• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HULIK: Ja jsem je doporucoval dokud Samsung delal vlastni OS. Tedka je vyhoda cena, koupili jsme v rodine jedny 4 za 3400 a dostali v cene buds live.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SMOKY: No vida,už mají.. Tak to už stojí za úvahu, dík :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    OODOOW: Amoled, např.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: my garminy vydrzi se smart notifikacemi presne tyden. A to je mam stary jak metuzalem. tak nevim nevim, teda :)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    EXCITE: Co je to pořádnej display?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: mam ted Ticwatch Pro 3 a ty vydrzej cca 3 dny,coz celkem jde,ale nabijeji se fakt dlouho. Garminy si koupim,az budou mit poradnej display :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: tak to si kup Garminy ;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    HULIK: Pokud by vydržely aspoň týden,tak ať! :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak jsem se byl včera podívat do Samsung obchodu na novinky, hlavně na Watch 5.
    Vše hezké, ale tedy ta tloušťka Watch 5 pro je děsná .... (viz. článek)
    Nejsou ty hodinky nějak tlusté? Aneb jak výrobci vylepšují specifikace. Lže Apple, Garmin, ale nejvíc… – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/nejsou-ty-hodinky-nejak-tluste-povidani-o-tom-jak-vyrobci-vylepsuji-specifikace-lze-apple-i-garmin-ale-nejvic/sc-3-a-1355830/default.aspx?
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: mi taky. Vraci se mi přečtené notifikace z telegramu a whatsappu kdyz prinde nova zprava od někoho jineho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ad muj problem se synchronizaci notifikaci na Samsung S21... bych se fakt posral :( nedela to jenom whatsap, ale proste vsechny notifikace, co se objevi. Nekolikrat se znovu objevi, se zpozdenim, i prestoze je oznacim jako prectene... fakt to nikomu nezacalo delat? mam posledni update
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DRAGON: No jo, ale já na tom ani jeden celovečerní film neviděl. To už je na každym, co na tom chce dělat a na co koukat. Na sledování youtube a podobnejch blbostí je to ok.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOTOUCHOVAK: "Naštěstí to není u všech videí" bohuzel cca 90% komercnich filmu tohle aspect ratio ma...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    IMHO: Filmy v například klasickém poměru stran 2.39 : 1 jsou větší na S22U než na Fold. Pokud je neoriznes. S22U je vyšší než Fold a využívá se celá délka.

Běžná práce, zejména s více okny, je výrazně lepší na Foldu než S22U.

Jako se vším na světě, je to něco za něco.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Když váhou je to pořád prostě jako zhruba jeden a půl S22, už takhle mi normální S22 táhne kapsu na kraťasech... :O/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak jedna z těch chyb, která mě štvala se včera vyřešila nějakou aktualizací. Používám prohlížeč samsung a mám vyhledávací řádek na spodní straně (už z předchozích telefonů), protože je to palcem líp dostupný. U folda to ale fungovalo jen na malym display, ale po otevření bylo políčko nahoře. Včera večer najednou koukám, že je to dole a ještě mi to v nastavení červeně vyskočilo jako "novinka".

DRAGON: Ano tohle je jedna z věcí, která je k nasrání. Naštěstí to není u všech videí, ale některý filmy jsou dělaný opravdu v hodně širokym poměru a tam ten velkej display je fakt k ničemu, bude tam rozdíl pár mm oproti normálnímu.

Já třeba přes telefon spravuju nějaký pracovní věci a tam mi ten velkej display hodně pomáhá. Navíc neumim moc jazyky, ale potřebuju komunikovat a tady si na půlku hodím translator a na půlku komunikaci a mám to krásně přehledný. Bohužel mě to teda nepodporuje abych s těma jazykama něco dělal :-)

A teda jak folda hodně recenzujou, jako procovní nebo manažerskej telefon, tak tomu jsem se smál, protože je to jak píšeš...web, ebook, videa :-)

Chandler: Twelve megabytes of RAM, 500 megabyte hard drive. Built-in spreadsheet capabilities and a modem that transmits at over 28,000 BPS.
    Phoebe: Wow. What are you gonna use it for?
    Chandler: Games and stuff.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    skoda ze ten vnitrni display nema lepsi pomer stran, aby se na tom dalo koukat na filmy a nemelo to tak obri cerny pruhy. Poridit si to za 50 na web a ebooks je trochu moc :/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Hele jo, já se s tím sžil a až na pár drobností jsem spokojenej. Skvěle se na tom hraje Company od heroes :-) Kdybych měl vyjmenovávat chyby, bylo by jich sumasumarum tak deset a jsou dost subjektivní, ale neodpustim si zmínit jednu. U předchozího s10e jsem měl originál pouzdro s vyklápěcí pacičkou jako stojánek. To samý se dělalo na folda 2 (úplně stejnej design). Na současného Folda to Samsung nedělá. Ale na budoucího zase bude....prostě na hlavu u takovýho telefonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam