a Tab S7+, ale netusim jestli to nekoho bude zajimat, protoze ani neni kam na ne vyplnit odkaz.

Zatim se mi toho nastesti tolik nedeje, pro jistotu tu mam stale komplet nainstalovanou X11U, do ktere mi staci prendat SIMku.

V tomhle smeru mi prijde jistejsi to kupovat na Alze. I v mem zapadakove by to stacilo popovezt do sousedniho mestecka na pobocku, tam ukazat na displey co se deje, nechat je si s tim pohrat, pak spolecne udelat factory reset a pockat az prijde postou novy kus.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Nemusi to bejt samsung, mrkni na ten jejich web . JE tam spousta znacek. Vicemene to je za jakejkoliv funkcni mobil.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: No já jsem je samotný koupil, ale to je zrovna měli v nějaký víkendový akci asi o dva litry levnější a já jsem prostě potřeboval něco co má trochu noise cancellation, tak jsem je koupil. Jinak Buds první generace jsou fajn, ale okolní zvuk je přes ně prostě moc slyšet a nechce se mi pouštět je tolik nahlas abych tím přehlušil třeba teplomet na zimní zahradě když tam kouřím dýmku a nebo hukot metra. V tomhle jsou Buds Pro docela dobrý, takovýhle hukot dovedou vytěsnit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam