• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    MICKK
    MICKK --- ---
    NEVILL: tak to jo, jezdit B tak tam tohle nedostatečné. Na C mam problém že si nevsimnu stanic. Se stejnými sluchátky.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MICKK: Převážně béčkem, to mi připadá na hluk uvnitř vozu nejhorší. Áčkem jezdím jen tak dvě nebo tři stanice, ale přijde mi že tam je o něco menší hluk, ale možná je to tím že má v centru kratší vzdálenost mezi stanicemi. Céčko nedovedu úplně posoudit, už ani nevím kdy jsem jím jel naposledy.
    MICKK
    MICKK --- ---
    NEVILL: kterým metrem jezdíš? Mě přijde třeba v Praze zásadní rozdíl mezi C a A.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    EXCITE: Spis zadnej. dulezita je sirka.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: Airpods Pro v metru skvělý. Tak tos mi ušetřil zbytečnou ztrátu času, děkuju :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Často se tady doporučuje koupit S10e (OK, fajn telefon, mám taky). Je nějaký důvod proč teď nekoupit místo něj S10 ?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Sorry, budu se opakovat, ale Buds Pro to metro se svým ANC fakt nedávají...

Je na tom verze 2 nějak výrazně líp nebo je to stejný?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: To jsem ani netvrdil:))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VAGABUND: TEKKIT: Good Lock neni pristupny pro CZ Galaxy Store...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VAGABUND: J to nějak kdysi zkoumal a kvůli něčemu jsem to shodil ze stolu. Ale to mohla bejt nějaká blbost...mě kolikrát odradí když mi něco hned nejde:)

Taky se k tomu asi vrátím
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    ten Good Lock - znáte někdo?

One UI 5 and Good Lock will make the S22 a better camera phone

https://www.techradar.com/news/your-samsung-galaxy-s22s-camera-is-about-to-get-a-big-upgrade-thanks-to-good-lock
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Můj nejnovější Samsung 😀

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Chápu no:))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT:
    * Asi to ode me neni vzdycky uplne rozumne a chvalihodne, ale jakozto obrovsky cyberpunk fanousek proste miluji gear 😇
    * Ty 5y updates by mely patrit k slusnemu vychovani vyrobcu. Zivot zarizeni preci nekonci, kdyz sezenu neco zajimavejsiho. I mi pak dela radost, kdyz vidim, ze napr. muj "old phone" dava radost dal. Primarne je rozdavam po rodine.

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Že to říkáš zrovna ty co si kupuješ novej model kazdejch 6 měsíců;)))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Fold 4 + 3 + 2. Jo, lepsi nez to byvalo. Ale chtelo by to 5 let.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jo a jeste bych poprosil o moznost dohledatelnosti i pro pouzdro. Chapu ze tuhle funkci skoro nic nema, ale hodilo by se mi to moc. Proste integrovany tag. Obcas mam chut na pouzdro ten tag nalepit.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Oficiální seznam: Které mobily dostanou s One UI 5 a kdy?
    https://www.svetandroida.cz/oficialni-seznam-one-ui-5-android-13-samsung/
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SMOKY: já zatím nelituju,,, jen teda android auto stále s VW caddy nechodí nechodí nechodí..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Tak jaký jsou dojmy z A13? Co ten pomocník fotoaparátu?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: S velkým náskokem moje nejoblibejsi špunty.

Automatika mobil + tablet, režim nízké latence, malé, netlačí, ANC mi neprijde horsi nez u jiných špuntů. Poprosil bych jen o nižší pouzdro, ať se to lépe dává do kapsy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam