• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No a az reknes, ze si S24U nekoupis protoze ma magneticky SPen, tak se za tebe postavim.

I kdyz si myslim, ze davani SPen pouze do Note zabilo podporu stylusu na Android :) Samsung to mohl rvat uz do S7 podle velikosti Note 3. Mohli jsme mit stylus v kazdem Samsung S a vetsina klonu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Tohle tim nemyslim. Nepotrebuji, aby to splnovalo, uplne vse co bych rad. Jak jsem uz psal, s S22U jsem po FW updates zatim nejspokojenejsi, co jsem kdy s telefonem byl. Ke stesti mi s budoucim S23U nejspis bude stacit, kdyz to o nic neprijde, napr. zustane S Pen v tele: LAUNCHER. Bez S Pen bych teda hodne promyslel, co dal.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No ale ten vkus je prave to co je usmevne. Dosli jsme totiz tak daleko v segmentaci trhu, ze znamy kus poezie "First they came " mluvi o moralite fanousku znacek.

Demagogie skautu v 1948 :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Vymenitelnou baterii (Xmeda) a headphone jack (leckdo) si nepreji. Oboje vnimam jako minus. Vymenitelna baterie odporuje vode-odolnosti.

Headphone jack zbytecne zabira misto pro baterii a S Pen :-) A pro zajimavost - navzdory dojmologiim "audiofilu" hejticim ztratovou BT kompresi ma realne ma nizsi zvukovou kvalitu nez BT (protoze DA prevodnik z telefonu nechces).

Tim nic proti vkusu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Viz: LAUNCHER: "Kdybych si mohl prat i parametry, ktere se bohuzel urcite nezrealizuji" (mysleno v S23U... baterka casem bude, displaye v dohledne dobe ne, UFS je aktualne mrtva)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No to si navzajem souhlasime :) stejne jako souhlasim s xmeda :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Slot pro rozsireni je jedna z tech veci co stoji prkotiny, ale lide obecne uz neresi pro Ska. Samsung se ho zbavil a tedka by to zavadel zpet, pro tech par lidi.

Mozna uvidime, ale vidim to asi stejne jako sanci ze uvidime Qi charging v A series.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Semantika - ja myslel jak ufs tak sd kartu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Ja jsem chtel + psal UFS kartu, ne microSD 🙂 S dalsim bohuzel souhlas.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Ja .mysel vsechny 3 :) Baterka bude, ale sd imho neuvidime. A rovne rohh pravdepodobne taky ne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Do par generaci v top Samsung telefonech baterie ≥6 Ah bude. Pak si povime, kdo je ve stejne skupine jako Xmeda 😉 Ostatne uz ji ma Asus a nektere nizsi Samsungy.
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    ONLY_Q: že ty máš poslední Octávku nebo Scalu? Tak to si musíš stěžovat v Bolce, ne u Samsungu. Prý problém v USB hubu co se do těch aut dává
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: Renault Espace 2017
    SATAI
    SATAI --- ---
    SMOKY: Co mas?

ONLY_Q: Co mas?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: Asi záleží na autě, mně to funguje v pohodě
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Cha, to te stavi do stejne skupiny jako XMEDA s vymenitelnou baterkou :) Ja doufam ze z toho bude ten plochy displej. Uz i Apple to opustil ve 2 generacich tak treba. Mozna treba i nebudu mit Spigen diky tomu.

ONLY_Q: Nemelo by to byt opravene od pulky minuleho roku? Bohuzel auto-mobilky to nahradili Automotive a uz to nemam kde vyzkouset.
    SATAI
    SATAI --- ---
    ONLY_Q: klatě, to nefunguje? Tím se mi to s výběrem dost redukuje na 6a :-/
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LAUNCHER: Hlavně aby na S22 zprovoznili konečně Android Auto- lituju koupě,, nechodí to a jak idiot mám telefon s navigací v držáku..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: Ja věřím. Oni jedou hodně ty skládačky a mají Ultru pro lidi co chtějí větší stroje.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Kdybych si mohl prat i parametry, ktere se bohuzel urcite nezrealizuji:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam