• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    HULIK
    HULIK --- ---
    GONZO5: Já se spíš bojím zda to usb v mobilu utáhne napájet 1TB ssd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GONZO5: vidi ten telefon jiny disky? vidi ten ext box tvuj pocitac? Samsung umi spoustu file systemu, chyba bude jinde. Zkus kombinovat, pokud muzes.
    SATAI
    SATAI --- ---
    GONZO5: jako jaký FS jsi zformoval?
    GONZO5
    GONZO5 --- ---
    Zdravim,potřeboval bych radu,koupil sem AXAGON EEM2-SG2 RAW box,strčil sem do toho ssd disk Samsung 970 EVO PLUS 1TB.Disk sem na compu zformátoval,nahrál jsem nějaký data a chtěl připojit k telefonu samsung a 52 s a vubec se mi v tom tel.nic neobjevilo.
    Díky za radu
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Nemůžeme se dočkat: Galaxy Z Fold5 bude mít skutečně tenčí pant – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/03/01/galaxy-z-fold5-pant/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sorry za kompresi, bohuzel to nejsem v praci schopnej dostat z mobilu na web jinak nez pres whatsap :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ten fotak me fakt neprestava prekvapovat, foceno vcera v noci na stole osvetleni dost spatny, AI pravítkuje :)

SATAI
    SATAI --- ---
    NAVARA: A ono jo! Rano mi je to tam nenaslo, kdyz jsem to ted zkusil ted, tak tam byly. :-O
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Možná tam jsou z Galaxy Store? Ale jsou :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Samsung Notes na Play (nemely by byt na S23 Ultra defaulne?):
    This app is not available for any of your devices

Huh?
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: vzal jsem original Samsung "knizku" a je strasna. Tlacitka se pres to blbe mackaji, material pusobi neprijemne :-/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: ja okamzite koupil obyc gumovej obal a v klidku sem si vybral nejakej kvalitnejsi. A pak mi prisly ty na s23 nonultra ;)) bez krytu je to sebevrazda, hlavne protoze samsungy S strasne klouzou z ruky..
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: nedovedu si představit, jak by to fungovalo na stole bez pouzdra, ty objektivy jsou fakt strašně umístěné. Houpačka hadr.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: tak uvidíš, já sem si říkal úplně to samé.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: koukal jsem a... no nekdy to zkusim, ale nejak zvlast uneseny nejsem. Ale trebas tomu prijdu na chut.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: po shlednuti videa ode mne par dni nazpet, uvidis stylus uplne jinak :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    NAVARA: Stylus zatim porad vaham. Fotky OK, ale to nadseni uplne nechapu. Baterka, proste baterka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Já tedy navíc k tomu níže přestal nosit tablet, už není tak moc třeba… (ale na filmy, knížky a kreslení si ho nechám :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    NAVARA: To jsem pred casem udelal taky, ale nosit chvili je trosku lepsi kontrola (predchozi S20 FE jsem tuknul, protoze se mi do kapsy sice vesel, ale pak vyskocil pri vystupovani z auta).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Máš ji samozřejmě kvůli lepším fotkám a stylusu přeci
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Byl jsem si ji v krámě ošmatlat, včetně vybraného pouzdra a otestoval, jestli se vůbec vejde do bundy :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    NIGHTHUNTER: no dneska to ma mladez vsechno lehci :-D
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    SATAI: a já si vyřezával telefon ze dřeva/překližky, když jsem chtěl testovat držák na motorku z Číny ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam