• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: Ja si radost udelal a vzal S23 256GB Zelenou..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Compare Samsung Galaxy S23 vs. Samsung Galaxy S21 5G - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12082&idPhone2=10626
    krom toho ze je o neco mensi (0.1 palce), tak jako vse pri starem :) za megahertzema se honit je zbytecny, dodnes ten telefon zvlada vsechno a to mam zapnuty rezim uspory :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: sem si procital specifikace s23 a za mne neni jedinej duvod, proc se zbavovat svoji s21, vsechno zustava vicemene stejny :) hry na mobilu neparim:)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Už máte objednáno? :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    fakt ticho tady dnes? :)

Samsung představil Galaxy S23, své nejnovější a nejlepší telefony - CzechCrunch
    https://cc.cz/samsung-predstavil-novou-vlajkovou-lod-galaxy-s23-narostla-ve-vykonu-cene-i-v-megapixelech/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Neni doplne ci nastaveni pro firefox?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: aha, pardon, pochopil sem blbe tvuj dotaz
    ADAM
    ADAM --- ---
    DRAGON: A přepínat taby zleva doprava, to je právě to, co nechci. Chci přepínat taby v pořadí podle poslední akyivity, jak jsem na to zvyklý na desktopu v Opeře.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: mam samsung S8+ a normalne mi pri CTRL+TAB prepina tab doprava..
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosimvas, mel bych dotaz na DEX:
    chci prejit z laptopu na model stolni PC + tablet. zakladem prace v DEXu je samozrejme browser. vyzkousel jsem jich asi 10 a ani jeden mi nevyhovuje poradim prepinani tabu pri ctrl+tab. vsechny prepinaji v poradi zleva doprava. ja jsem zvykly prepinat v poradi, kdy byly naposled otevreny. nevidel jste nekdo tohle resit? nemate nekdo na Dexu browser, kde by to takto fungovalo?
    DWAY
    DWAY --- ---
    NEVILL: nerovnost mi nevadi. Ono ten flip je dost obourucni takze na zlom moc nenarazim.

Fakt to je o tom, ze pri blbem uhlu to kazi dojem z videa, to je jediny problem za me. Samo kdyb nekdo byl vasnivy hrac a klikac na display tak tam by to asi vadilo. To ja nejsem
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Jo, je z něj nadšenej, vejde se mu pěkně do kapsy a když se rozloží tak má velkej displej. S tím machruje a všichni koukaj jak takovej děda, kterýmu je přes 70, má takhle moderní přístroj... :⁠-⁠)

Taky si začal číst celý návod a projíždět všechny funkce a divil se že je tam tolik nových funkcí a já mu na to říkal že na S10e tam většinu těch funkci měl taky, jen se nikdy neobtěžoval koukat do návodu... :⁠-⁠)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Jak je spoko? Já nechápu, že Flipy nepotkávám. Však se to prodává výrazně lépe, než Fold. Možná ale ne v ČR, nebo neznám členy té správné bubliny, netuším.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DWAY: Trochu jsem si hrál se Zflipem 4 co dostal táta pod stromeček, jako vidět to při rozsvíceném displeji moc není, ale na omak tam ten zlom je. Asi bych si zvykl, ale je tam prostě nerovnost...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Složený bych preferoval velikosti S22 Ultra, tzn o dost větší než teď. Zlom tez ignoruji, tez na dark mode. Vadí mi že to nemá slot pro stylus, řeším vhodným pouzdrem, ale pak vypadá divně asymetricky. Obecně jsem z toho stále nadšený a vůbec neresim obyč mobily.

Žena btw o Vánocích též přešla na Fold. Nejdřív rozpaky, hlavne z klávesnice, trvalo než našla rozložení, které ji vyhovuje. Po pár dnech to už začala chválit, ale zvykala si déle než já.

Kamarad, který přešel, hodně kritizuje low light performance primarni kamerky. Na vlajce od Xiaomi byl zvyklý na lepší. A tohle fakt často potřebuje. Mimo to chválí.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja ten zlom ignoruju prakticky od prvniho dne, ale je fakt, ze ja vse jedu v dark mode a hry / video na tom nedelam.

Jediny co mi vadi na tom mobilu, tak ze je malej ... kdyby to byl trifold, tak by to bylo skvely.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: Cteni / Brouseni vubec. Filmy / serialy pri tmavych scenach kdyz sedis nekde kde je zdroj svetla.

Mas moznost si pohrat s uhlem tak aby se svetlo neodrazelo, ale neni to jen tak. Vetsinou to je nejhorsi ve vlaku. Neni to ale takova traga, abych se nedival. Jen proste si toho vsimam.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: jak moc rusivy to je? Ja si s tim hral par minut a nevadilo, ale v plnym provozu clovek asi objevi vic problemu. Vadi to na cteni? Hrani? Brouseni?
    btw podporuje uz nekdo format displaye na hry/appky?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja bych docenil kdyby se jim nejak podarilo vyresit ten "zlom" uz sem si na nej celkem zvykl ale porad me obcas rusi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Opravuji iDnes článek s tím, ze to fakt neni telefon, ani velikosti a ani fcema. Nebaví mě, abys ses tu proti mě pořád potřeboval vyhranovat, což jdu napravit. Třeba na tebe bude mít náladu někdo jinej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam