• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: mi taky. Vraci se mi přečtené notifikace z telegramu a whatsappu kdyz prinde nova zprava od někoho jineho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ad muj problem se synchronizaci notifikaci na Samsung S21... bych se fakt posral :( nedela to jenom whatsap, ale proste vsechny notifikace, co se objevi. Nekolikrat se znovu objevi, se zpozdenim, i prestoze je oznacim jako prectene... fakt to nikomu nezacalo delat? mam posledni update
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DRAGON: No jo, ale já na tom ani jeden celovečerní film neviděl. To už je na každym, co na tom chce dělat a na co koukat. Na sledování youtube a podobnejch blbostí je to ok.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOTOUCHOVAK: "Naštěstí to není u všech videí" bohuzel cca 90% komercnich filmu tohle aspect ratio ma...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    IMHO: Filmy v například klasickém poměru stran 2.39 : 1 jsou větší na S22U než na Fold. Pokud je neoriznes. S22U je vyšší než Fold a využívá se celá délka.

Běžná práce, zejména s více okny, je výrazně lepší na Foldu než S22U.

Jako se vším na světě, je to něco za něco.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Když váhou je to pořád prostě jako zhruba jeden a půl S22, už takhle mi normální S22 táhne kapsu na kraťasech... :O/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak jedna z těch chyb, která mě štvala se včera vyřešila nějakou aktualizací. Používám prohlížeč samsung a mám vyhledávací řádek na spodní straně (už z předchozích telefonů), protože je to palcem líp dostupný. U folda to ale fungovalo jen na malym display, ale po otevření bylo políčko nahoře. Včera večer najednou koukám, že je to dole a ještě mi to v nastavení červeně vyskočilo jako "novinka".

DRAGON: Ano tohle je jedna z věcí, která je k nasrání. Naštěstí to není u všech videí, ale některý filmy jsou dělaný opravdu v hodně širokym poměru a tam ten velkej display je fakt k ničemu, bude tam rozdíl pár mm oproti normálnímu.

Já třeba přes telefon spravuju nějaký pracovní věci a tam mi ten velkej display hodně pomáhá. Navíc neumim moc jazyky, ale potřebuju komunikovat a tady si na půlku hodím translator a na půlku komunikaci a mám to krásně přehledný. Bohužel mě to teda nepodporuje abych s těma jazykama něco dělal :-)

A teda jak folda hodně recenzujou, jako procovní nebo manažerskej telefon, tak tomu jsem se smál, protože je to jak píšeš...web, ebook, videa :-)

Chandler: Twelve megabytes of RAM, 500 megabyte hard drive. Built-in spreadsheet capabilities and a modem that transmits at over 28,000 BPS.
    Phoebe: Wow. What are you gonna use it for?
    Chandler: Games and stuff.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    skoda ze ten vnitrni display nema lepsi pomer stran, aby se na tom dalo koukat na filmy a nemelo to tak obri cerny pruhy. Poridit si to za 50 na web a ebooks je trochu moc :/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Hele jo, já se s tím sžil a až na pár drobností jsem spokojenej. Skvěle se na tom hraje Company od heroes :-) Kdybych měl vyjmenovávat chyby, bylo by jich sumasumarum tak deset a jsou dost subjektivní, ale neodpustim si zmínit jednu. U předchozího s10e jsem měl originál pouzdro s vyklápěcí pacičkou jako stojánek. To samý se dělalo na folda 2 (úplně stejnej design). Na současného Folda to Samsung nedělá. Ale na budoucího zase bude....prostě na hlavu u takovýho telefonu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Nemate nekdo tuseni jak funguje samsung trade in program? na novysamsung.cz?
    Mam telefon koupeny na ICO jako zivnostnik = chtel jsem to strelit pres program pro firmy ... ten ale nenabizi Fold 4, tak si rikam co vsechno muzou resit u normalniho prodeje.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Pořád dobré? Bojim bojim 😅
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: koukám že Z-fold 3 se prodával za 46990,- a Z-fold 4 za 44990,-

tak snad se do února nic zásadního nezlomí
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Nerikam ze si ho nechám, ale udělal jsem si predobjednavku na Fold4. Ty změny mě zaujaly, alespoň vyzkouším.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Samsung Z Fold 4/ Flip 4 Impressions + Watch 5 Pro!
    https://youtu.be/JuWF9G6SSi0
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vyzkoušeli jsme betu One UI 5 nad Androidem 13. Novinek je mnoho, další budou přibývat – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/vyzkouseli-jsme-betu-one-ui-5-nad-androidem-13-novinek-je-mnoho-dalsi-budou-pribyvat/sc-309-a-1355773
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na tohle jsem zvědavý. Pozor, obrazek je starší demo displaye, ne jak bude tablet vypadat.

Samsung's first foldable tablet might be coming in just six months - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-first-foldable-tablet-might-be-coming-in-just-six-months/

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LEON_KOWALSKI: Live jsem zkousel opatrne ISO, ale ocividne se spini az nekde uvnitr. Nakonec reklamace a dostal jsem zpet penize a koupil o 500 levneji :D

Hodinky se taky zmenili - Classic uz nejsou classic.

Nicmene revoluce zadna. Naposledy ty Live a to ze Ultra je novy Note. :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Aug 10, 3 PM

Samsung Galaxy Unpacked August 2022: Official Livestream
    https://youtu.be/FN3BtquTooA
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DRAGON: Telefony jo, ale sluchátka ne, jak to šlo časem - Buds, pak byly fazole (Buds live) a teď Pro a Buds 2.
    Já mám Buds, Buds live a Buds 2 a každý jsou jiný. Za mě nejlepší Buds 2. Fazole Buds live jsou taky super, ale strašně blbě se čistí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: aneb všechno vypadá úplně stejně jako předchozí generace :-) což ale asi není překvapení, já vim, jen mě to mrzí, mám rád revoluce :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Budu si chtit vzit Buds2 Pro, alespon na zkousku. Paradni bude Fold 4 a Flip 4 (kazdy z jinych duvodu), ale asi zustanu u S22U.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam