• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Máš ji samozřejmě kvůli lepším fotkám a stylusu přeci
    SATAI
    SATAI --- ---
    Tak dnes S23 Ultra :-/

Puvodne jsem chtel cekat na 7a, pak se kvuli saskovani se zmenami firemniho telefonu stala otazka akutnejsi, tak jsem se zacal rozmyslet mezi S23 a S23 Ultra. Mirne jsem inklinoval k malemu (vicemene se to tocilo na otazce bateka vs velikost v dlani)... a pak zjistill, ze maleho Mironet nema skladem a ja ho potrebuju hned. No a tak mam Ultru a tvarim se, ze si tim nic nekompenzuji.

(Jinak vcelku pochvala za migraci - doufal jsem v o chlup lepsi, bal jsem se, ze bude o dost horsi. Nakonec ne dokonala, ale alespon rychla.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyby byl zájem, nafotím :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdybyste někdo chtel kryt na S23 (normální verzi) tak nabízím, ja si objednával na Ultru a dorazily na normální ;))

jsou to kvalitne zpracovaný kryty, cerna bava, takova ta prijemne matná, uvnitř semišovej kožíšek (mám overeno, ze udržuje mobil čistější).
    ADAM
    ADAM --- ---
    MCKIDNEY: Oba přístroje v airplane módu, takže bez online asistence
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ADAM: Neni GPS primo ve Snapdragonu? Takze spis antena ci online assistance vypoctu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde najak porovnat kvalita gps prijmacu mezi jednotlivimy stroji?
    ADAM
    ADAM --- ---
    mate nekdo zkusenosti s pouzivanim gpsky na samsung tabletech?

jde mi o to, ze jsem mel na galaxy tab s8 vypadek asi 10min, zatimco mobil (s10+) se bez problemu chytal. nemate s tim nekdo zkusenosti? ja si ten tablet koupil primarne kvuli navigaci v letadle a takovyhle vypadek, kdyby me potkal pri ostrem letu by byl zatracene neprijemnej. s mobilem, kterej jsem pouzival doted, se mi to nikdy nestalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: aha, ty mas OCD problem, tak ten vyresit nedokazeme. Predplat si to :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A já chci říct "acknowledged", je to v pořádku a nemá to hlásit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: To tam mám, ale pořád mi tam svítí vykřičník, že mám s device něco špatně, protože to nemám zapnuté :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: device protection settings -> off (ani jednou mi to nic nereklo)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak vypnout u Device Protection / App Security ten warning, že nemám na telefonu nainstalované McAfee?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Prilis mnoho prisluhovacu pro CZ podporu :). Jedinne co me napada je routine co spusti poznamky, zacne novou a zapne voice input. Ten cesky trosku umi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: jasny, chapu, tuhle variantu vim. zrovna v techto vecich bych rad diktoval cesky suroviny. dekuju
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: A pak to máš tady:
    Sign in - Google Accounts
    https://shoppinglist.google.com/
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Jedine anglicky takto:

"Hey Google, add ginger to my shopping list"

Create a shopping list - Google Assistant Help
    https://support.google.com/assistant/answer/7541256?hl=en
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu zas pro radu nebo navrh use case:

varim doma, mam vedle sebe telefon. Zjistim ze mi chybi zazvor, chci NECO rict, aby se mi v mobilu NECO aktivovalo a telefon zapsal do nejakyho seznamu ze mam koupit zazvor.

pokud by to slo v cestine, bylo by to lepsi. Vim ze muzu rict, Hey google a neco nadiktovat, ale to nejde v CZ

Jde to? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    povinnost pro kazdyho, kdo pouziva Spen, skvely video

You're Using It Wrong... Best Galaxy S22 Ultra S Pen Features!
    https://www.youtube.com/watch?v=IdZzTPA-NSA&ab_channel=TechisodeTV
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEB: nevím, dál.
    DEB
    DEB --- ---
    DRAGON: a to si ho svszal do kozelce amiril mu pistoli k hlave? :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam