• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: kamerou ne, senzory.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NEVILL: To asi zalezi na modelu. ale je to sensor svetla s filtrem na infra cervene spektrum. Tedy bezna digitalni kamera. Zacne to byt zajimavejsi kdyz resis veci jako windows Hello.

Nicmene projevuje se mi to tak, ze pokud zastinim treba 30-40% svetla, tak to spatne rozpozna a snizi se jako bys byl v tmave mistnosti. Na slunicku je to hezky videt, protoze tam staci dat palec nahoru pro stahnuti notifikaci :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MCKIDNEY: Ten jas měří přední kamerou?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Uz na S10 se mi nepodarilo vypnout adaptivni jas. Tvari se vypnute, ale neni. Umyl jsem hlavu telefonu iso a hardikem a zlepsilo se to.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SATAI: skvělá zpráva 😀
    SATAI
    SATAI --- ---
    SOJKA: prislo mi to taky. Ale ted nastesti uz asi odchazi komplet, takze se to vyresi.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ahoj, chtel bych se zeptat na jas displeje na s20fe prijde mi ze posledni dobou sviti méně, v nastaveni jsem vsechno prošel,adaptivni jas mam vypnuty. Nejaka rada co s tim nez to hodim na reklamaci? diky
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: VW Caddy, S S20 fungovalo v pohodě, s Glaxy note taky, S22 nic
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Uvidime, pokud zustane. Sice kritizuji Samsung za to ze prava ruka strili do leve, ale vubec se nebojim o jejich hlavu.
    Je malo korporaci co ma lepsi schopnost reagovat rychle a efektivne na zmenu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: To je spekulace. Nemam tuseni, kolik uzivatelu S22U stylus pouziva a kolik ne. Proste nevim.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No ale to se vracime zpet k tomu, ze lide platili extra za stylus az do Note 9. Pak to zkolabovalo a tedka je to zpet a libi se ti to. To ze jsi nepatril mezi spokojene uzivatele SPen drive neni treba.

Doby se meni a LAUNCHER dnes byl XMEDA pred lety. Ja nedavam ani tobe ani jemu vetsi hodnotu a pouze poukazuji na konec Note a zacatek Ultra a Fold.
    A to ze Historie jasne ukazuje, ze jsme si ten vypadek mohli odpustit.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: "S20 je vetsi nez Note 3 a 4"

No vsak to preci pisu: LAUNCHER, ze na Note 4 atp mi to prislo skoro zbytecny. Tim nic proti vkusu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: No v tom kontextu to chapu - souhlasim ze je to prezitek. Pouze jsem chtel rict, ze Samsung to mohl mit na prakticky stejne velke S10+
    Hustota pixelu, ktera dava SPen jeho uzitecnost je stejna prakticky od Note 8
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to uplne nebyla moje otazka. Dnesni doba uz je jina, myslim ze dneska je stylus docela prezitek... ale jak pisu, na velkejch displayich to jeste chapu, na obyc telefonech uz asi moc ne.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A moje prefence by byly, kdyby se Samsung nesnazil mit 2 premiove rady. Stejne jako to byl nazor lidi co delali revenze na Note 10 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Tak bys potom vedel, ze S20 je vetsi nez Note 3 a 4. Note 4 jeden z nejznamensjich modelu Samsung doted. Neni zadna diskuze o tom, ze Note 10 byl horsi telefon nez S rada a Samsung se to snazil zachranit snizovanim cen a cashback.

To je historicky faky. Rada note je mrtva a SPen mas v S22U prave z toho duvodu.
    Nejde o to co je hit, jde o to ze tvoje S22U je vysledek vnitrniho boje. Budeme radi, kdyz S24U vubec bude mit SPen.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Co se levnejsich telefonu tyka, tak koukam, ze stylus v tele ma Moto G Stylus. Ale neprijde mi to teda jako nejaky prodejni hit.

Motorola Moto G Stylus - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_stylus-10057.php

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nase pamet je kratka, nedavno jsem v obchudku na rohu videl S5 mini v krasnem stavu za cenu vecere. Tak jsem si ze srandy koupil, naflashoval posledni Android 6ku a zkousel pouzivat. tech rozdilu mezi S5 mini a S10e neni tolik, kolik by nase pamet rekla.

Vnimame generacni rozdily a zapominame hodne rychle teplotu vody v hrnci
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Note jsem mel od Note1 po Note8, Mate 20X (stylus mimo telo bohuzel) a nasledne S22U. Domnivam se, ze ucis orla letat :-)

Driv to pro me nebyla takove killer feature, ale ted kvuli deckum spoustu veci resim bez batohu a tudiz bez tabletu. Druhak na tech starsich Notes hrala proti uhlopricka (pro me ucely), jak pise nize Dragon.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Pouzivalo se to na FullHD 5.7", S21 ma vetsi displej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam