• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Na jednu stranu jak pises. Na druhou stranu bych fakt nerad:

* Platil znova porizovaci cenu.
    * Migroval na jiny kus.
    * Zustal nekde viset bez funkcniho telefonu. (uznavam ze tohle folie pres celni sklo uplne neresi, to spis jine telefony s jednim displayem tohle umi zabit)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Vy fakt pouzivate naky skla a folie?
    Me prijde fakt divny davat na vec za skoro 50k naky kus igelitu za 200kc :)

Nikdy jsem nemel nic podobnyho na displayi a po 2 letech uzivani se na tom udelaji maximalne vlasecnice miniaturni, ktere jdou videt jen pri fakt specifickem uhlu a zhaslem displayi.

Navic ten Fold stejne musi clovek po 2 letech chte nechte vymenit (alespon ja tomu displayi a kloubu fakt neverim, ze se to dozije dyl)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: uplne si to nedovedu predstavit. Mam usb-c dockinu k notasu, ale kdybych potreboval pracovat, tak si sebou vezmu ten notas. K tomu ho mam :) A pokud nebudu praci ocekavat, tak nebudu mit ani prislusenstvi.

Ale musim rict ze v rozlozenem stavu, na zkontrolovani pull requestu, re-trigger buildu nebo malicke upravy je dobry.

Projizdeni PR na normalnim telefonu bylo vylozene peklo.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Pro práci ho využívám hodně, ale jen to, co jsem popisoval vedle. Klavesnici nebo myš jsem k Foldu myslím ještě připojenou neměl.

Chvilku jsem hledal vhodné BT folding keyboards a takové ty projekční, na podložku. Aby se to umělo vejít do kapsáčů nebo zimní bundy. Ale nic, co by mě zaujalo, jsem nenašel. Budu rád za případné zajímavé tipy.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vy kdo mate Folda: pouzivate ho na praci tak, ze k nemu pripojite klavesnici a mys a jedete pres dex? je to na to vhodny? myslim jakoby tablet mod s externima periferiema.
    dik
    SONIC
    SONIC --- ---
    DWAY: koukam v tvem pripade opravdu folie...

Samsung ochranná folie pro Galaxy Z Fold4, | CZC.cz
    https://www.czc.cz/samsung-ochranna-folie-pro-galaxy-z-fold4-transparentni/352235/produkt?
    SONIC
    SONIC --- ---
    DWAY: na samsungy sou dobry primo jejich skla..je to trochu ohebnejsi nez klasicky sklo ale jeste to neni folie..dobre se to lepi maj tam u toho i plastovou strcku do usb na kterou se to pak nasazuje aby to bylo presne..

Samsung ochranná fólie Galaxy S22 Ultra čirá (EF-US908CTEGWW) | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/Samsung-ochranna-folie-Galaxy-S22-Ultra-cira-EF-US908CTEGWW--p109309?utm_adgroup=M4T3
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Skel bych se vyvaroval. Fólie by byla fajn, ale sám jí teda nemám, dosud jsem byl líný s tím něco dělat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinak kdyz uz jsem u tech doporuceni, nejake sklo / folii na ten predek?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mno po vikendu musim rict, ze ten maly display je nadherny. Zobrazovani je fakt ostrejsi nez na te 21 ultra. Jo a ten velky se taky da :D
    HANZO
    HANZO --- ---
    NEVILL: hele ne. mám tam zaškrtnuté třeba u sluchátek hovory a stejně když vytočím hovor, tak to hraje do sluchátka telefonu
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HANZO: Když dáš Nastavení, Připojení, Bluetooth a ozubené kolečko vedle sluchátek co používáš, tak bys tam u připojených sluchátek nebo jiných zařízení měl mít zapnuté hovory a zvuk a automaticky přepnout na jiné zařízení.
    HANZO
    HANZO --- ---
    Nemáte někdo na S22 potíže s BT?
    I když mám připojený sluchátka nebo auto, tak S22 vytrvale přijímané i odchozí hovory vybavuje přes sluchátko a nikoliv BT. A trvá to dlouho, než to přepnu, takže volající většinou zavěsí, než se to přepne.
    Dá se to někdo nastavit?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: Jo, může být, vyváženost určitě udělá hodně.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NEVILL: asi pocitove, nebo diky uchopu / jinaciho teziste
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: S Magpul Bifold, na obrázku, jsem naprosto spokojený. Ridge Wallet bych nechtěl z mnoha důvodů. Tím nic proti gustu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: od pohledu potrebujes Ridge Wallet ve svem zivote ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Fold 4 + Watch 5 Pro + Buds 2 Pro (a jako tablet S8 Ultra). Ono to asi vypadá, že jsem velký Samsung fanoušek. Ani ne. Ale po pádu Huawei to prostě na Androidu ten Samsung hrozně válcuje.

Do budoucna bych si přál hodinky s Wear OS a čtvercovým displayem (těžko, Google to dělá primárně pro kruhové displaye) a stylus uvnitř příštího Foldu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tzn aktualně nosím po kapsách tuhle sestavu. K tomu klíče od auta. Klíče od domu nepotrebuji, to řeší Nuki. Chtělo by to upgrade auta no, abych byl komplet bez klíčů 🙂

[LAUNCHER @ PALNÉ ZBRANĚ - Nemoderovaná diskuze 🌻- Sraz sobota 17. prosince Avim Praha, 18 až 21 hodin 🎄🎄🎄🔫🔫🔫]
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: ASACHI: Používám SPIGEN THIN FIT PEN GALAXY Z FOLD 4 Black, abych měl SPen vedle telefonu. A ne vzadu jako u orig. Protoze vzadu je spirála bezdrát nabíjení. Ten originální kryt s SPen jsem si též bohužel musel koupit abych z něj získal SPen. Protoze SPen se nedá koupit samostatně. Mimo originály a Spigen atp pozor, špatná pouzdra umi Fold údajně poškodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam