• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Hmm, tak castecna omluva panovi TEKKIT ohledne servisu telefonu.

Hardware:

Samsung pocitace - Maji mezinarodni zaruku v zemich kde se prodavaji.

Samsung mobily - Pozor, neni mezinarodni zaruka! Konkretne pro ceske plati "Spolecna evropska zaruka Samsung" (+ Svycarsko). Jak to maji US nam pan z CZ podpory nerekne.

Firemni cokoliv, dotaz vedeny na nejmenovanou globalni firmu co dava lidem Apple a Samsungy - Maji special arrangement a i ta funguje blbe, resi z vlastnich rezervnich telefonu. Servis Snapdragonu v CR v telefonu = zkouselo se, v praxi no-go i pres special arrangement. V budoucnu bude snaha prejit na iPhones only :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Protoze neceskej Samsung tu zrovna nemam, ale funguje to uplne stejne.

Sorry ze jsem si nedelal screenshot z kazdoho jednoho update, ktery mi na muj Note 1 az Note 7 kdy prisel.

Muj track record az do mych decek/navrat do CR je myslim po Nyxu dostatecne znamy.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Proč se nebavime o Samsungu?:(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Kvuli Tobe jsem tu Huawei Mate 20X, nikdy v CR neprodavanou, zase jednou zapnul a hned mi to na ni hlasi novy update. Veris mi ze se ted nachazim v CR, nebo ti to budu muset nejak special dokazovat? 😊

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Nikdy jsem nic podobneho nezazil.

Mam tu btw Huawei Mate 20X, ktera se v CR nikdy oficialne neprodavala.

Updates na ni prisly vsechny 🙂👍
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: předpokládá že si to přečteš celý o co jde
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: to proboha není u každý šedivky!!! Je to jen nejčastější problém a uvádim to jako příklad proč se s tim nechce srát ofiko servis
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: [TEKKIT @ Samsung Mobile]

tohle je ten problém...je to furt dokola
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: I si rikam jak by takovej geofencing mel treba u Tabletu bez SIMky jako fungovat, LOL...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: A tam mas napsano ze ti updates nebudou chodit mimo CR? Mluv konkretne co ti vadi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    EMBI: Vsechno mam bud na moje ICO / OSVC nebo firemni od zakazniku.

UK Alienware jsem se u me doma v Pisku trosku bal aby meli dily, ale pan z Dellu to normalne privezl, vymenil a hotovo.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: "nastavení - o telefonu - informace o softwaru - verze softwaru poskytovatele služeb"

dál už mě to nebaví promiň
    EMBI
    EMBI --- ---
    LAUNCHER: Ale to kupujes jako fyzicka osoba, ne?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Btw ty sis vážně myslel, ze ceskemu telefonu mimo CR nepřijdou updates, nebo USA telefonu v CR neprijdou updates?

Co lidi co pracuji po celem svete?

To by byla bezpecnostni dira jak vrata...

Bezpecnostni zaplaty mi chodily s ceskymi a jednim UK Galaxy Notes vsude po svete, v opacnem pripade by to zadna firma nekoupila.

To same Xiaomi, Huawei, you name it.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Amazon.com , posle ti to Samsung Shop i do Evropy, konkretne do CR. Koupilo si to takhle vice lidi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: a kdepak jsi ten Snapdragon v čr koupil, co?:))

jestli to hraješ, tak klobouk dolu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Ano, Samsung to umi. Aktualizace na Snapdragony v Evrope chodi.

Je to tu napsano jednoznačně a stejne to i fungune v praxi, mezinarodni bezpodminecna zaruka jeden rok. Dostanes nahradni telefon a cekas na opravu tveho.

https://www.samsung.com/sec/support/guarantee/InternationalWarranty/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já nemůžu uvěřit že někdo tohle neví tvl:))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: bavíme se pořád o Samungu? a ne o x firmách?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Nemykej si, ty sis o vymyslel.

I ten dTest to tam pise, ze to neni vždy a vsude ale X firem to umi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: ok tak si to všichni vymysleli, ten Dtest si to taky vymyslel a ti co jim nechodí aktualizace, tak jim ve skutečnosti choděj.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam