• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Helou, jako dlouholety jabkar prosim o radu :).
    Potrebuju mame (60) koupit novej telefon. Ted ma nejakou A verzi samsungu, foti a toci to jak brambora, vsechno bude lepsi. Tzn ten jedinej duvod je ten fotak. Celkem cestuje, ale pokud je vydrz baterky den, staci to. Jinak imho pouziva fcb, instagram a obcas se podiva na nejakej clanek.

Nejsnazsi asi bude, ze vezmu galaxy - S21, nebo S22? Jestli chapu spravne, ultra je velka, to ne. A pak me mate, ze treba u s21 vsude vyjizdi s21 FE, ale samotnej s21 uz jenom v malejch obchodech nebo pouzity?
    Cena je vcelku fuk. (a koukam, ze nemaj jack, takze rovnou koupim adapter)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: AA není za výpalné...
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KIDLI: ano mám a potvrzuji, že funguje,,, ale je to prostě náhražka...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Neodemyká to WV za pravidelné výpalné?
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Jinak údajně tohle v těch autech funguje:

https://www.aawireless.io/
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KIDLI: JJ, obecně je to problému VW. trochu neštěstí celého koncernu... Aktualizace nepomohla byl jsem tam minulej tejden...
    sice je tohle forum o Samsungu, ale jen pro info... VW Caddy se chlubí, že si můžete připlatit za " odemčení dalších funkcí" tak jsem se poptal co nabízejí... ZA 2000Kč slovy dva tisíce.... na 1 rok....
    si můžete objednat to že na dálku z telefonu pomocí apky můžete zablikat a zatroubit- nic víc.... prostě masakr...
    Funkce která vám ukáže kde máte auto funguje jen když je zaparkované ( rozuměj vypnutý motor a stojí) u jedoucího vám napíše že někde jede a nelze polohu načíst....
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    a mimochodem AA je ve verzi 8.8, takže ten článek o aktualizaci na 7.8 je dost k ničemu už :-)
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    ONLY_Q: S22 a novější nefungují v koncernu obecně (poslední golf, octávky, scaly, fabie...)
    problém je v použitém infotainmentu. Někde pomůže jen jeho aktualizace, jinde se musí vyměnit.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    DWAY: určitě, na forech je toho dost.,. ale řešení nic...
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICKK: ale zas zajimave ze jen na VW. Asi tam bude nejake zajimave kombo.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    S20 note funguje v poho, jiné telefony také,, jen S22 n ic
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONLY_Q: a zkousel jsi jiny mobil, jestli to treba neni autem?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    DWAY: prostě nejde,,, připojíš a nic... v servisu nahráli poslední soft a stále nic...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONLY_Q: jaktoze nefunguje?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    já bych potřeboval někoho kdo si koupí S23 a zkusit Android Auto u mého VW... to jediné mi strašně s....e, ze nefunguje,....
    jinak jsem s S22 spokojen.... ale asi bych zkusil výměnu pokud by to fungovalo.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja se koukam na MP.cz ta ma vetsinou tyto akce rychle a nejlepsi :D
    Navic je aplikuje i na Zanovni predmety. Takze takhle jsme koupili 4 generaci Watch, rozbalenou za 2399 s Samsung Buds Life (1700) zdarma.

No a ted ten vtip: Bylo to potom co uz vysli Watch 5 a tyto se meli odebrat ze skladu :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    vzal jsem zene s23 ultra fialovej, tak snad bude spokojena... ty fotaky vypadaj super
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    TEKKIT: V červenci budeš předobjednávat folda pětku :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Asi tak, myslím že i tu akci vyměň starý za nový asi budou mít delší dobu, třeba na Flip a Fold to mají už asi od listopadu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam