• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MISTERIO: Zahraničí - žádný problém na dovolené jsem nezaznamenal, včetně například stahování několika GB hry pro děcka z laptopu přes hotspot, mimo WiFi hotelu. Napadá mě ještě, jestli nemáš nějaký bláznivý virtual s problematickým roamingem, ale předpokládám že ne.

Po začátku volání jsem žádný problém nezaznamenal, ale volám 90% času přes BT. V těch pár volání bez BT mi to takto nezlobilo, ani problematický kus 1 ani OK kus 2. Mrkni v Samsung Members na testy a tam na proximity sensor test. Pokud by byl OK, mrkni, jestli sis to zhasnutí nezapnul nastavením.

KRYGLIK
    KRYGLIK --- ---
    MISTERIO: o prazdninach nekolik zemi, vcetne treba Nemecka, a signal naprosto v pohode .... pri prechodu hranic se to chvilku hleda (a to nejspis jen data), ale jinak bez problemu... bohuzel ani ten problem s proximity nepotvrdim, tohle se mi nestava... pokud volam a nemam u ucha tak se nezhasne (folii mam)
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    Mám dotaz k uživatelům S22 Ultra, respektivě dva:

- jak vám funguje signál ve smyslu třeba v zahraničí? teď jsem byl posledních týdnech ve Španělsku, Německu a Itálii a stává se mi, že prostě jsem signál ztratil a do ručního vyvolání nenabehl.. je to to samé co bylo u vydání S22 že problém nebo něco jiného?

- když začnu volat, okamžitě mi zhasne display aniž bych ho dal k uchu, vypadá to, že proximity sensor do dělá co chce (fólií ani sklo nemám, jsem originální kožený kryt na zádech)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    OMG!

zá se že pokud použijete jako pozadí hovou vlastní video z Galerie. Tak ho z Galerie nesmíte vymazat. Myslel jsem že je to jako se zamykačkou nebo wallpaperem - že se to někam nahraje a z Galerie to může pryč...

Nebo dělám něco blbě?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: No proto rikam az :)

Downgrade systemu se bez toho delat neda. On i ten upgrade se vetsinou nejak po*ere v nejake male nepredvidatelne veci .
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (pri predstave, ze bych tam vsechno musel manualne dodelavat (protoze android a ne iCloud) tak mi vstavaj vlasy na hlave :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: factory reset delam zasadne jen s nakupem novyho zarizeni, nas*at :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Az te to bude srat natolik ze jsi ochotny udelat reset, tak muzeme nahodit starsi patch a muzes zjistit ktery ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: Fuck :))

(Třeba je tohle nějaký opravny balíček)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: tak bacha at neprijmes neco, co ti zacne delat stejny veci jako mne :) je to lahudka, opravdu :)
    [DRAGON @ Samsung Mobile]
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Dneska mi přišla 600mb aktualizace na S21...zabezpečení 1.srpna s tím že ale srpnova aktualizace už byla...

Zajimavy
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Jen doplnim, ze dneska jsou na tom Exynos 2200 (SoC ktery mame v S22 rade) vyrazne lepe, nez na jare. Hele takhle bych se tomu ani nebranil. Ale na jare to byl cisty prusvih, bez debaty a z vice duvodu. Ostatne nedostal jsem druhy kus S22U uplne ze srandy, ze ano.

Galaxy S22 Ultra August Benchmark - Exynos 2200 vs Snapdragon 8G1
    https://www.youtube.com/watch?v=xBNroDYGLx4
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Jen na okraj:

Vzhledem k tomu, že moje poslední příspěvky sem jsou primárně o Snapdragonu, tak by mohl laskavý čtenář mít dojem, že je to pro mě nějaký zásadní téma. Ale není:) Já jedu x-let exynos a nikdy jsem neměl žádný extra problémy. Upřímně říkám, že kdybych nelezl na net, tak ani nevím že nějakej Snapdragon je.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: pro pobavení:

jak vidno loni ještě 9.listopadu se spekulovalo o Snapdragonu:

https://mobilizujeme.cz/clanky/peklo-zamrzlo-samsung-galaxy-s22-pry-dorazi-i-do-evropy-se-snapdragonem
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER přihodil, tak já dorovnávám:

https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s22-update-foto-srpen-2022/ (napište pls, jestli ty změny pozorujete, dík)

..a přihazuju:

https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s23-snapdragon-8-gen2-spekulace/ (Ice Universe je dobrej, zdá se že opravdu snapdragon)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: ✅️

Samsung's upcoming Galaxy S23 Ultra may feature a flat display - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-upcoming-galaxy-s23-ultra-may-feature-flat-display/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Me asi na google hodinkach nejvic stve to ze google prisne kontroluje jak je pouzivas. Nejdou ani pouzivat radne s iOS. Coz Tizen fungoval.

Az me odejdou 3ky, tak pujdu do developer modu a zkusim co se s nima da udelat. Treba se podari z toho dostat 2 dny. Coz je pro me minimum.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ASACHI: No platby jsou opravdu jedinna velka vec, problem je ze to neni vec hodinek. Blokuji to eu banky. Zkousel jsem to v usa a to i emulovani magnetickeho swipe.

Jsme se tomu s obchodnikem smali ze prilozis hodinky a ozve se stejna notifikace jako pri protazeni karty a jde to :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Btw jak jsem tu psal dole dotaz k vykupu zarizeni vuci Fold 4.
    Tak to funguje i pro ICO / soukrome firmy a primo Samsung linka radi pouzivat klasicky retail formular ... kde se teda ICO nikde neuvadi, tak jsem velmi zvedav jak to probehne a jak doklady od nich budou vypadat.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MCKIDNEY: No me na tizenu strasne vadila ta klavesnice, androidi mi prijde lepsi.
    Ono stejne nejlepsi implementaci na odpovidani mel android wear 1.x ... stahoval i obrazky na messengeru do hodinek apod :<

Ale jinak jo no, rozdil mezi 1-4 hodinkama je prakticky 0, pokud clovek nepocita NFC platby (ktere konecne na Androidu funguji) a gimmick mereni EKG/tlaku/oxy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam