LAUNCHER: Btw, protože jsem strašlivý geek, tak jsem:
Natočil ~ 8minut dlouhé video 😃, kde jsem, sedící na terase, ukázal že na telefonu je nainstalováno minimum apps protože factory reset, zrovna nic neběží, GPS Test nenajde ani jeden satelit, Waze smutně hlásí že nemá spojení s GPS, prošel jsem nastavení lokace. Všude dávám dost času a Waze vypínám a spouštím víckrat.
K tomu vedle tablet že ve stejné situaci - spustí GPS Test, ihned spousta satelitů v GPS Test, Waze spokojeně funguje a ihned ukáže ikonku auta a chce navigovat.
Pak jsem udělal restart telefonu a ukázal že po restartu funguje vše ok a řekl, že nejspíš po ~8 hodinách běžného používání telefonu by to opět nefungovalo až do dalšího reset telefonu.
Tohle celé jsem sepsal a vytiskl na A4 a tu doplnil odkazem a QR code na video a screenshoty z nastavení "Location services" na telefonu.
Jestli jednou přijede ten slíbený Samsung kurýr a telefon úspěšně dopraví do Samsung servisu, tak vážně doufám, že mi nepošlou zpět stejně problematický telefon s vysvětlením "závada se neprojevila, GPS normálně funguje" (zkoušeno 1 minutu po resetu) 🙄