• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Mam Watch 5 Pro a jsem vázaný na SIM T-mobile CZ. Bohužel TM CZ neumi eSIM v těhle hodinkách. Ach jo.
    SATAI
    SATAI --- ---
    No tak objednano, no.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    mam 3ky a no problem. naopak ziskas bonusy navic :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Zkoušel jste někdo Galaxy Watch 4 Classic s LTE 42mm z EU distribuce? U nás k dispozici není, ale třebas na Amazonu.de jo. Nerad bych se dostal do situace, kdy bude problém zrovna s tím LTE u českých operátorů.
    BRAINWASHER
    BRAINWASHER --- ---
    Nezůstalo Vám někomu krycí sklo, nebo fólie na S10e, prosím?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 mají datum uvedení. Dočkáme se v únoru
    https://smartmania.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-maji-datum-vydani-dockame-se-v-unoru/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dnes update na Android 13 a One UI 5 pro Samsung Galaxy Tab Active 3. :-)

EXCITE
    EXCITE --- ---
    KIDLI: ajo, super, diky :)
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    EXCITE: dej místo druhé appky Play music
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: & KIDLI: nastavit pripojeni a zanuti Waze je jednoduche,ale nejde mi spustit druha aplikace v ty rutine. Je tam pouze moznost vypnout aplikaci.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Mám doma S2 :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Akorát pro ten starej telefon si snad přijel kurýr 😁 Už přesně nevím ale zaujalo mě že právě nemusím dělat nic
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: Ja takhle udělal s21 a počítám i s s23...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Dobrá věc se podařila, jak jsem před měsícem pro tátu kupoval ten Z4 Flip, tak jsem použil tu akci "vyměňte starý za nový" a odprodal jsem svoji starou S7 za 1500. Oni na to mají nějakou kooperaci s Mobilní pohotovostí, šlo to všechno přes ně. Jsem to zaregistroval, vyplnil údaje o telefonu, poslali mi nálepku na balík a doprava se dala objednat přes ně (PPL tuším a platili ji oni), pár dní potom už přišla zpráva že ok a posílají peníze za telefon a ten bonus 3500 vyřizuje Samsung a může to trvat 30 - 35 dní. Do toho se vešli, včera psali že to schválili a posílají platbu, dnes byla na účtu. Myslím že příště až budu pořizovat něco dalšího, tak jestli bude zase tahle akce, mám tu ještě S10... :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja mam nastaveno, ze kdyz je vic jak 10 vecer tak nabiji az do 8 do rana jen slow charging. Pak mam auto connect na bluetooth v aute. Pak mam to, ze kdyz se zapne hotspot tak to zapne 5G. a tak dale, je to super :)
    AUSS
    AUSS --- ---
    HANZO: já používám rutinu, když mám zapnutý foťák, že se mi aktivuje "do not disturb" mód, aby spoušť neudělala zvuk. tehdy jsem nepřišel na to, jak jinak to vypnout
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    HANZO: rutinou vypínám rychlonabíjení v noci
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TEKKIT: Funguje, takhle jsem to měl nastavené před Android autem
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: Tohle podle mne půjde bez problémů
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: Jáa to ještě nepoužil,ale až někdy budu mít chvilku, udělala bych si něco : iF BT connection v autě, spust Waze +Spotify :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam