• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: No v tom kontextu to chapu - souhlasim ze je to prezitek. Pouze jsem chtel rict, ze Samsung to mohl mit na prakticky stejne velke S10+
    Hustota pixelu, ktera dava SPen jeho uzitecnost je stejna prakticky od Note 8
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to uplne nebyla moje otazka. Dnesni doba uz je jina, myslim ze dneska je stylus docela prezitek... ale jak pisu, na velkejch displayich to jeste chapu, na obyc telefonech uz asi moc ne.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A moje prefence by byly, kdyby se Samsung nesnazil mit 2 premiove rady. Stejne jako to byl nazor lidi co delali revenze na Note 10 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Tak bys potom vedel, ze S20 je vetsi nez Note 3 a 4. Note 4 jeden z nejznamensjich modelu Samsung doted. Neni zadna diskuze o tom, ze Note 10 byl horsi telefon nez S rada a Samsung se to snazil zachranit snizovanim cen a cashback.

To je historicky faky. Rada note je mrtva a SPen mas v S22U prave z toho duvodu.
    Nejde o to co je hit, jde o to ze tvoje S22U je vysledek vnitrniho boje. Budeme radi, kdyz S24U vubec bude mit SPen.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Co se levnejsich telefonu tyka, tak koukam, ze stylus v tele ma Moto G Stylus. Ale neprijde mi to teda jako nejaky prodejni hit.

Motorola Moto G Stylus - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_stylus-10057.php

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nase pamet je kratka, nedavno jsem v obchudku na rohu videl S5 mini v krasnem stavu za cenu vecere. Tak jsem si ze srandy koupil, naflashoval posledni Android 6ku a zkousel pouzivat. tech rozdilu mezi S5 mini a S10e neni tolik, kolik by nase pamet rekla.

Vnimame generacni rozdily a zapominame hodne rychle teplotu vody v hrnci
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Note jsem mel od Note1 po Note8, Mate 20X (stylus mimo telo bohuzel) a nasledne S22U. Domnivam se, ze ucis orla letat :-)

Driv to pro me nebyla takove killer feature, ale ted kvuli deckum spoustu veci resim bez batohu a tudiz bez tabletu. Druhak na tech starsich Notes hrala proti uhlopricka (pro me ucely), jak pise nize Dragon.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Pouzivalo se to na FullHD 5.7", S21 ma vetsi displej :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Neni na te technologii nic noveho - to co ted mas rad na S22U jsi mohl delat S10+, ale musel jsis koupit horsi telefon Note 10. Bavime se o podpore mit zapusteny SPen v tele telefonu. :)
    Neco co bylo v 4" telefonech normalni pred vydanim Android a stalo se obeti interniho boje Samsung vs Samsung a dnes mame boj Samsung vs ostatni. Takze pokud by to prezilo, ostatni vyrobci telefonu by to zkouseli kopirovat ...

Nerikam ze vse musi zustat, HTC trackball opakovat nemusi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a je to vubec na telefonech velikosti zakladni S21 potreba? Nejak si nedovedu predstavit, ze bych to na tak malym displayi pouzival. Coz napriklad u tabletu dovedu (kresleni atd)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Jen pripominam, ze podporu stylusu ma dneska spousta Android tabletu, napriklad Xiaomi a Lenovo.

Co se telefonu tyka, neumim posoudit, kolik lidi to vyzaduje a je ochotno si za to priplatit.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No a az reknes, ze si S24U nekoupis protoze ma magneticky SPen, tak se za tebe postavim.

I kdyz si myslim, ze davani SPen pouze do Note zabilo podporu stylusu na Android :) Samsung to mohl rvat uz do S7 podle velikosti Note 3. Mohli jsme mit stylus v kazdem Samsung S a vetsina klonu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Tohle tim nemyslim. Nepotrebuji, aby to splnovalo, uplne vse co bych rad. Jak jsem uz psal, s S22U jsem po FW updates zatim nejspokojenejsi, co jsem kdy s telefonem byl. Ke stesti mi s budoucim S23U nejspis bude stacit, kdyz to o nic neprijde, napr. zustane S Pen v tele: LAUNCHER. Bez S Pen bych teda hodne promyslel, co dal.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No ale ten vkus je prave to co je usmevne. Dosli jsme totiz tak daleko v segmentaci trhu, ze znamy kus poezie "First they came " mluvi o moralite fanousku znacek.

Demagogie skautu v 1948 :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Vymenitelnou baterii (Xmeda) a headphone jack (leckdo) si nepreji. Oboje vnimam jako minus. Vymenitelna baterie odporuje vode-odolnosti.

Headphone jack zbytecne zabira misto pro baterii a S Pen :-) A pro zajimavost - navzdory dojmologiim "audiofilu" hejticim ztratovou BT kompresi ma realne ma nizsi zvukovou kvalitu nez BT (protoze DA prevodnik z telefonu nechces).

Tim nic proti vkusu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Viz: LAUNCHER: "Kdybych si mohl prat i parametry, ktere se bohuzel urcite nezrealizuji" (mysleno v S23U... baterka casem bude, displaye v dohledne dobe ne, UFS je aktualne mrtva)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: No to si navzajem souhlasime :) stejne jako souhlasim s xmeda :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Slot pro rozsireni je jedna z tech veci co stoji prkotiny, ale lide obecne uz neresi pro Ska. Samsung se ho zbavil a tedka by to zavadel zpet, pro tech par lidi.

Mozna uvidime, ale vidim to asi stejne jako sanci ze uvidime Qi charging v A series.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Semantika - ja myslel jak ufs tak sd kartu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Ja jsem chtel + psal UFS kartu, ne microSD 🙂 S dalsim bohuzel souhlas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam