Ahoj kolegove. Kdysi jsem tu shanel servis na samsung v Praze, dostal jsem tip na ceskyservis.cz, ale kdyz jsem si pročítal recenze, ma vedle pozitivních i velky mnozstvi negativnich.
jinak k pristroji:
je to m31s, kupovana v lete. celou dobu ochranne sklo a zadni ochranny kryt. Displej je na pohled jako novy, pouze hrany (i pres stale noseni krytu) jsou znacne obouchany. Zazil toho hodne. Po jednom pádu ze spaciho patra pred vanoci se už nezapnul. Nejdřív pri pokusech o zapnuti zavibroval, ted uz ani to. Když jsem ho včera vytáhnul, vsiml jsem si, ze se nafoukla baterka, takze zadni kryt téměř nedrží. Počítám, že zkoušet uplatnit záruku nemá smysl, že? Nemám s reklamováním mobilu zkušenosti, protože jsem měl vždycky rozbitý displej, tipuju, ze obouchane rohy by asi k zamitnuti reklamace stacily.
Byl bych moc rád, kdyby se telefon podařilo opravit, tak jsem se tu s vámi chtěl ještě pořádně poradit, co si myslíte o moznostech a mistech, kam se nebát ho sverit, pripadne, jestli je můj odhad nulové šance na reklamaci správný. Předem díky!