• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no ja prave cetl na netu recenze, ze je stejne vykonny skoro jako S6... jenze ma AMOLED.
    NEVILL: ja to takhle mam s Airpods Pro, jiny apple produkt mi nesmi pres prah :)) ale zdarma z prace iPadu bych se asi taky nebranil, mel sem mini, pak sem ho dal jedny nevdecny zensky :)

MICKK: da se nekde dohledat, kdy S5e skonci support?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Já myslím že snad i ten základní S8 co je za 20K ve wifi verzi má Amoled, nebo ne? Koukal jsem že Tab S7+ už nějak stáhli, asi aby to nekonkurovalo S8...

DRAGON: Spíš ne, je to přecejen asi tři nebo čtyři roky starý model a nebyl zdaleka tak výkonný jako Tab S6.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    myslite, ze tenhle bude porad jeste v pohode?
    Samsung Galaxy Tab S5e LTE stříbrný | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/Samsung-Galaxy-Tab-S5e-LTE-stribrny-p42895

cteni casopisu a knizek (ale na ty mam spis ebook reader)
    na co ho chci: koukani na filmy, net surfing, ovladani Smart Home, hudebni server
    hry moc nehraju (jenom archero)

o zbytek veci se v klidu postara mobil
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jsem po factory reset, problem s GPS trva.

Samsung mi pry pro telefon posle kuryra. No jsem zvedavy, co udelaji s reklamaci "telefon je ok, ale nahodne, po 4 az 6 hodinach se prestane bavit s GPS, pomuze jeho reset" 😒

Mam k tomu hromadu screenshotu z S22U a zaroven stejna situace Xiaomi 11U a Tab S7+, ale netusim jestli to nekoho bude zajimat, protoze ani neni kam na ne vyplnit odkaz.

Zatim se mi toho nastesti tolik nedeje, pro jistotu tu mam stale komplet nainstalovanou X11U, do ktere mi staci prendat SIMku.

V tomhle smeru mi prijde jistejsi to kupovat na Alze. I v mem zapadakove by to stacilo popovezt do sousedniho mestecka na pobocku, tam ukazat na displey co se deje, nechat je si s tim pohrat, pak spolecne udelat factory reset a pockat az prijde postou novy kus.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Nemusi to bejt samsung, mrkni na ten jejich web . JE tam spousta znacek. Vicemene to je za jakejkoliv funkcni mobil.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: No já jsem je samotný koupil, ale to je zrovna měli v nějaký víkendový akci asi o dva litry levnější a já jsem prostě potřeboval něco co má trochu noise cancellation, tak jsem je koupil. Jinak Buds první generace jsou fajn, ale okolní zvuk je přes ně prostě moc slyšet a nechce se mi pouštět je tolik nahlas abych tím přehlušil třeba teplomet na zimní zahradě když tam kouřím dýmku a nebo hukot metra. V tomhle jsou Buds Pro docela dobrý, takovýhle hukot dovedou vytěsnit.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: Dík moc za info. 17700,- + buds to není zas tak hrozný. Takže Samsung ti dá prostě 4k za jakejkoli Samsung mobil? To mi přijde hodně dobrý.

DRAGON: No právě jak píše SMOKY, tak jsou tam ty 4k bonus a to už mi přijde, že se vyplatí. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: :OO to je mazec. Ohebňák vidím poprvý
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: já už na to právě koukal když jsem bral S21...

Tak ona je to tak strašná ekologie, že v balení nejsou sluchátka ani nabíječka. Ale k tomu máš "v ceně" buds. Ještě ti napíšou že v hodnotě 6000,-. Lolek a Bolek, za tu cenu to neprodáš ani náhodou...(Celkově by mě zajímalo jestli si ty buds takhle samotný někdo od tebe koupí - to jen na okraj)

Pro mně by bylo daleko lepší, kdyby byl telefon za 22k s Buds, anebo 20k bez Buds
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: mě se to líbí, na prémiový vzhled sere pes :)

Ale koukal jsem na Flip a nenabízej variantu 256GB, těch 128 je málo to bych měl plnejch 75% hned ze začátku.. (asi by moh ty videa mazat, no)
    btw ten SPIGEN na něj maj taky :) https://www.alza.cz/spigen-tough-armor-black-samsung-galaxy-z-flip3-5g-d6728233.htm
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: jako ten Spigen je top, s tím můžeš driblovat o zem. Ale prémiový vzhled to moc nemá no...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: to by bylo celkem fajn, já už Galaxy Buds Pro už něco přes rok mám, takhle holt budu mít náhradní...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SMOKY: že bych upgradnul svojí S10e? Takhle na papíře mi dávaj skoro desítku..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: myslím,že na tvý doporučení mám SPIGEN, telefon vypadá pancéřově :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: právě :) ja mam nejakej armor z ciny za 50kc, ma vzadu sponu vysouvaci stojanek a uprostred magnet do auta, je uplne bozi :) ma dokonce dva layery tuhosti, plast a mekci plast :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: tjn:)) Takový ty "rugged armor" ti udělají cihlu z čehokoli:))

Já mám teda Pitaku, v tom to vypadá alespoň trochu prémiově:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OODOOW: za tu bouchlou s8 ti nedaj ani litr tu si radsi nech :)
    (mne nabidli za prasklou S10 necely dva tisice vloni)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: a neni tohle uplne jedno? vzdyt to mame v pouzdrech ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: škoda že si nejde vybrat variantu bez buds, ale o 2000 levnější co?:)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: Ja sem vzal S22 za 23k - Samsung Members sleva 1300 , ale nevim jestli je jeste ta Samsung Members sleva plati. Pak mas bonus k vykupu 4k - vic info tady https://www.novysamsung.cz - maji tam i kalkulacku orientacni ceny vykupu. Podle info z webu musi jit mobil zapnout, jinak pak zalezi na stavu. Ja jim tam dam starou S5 s rozbitym displayem co mam v supliku, vykupni cena je 10Kc podle toho webu + 4000 bonus k vykupu. Taky jeste dostanes ty Galaxy Buds pro, ktery podle mne tak 2k asi prodas, kdyz si je nechces nechat. Mne ta S22 vyjde na 17700 + dostanu ty Galaxy Buds.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Ví někdo na kolik teď tak ta S22 vyjde s těma všema různýma slevama, jsem se v tom už celkem ztratil. Mám starou S8 s prasklým sklem ale funkční, kterou bych jim když tak klidně vrátil, kdyby z toho byla nějaká sleva. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam