• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Složený bych preferoval velikosti S22 Ultra, tzn o dost větší než teď. Zlom tez ignoruji, tez na dark mode. Vadí mi že to nemá slot pro stylus, řeším vhodným pouzdrem, ale pak vypadá divně asymetricky. Obecně jsem z toho stále nadšený a vůbec neresim obyč mobily.

Žena btw o Vánocích též přešla na Fold. Nejdřív rozpaky, hlavne z klávesnice, trvalo než našla rozložení, které ji vyhovuje. Po pár dnech to už začala chválit, ale zvykala si déle než já.

Kamarad, který přešel, hodně kritizuje low light performance primarni kamerky. Na vlajce od Xiaomi byl zvyklý na lepší. A tohle fakt často potřebuje. Mimo to chválí.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja ten zlom ignoruju prakticky od prvniho dne, ale je fakt, ze ja vse jedu v dark mode a hry / video na tom nedelam.

Jediny co mi vadi na tom mobilu, tak ze je malej ... kdyby to byl trifold, tak by to bylo skvely.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: Cteni / Brouseni vubec. Filmy / serialy pri tmavych scenach kdyz sedis nekde kde je zdroj svetla.

Mas moznost si pohrat s uhlem tak aby se svetlo neodrazelo, ale neni to jen tak. Vetsinou to je nejhorsi ve vlaku. Neni to ale takova traga, abych se nedival. Jen proste si toho vsimam.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: jak moc rusivy to je? Ja si s tim hral par minut a nevadilo, ale v plnym provozu clovek asi objevi vic problemu. Vadi to na cteni? Hrani? Brouseni?
    btw podporuje uz nekdo format displaye na hry/appky?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja bych docenil kdyby se jim nejak podarilo vyresit ten "zlom" uz sem si na nej celkem zvykl ale porad me obcas rusi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Opravuji iDnes článek s tím, ze to fakt neni telefon, ani velikosti a ani fcema. Nebaví mě, abys ses tu proti mě pořád potřeboval vyhranovat, což jdu napravit. Třeba na tebe bude mít náladu někdo jinej.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    No a? Musime kvuli tomu zakladat novej zbytecnej klub o samsung feature blbinach jenom proto, ze to nema OS? Vzdyt tady jsou sami fanousci tehle veci a kdyz tu jednou za uherak nekdo neco takovyho postne, tak to (evidentne az na vyjimky :D) ostatni radi checknou :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Proto je na tom to "don't touch". Protoze driv se dělo, že neználci to brali do ruky a divili se, že to "nefunguje" a psali různé dojmologie o tom, ze ta zařízení nefungují ani na stánku Samsungu (a že je to Samsung Display... Kanálek nebo kanárek, vsak je to jedno).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Je to display demo unit, tzn není na tom OS, jen to ve smyčce přehrává video. Kamery jsou fake atd. Ne že by to nešlo, ale nikdo se na to nepíše s driverama atp, to by se to trošku prodrazilo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: je a klidně to sem sázej dál, mobilní neznamená čistě malý, ale přenosný. A tohle mi přijde velmi schopně přenosná věc:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: no jo, no jo...ale je to pěkné zařízení... :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Prosim nelinovat random blbiny z idnesu. Fold je telefon. Tohle samozřejmě není jak dát do kapsy a opravdu to není "demo smartphonu", viz velikost jednotky na videu použitelných redakci. Což ničemu nevadí, je to display demo od Samsung Display, ostatne jako jsou každý rok.

The Future of Rollable, Foldable OLED Screens by Samsung Display
    https://youtu.be/MZrtvghyUUU

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Samsung Flex Hybrid OLED: Rozložit, vytáhnout a ze smartphonu máte velký tablet - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/samsung-flex-hybrid-oled-koncept-ces-2023.A230106_205943_mob_tech_jm

Tohle mi připadá zajímavější než Fold, teď ještě jak to bude těžký...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Mam Watch 5 Pro a jsem vázaný na SIM T-mobile CZ. Bohužel TM CZ neumi eSIM v těhle hodinkách. Ach jo.
    SATAI
    SATAI --- ---
    No tak objednano, no.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    mam 3ky a no problem. naopak ziskas bonusy navic :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Zkoušel jste někdo Galaxy Watch 4 Classic s LTE 42mm z EU distribuce? U nás k dispozici není, ale třebas na Amazonu.de jo. Nerad bych se dostal do situace, kdy bude problém zrovna s tím LTE u českých operátorů.
    BRAINWASHER
    BRAINWASHER --- ---
    Nezůstalo Vám někomu krycí sklo, nebo fólie na S10e, prosím?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 mají datum uvedení. Dočkáme se v únoru
    https://smartmania.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-maji-datum-vydani-dockame-se-v-unoru/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dnes update na Android 13 a One UI 5 pro Samsung Galaxy Tab Active 3. :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam