Tak jedna z těch chyb, která mě štvala se včera vyřešila nějakou aktualizací. Používám prohlížeč samsung a mám vyhledávací řádek na spodní straně (už z předchozích telefonů), protože je to palcem líp dostupný. U folda to ale fungovalo jen na malym display, ale po otevření bylo políčko nahoře. Včera večer najednou koukám, že je to dole a ještě mi to v nastavení červeně vyskočilo jako "novinka".
DRAGON: Ano tohle je jedna z věcí, která je k nasrání. Naštěstí to není u všech videí, ale některý filmy jsou dělaný opravdu v hodně širokym poměru a tam ten velkej display je fakt k ničemu, bude tam rozdíl pár mm oproti normálnímu.
Já třeba přes telefon spravuju nějaký pracovní věci a tam mi ten velkej display hodně pomáhá. Navíc neumim moc jazyky, ale potřebuju komunikovat a tady si na půlku hodím translator a na půlku komunikaci a mám to krásně přehledný. Bohužel mě to teda nepodporuje abych s těma jazykama něco dělal :-)
A teda jak folda hodně recenzujou, jako procovní nebo manažerskej telefon, tak tomu jsem se smál, protože je to jak píšeš...web, ebook, videa :-)
Chandler: Twelve megabytes of RAM, 500 megabyte hard drive. Built-in spreadsheet capabilities and a modem that transmits at over 28,000 BPS.
Phoebe: Wow. What are you gonna use it for?
Chandler: Games and stuff.