• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONLY_Q: a zkousel jsi jiny mobil, jestli to treba neni autem?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    DWAY: prostě nejde,,, připojíš a nic... v servisu nahráli poslední soft a stále nic...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONLY_Q: jaktoze nefunguje?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    já bych potřeboval někoho kdo si koupí S23 a zkusit Android Auto u mého VW... to jediné mi strašně s....e, ze nefunguje,....
    jinak jsem s S22 spokojen.... ale asi bych zkusil výměnu pokud by to fungovalo.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja se koukam na MP.cz ta ma vetsinou tyto akce rychle a nejlepsi :D
    Navic je aplikuje i na Zanovni predmety. Takze takhle jsme koupili 4 generaci Watch, rozbalenou za 2399 s Samsung Buds Life (1700) zdarma.

No a ted ten vtip: Bylo to potom co uz vysli Watch 5 a tyto se meli odebrat ze skladu :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    vzal jsem zene s23 ultra fialovej, tak snad bude spokojena... ty fotaky vypadaj super
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    TEKKIT: V červenci budeš předobjednávat folda pětku :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Asi tak, myslím že i tu akci vyměň starý za nový asi budou mít delší dobu, třeba na Flip a Fold to mají už asi od listopadu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Hlavne nevěřte takovým těm akcím co jsou "právě a jedině teď" a končí bla bla...Ja jsem takhle koupil S21 snad hned v březnu, protože to mělo byl jen do konce března. A pak se ukázalo že úplně stejný podmínky byly až do konce června...Mezitím ale 4 aktualizace co opravovaly x chyb;))

Taky rozhodující budou prodeje a já bych si tipnul že nebudou nic moc. Takže je klidně možný že to koupíš v červenci ještě výhodněji
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: takze prvni zrusili adaptery, a ted je davaji k novym telefonum zdarma? :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak kdyby nekdo nevedel, s tema bonusama se to ma takto:

ten promo kod klidne kdokoliv pouzijte, ja ho nepotrebuju :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    No zatím to vidím na čekání na Pixel 7a.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: Ja furt doufal že stejně tam nakonec NĚCO bude...a nic...

Ja si počkám ještě na opravdový recenze reálných lidí ale...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pokud by byl vykopni bonus jako vloni a byl by nejakej zajimavej upgrade (hlavne asi fotaku) tak bych do toho sel, moje S22 je v podstate netknuta, tak by to asi vykoupili za slusny penze. Takle je tam vicemene navic 200mAh (baterka v S22 mi staci, bezne mi staci s omezenim na 85% na cely den) , Snapdragon (ja nemam s Exynosem problem) a lepsi selfie kamera. Zadni kamera je beze zmeny. V podsate stejnej telefon.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Hlavne ta cenovka 24k:(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak nejak sem si rikal, ze tech weby na tyhle blbosti neveri, ale ouha...

Jenže byť velké loňské lákadlo v podobě stylusu se neopakuje, i tentokrát si Samsung připravil poměrně velkou věc. A ono slůvko „velkou“ je vlastně příhodné. Nově je totiž Samsung Galaxy S23 Ultra vybaven 200megapixelovým fotoaparátem.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: presne, pro mne s S22 to nedava vubec zadnej smysl, i ten vykopni bonus stoji letos za hovno
    ADAM
    ADAM --- ---
    A ta satelitní nouzová komunikace se teda nekoná?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: Taky S21. Ovsem me se rozbil modul pro fyzicke sim-karty, a ted jedu single sim diky e-sim a musim mit druhej phone pro druhou fyzickou simku.
    Vicemene me na tom laka max ten Snapdragon a hlavne ze to ma mensi rozmery. Jeste lepe to bude sedet v jedne ruce nez prave S21. Jinak souhlasim ze to je spise kratkodobe poteseni pro me ja :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: a z ceho prechazis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam